Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Μια χαρά το βρήκα το επεισόδιο... νταξ όλα αυτά που ειπώθηκαν ισχύουν, αλλά αυτό δεν μου χάλασε την συνολική διάθεση.

Λίγο με χάλασε μόνο το τελείωμα, πολύ fake μου φάνηκε η προσπάθεια για να μας δημιουργήσει ενδιαφέρον για την συνέχεια (την επόμενη σαιζόν δλδ).

Τι fake ρε συ !!!! εδω εχουμε εισβολη κανονικη. πραξικοπημα λεμε εναντιον των δημοκρατιων της Γης......και εσενα σου φαινεται fake ?

:flipout:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΕς ΛΕΜΕ !!

Μα δεν μιλάω για το ίδιο το γεγονός, αλλά τον τρόπο που γυρίστηκε: μέσα σε 2" έρχεται και στο ρίχνει για να σε "κρατήσει" (εσένα τον θεατή, και την επόμενη σεζόν). Ηταν πολύ κραχτό.

Πατροπαραδοτο θα ελεγα εγω.

Θυμασαι το " Ποιος σκοτωσε τον Τζευ Αρ? "

Ασε που μας εχουν προετοιμασει για αυτο με το μελλοντολογικο επεισοδιο.

Ο alefantos θέλει μεγάλη δόση για να συνέλθει, ειδικά μετα τον τελικό της Κυριακής
crazy.gif

Που να το είχε πάρει όταν ηταν μπροστά η ΤΣΣΚΑ με 19 πόντους. Θα ειχε δημιουργήσει μαύρη τρύπα!

:flipout: :flipout: :flipout:

τι να πω ρεσυ Κωστη μιλαμε βρεχει κορτεξιφαν !!!!! εχεις πυρετο παρε κορτεξιφαν και δωρο μαζι μια συριγγα 25 ποντων!!!!!! :BDGBGDB55:

:flipout: :flipout: :flipout:

τι να πω ρεσυ Κωστη μιλαμε βρεχει κορτεξιφαν !!!!! εχεις πυρετο παρε κορτεξιφαν και δωρο μαζι μια συριγγα 25 ποντων!!!!!! :BDGBGDB55:

Έτσι εξηγείται η καταπληκτική νίκη του ολυμπιακού. Πίτα στο Κορτέξιφαν ήταν όλοι τους 😄😄😄😄

Ηταν που ηταν για τελείωμα απο τον τριτο κυκλο αντι να το καταλήξουν στο τεταρτο ( που τον έτρεξαν με το ζορι) πανε για εναν ακομα...
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.

Σιγά τα λεφτά. Εδω και 2 χρονια προσπαθούν να το κόψουν επειδή κοστίζει πολύ και προφανώς έχουν ζημιά...

Δεν μπορει να εχει ζημια και να το τραβάνε τοσο ξεδιάντροπα..
Απο την αλλη δεν πιστευω πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσπαθεια για να κοψεις μια σειρα...
Αν δεν τα φέρνει απλα τη τρωει το σκοταδι

Το Fox μου έχει δώσει την εντύπωση οτι δεν "σκοτώνει" τις σειρές του όπως κάνουν άλλα κανάλια. Προτιμάει να κρατάει το κοινό ακόμα και αν έχει ζημιά, βλέποντας την γενική εικόνα της υπόθεσης "τηλεθέαση"

τι θα γινει ρε παιδες πως θα τη βγαλουμε μεχρι να αρχισει ο πεμπτος κυκλος???? τιποτα special features , behind the scenes δεν εχουν να δειχνουν μεχρι να ρθει η αγια ωρα??? :flipout:

κατεβαινω κεντρο και βλεπω συριγγες στα πεζοδρομια και ψαχνομαι να βρω τον Walter :flipout:

τι θα γινει ρε παιδες πως θα τη βγαλουμε μεχρι να αρχισει ο πεμπτος κυκλος???? τιποτα special features , behind the scenes δεν εχουν να δειχνουν μεχρι να ρθει η αγια ωρα??? :flipout:

κατεβαινω κεντρο και βλεπω συριγγες στα πεζοδρομια και ψαχνομαι να βρω τον Walter :flipout:

Με playoff, προ ολυμπιακό τουρνουά Olympics games 2012. Να γίνουμε και λίγο fit ώστε να πατήσουμε εύκολα τους παρατηρητές

Χθες, ειδα με την συζυγο τα δυο τελευταια. Σε γενικες γραμμες καλα ηταν. Λιγο υπερβολικο με την Ολιβια, και θυμισε σε καποιο σημειο supernatural!!!

Μια ασπιρίνη για το στερητικό σύνδρομο του αλεφαντου ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μια ασπιρίνη για το στερητικό σύνδρομο του αλεφαντου ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ρε Κωστα τι να μου κανουν ρεσυ 32 δευτερα πωπωπωωωωωω με ξαναμπριζωσες εκει που το χα ξεχασει ελεο EYRO!!!!!! πωπωω ζημια κ δεν εχει εθνικη το βραδυ!!! :flipout:

Θα το τελειώσουν! Έτσι, δεν θα προλάβει να ξεχειλώσει. Άσε που προϊδεάζει για μία φοβερή σεζόν. Για να δούμε.

Υ.Γ. Κώστα, όχι άλλο τρέιλερ. Θέλουμε ήσυχο καλοκαίρι. ( :offtopic: Λέμε τώρα. Ας δούμε τα αυριανά και βλέπουμε)