Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Δε το "έπαιξα" καν. Διάβασα το info, έγραφε 2ch και προσπέρασα. Ξεκινήσαμε και τη πρώτη σεζόν του the killing με τη γυναίκα μου και είμασταν κομπλέ, οπότε το στερητικό δεν έγινε αισθητό

Ελληνικοί υπότιτλοι για το τελευταίο επεισόδιο έχουν κυκλοφορήσει? Γιατί στα δυο γνωστά site ακόμα τίποτα.

ολα δειχνουν οτι ο τελευταιος επομενος κυκλος θα εχει clash of the (genius) titans...
Της κακομοιρας θα γινει...το σκηνικο αλλαξε και παλι...

Με την Αστέρω τι έγινε, μας τελείωσε; Όχι τίποτα άλλο, δεν μπορούν να εισάγουν ανταλλακτικό απο το άλλο σύμπαν :p

Με την Αστέρω τι έγινε, μας τελείωσε; Όχι τίποτα άλλο, δεν μπορούν να εισάγουν ανταλλακτικό απο το άλλο σύμπαν :p

χαχαχαχααααα ετσι να αρχισουμε εμποριο ε εισαγωγες εξαγωγες!!!!! Αν και ... η απο κει μου την εσπαγε λιγο αλλα δε βαριεσαι!!
ωραιο επεισοδιο παντως απολαυση σκετη!!! Της ποπης το καγκελο βλεπω να γινεται στο τελευταιο επεισοδιο μανα μμμμμ!!!!

Πηρατε πρεφα τι ηταν μεσα στα containers ετσι ? :p

Tα "ζωακια" !!!

Εννοεις οτι ηταν δεινοσαυροι κλπ κλπ ( κατι σαν κιβωτος του νωε) για να στελεχωσει ο Μπελ με πανιδα τη νεα γη που θελει να δημιουργησει. ?
Η κατι αλλο παιζει που εγω δεν καταλαβα. ?

Εννοεις οτι ηταν δεινοσαυροι κλπ κλπ ( κατι σαν κιβωτος του νωε) για να στελεχωσει ο Μπελ με πανιδα τη νεα γη που θελει να δημιουργησει. ?
Η κατι αλλο παιζει που εγω δεν καταλαβα. ?

Περίπου. Τα new breed που έδειξε στα προηγούμενα επεισόδια.
Τουλάχιστο αυτό κατάλαβα εγώ

Δεν το εχετε πιασει ακομα τι θα γινει ε?

Θα εισαγουμε την ιδια την Αστερω την απο κει .....Να δω τον απο δω Γουωλτερ με την απο κει Αστερω να προσπαθουν να βγαλουν ακρη και τι στον κοσμο....

Λοιπον εμενα αυτο το επεισοδιο δεν μου πολυαρεσε.
Οκ ξεραμε απο πριν οτι ο Μπελ ειναι πλεον ο κακος αλλα φανηκε σε αυτο ποσο βιστικα προσπαθησαν να τελειωσουν την σειρα σε περιπτωση που τελικα το καναλι τους το εκοβε.
Κριμα θα μπορουσε να ειναι πιο ηπια η πλοκη παρα να τον ανακαλυψει σε ενα επεισοδιο και να ανταλλαξουν και πιστολιδια.

Παντως μεγαλη στιγμη πραγματικα. Ο Νιμου δεν ειχε καμια αλλη εμφανιση απο το Fringe και μετα και δεν υπηρχε κανενα σημαδι οτι θα ξαναγυρνουσε με την φυσικη του μορφη.

Σαν κακιά γριά πάντως έγινε ο Νιμόυ. Όχι ότι ήταν βέβαια και κανένας ομορφάντρας στα νιάτα του.
Ωραία η σκηνή της θυσίας του αξιωματικού........ Αλλά γιατί έλιωσε κατάλαβε κανείς;

Τέλος και για φέτος, δυστυχώς ακόμα δεν το έχω δει, αλλά απ'ότι ξέρω θα είναι ένα εκρηκτικό φινάλε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Άντε του χρόνου πάλι

Αρκετά καλό το τελευταίο επεισόδιο και φυσικά τώρα τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα, μετά το μελλοντικό επεισόδιο......

Το λόγο που η ομάδα πιάστηκε από μόνη της στο κεχριμπάρι

Η κόρη της Ολίβιας και του Πίτερ

Το ότι πράγματι κάποια στιγμή η Ολίβια θα πεθάνει

Αυτούς που εννοεί στο τέλος ο Σεπτέμβρης ότι έρχονται, είναι οι Παρατηρητές

Πριν ακόμα πάρουν την ανανέωση, φαινεται να είχαν γυρίσει το επεισόδιο μέχρι και τη σκηνή του νοσοκομείου. Αναλόγως με το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, θα πρόσθεταν και την κατάλληλη τελική σκηνή.

Χαίρομαι πάντως που ξεκαθάρισαν οι παλιοι "κακοί". Το επεισόδιο του 2038 ήταν πολύ καλό και αν συνεχίσει σε αυτό το στυλ του χρόνου, βλέπω να παίρνει νέα παράταση!