Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
εμενα δε ξερω ρε γμτ αλλα αυτοι οι γουσγουνηδες (για τους observers λεω χαχαχαχαααα) εχουν αρχισει να μου δινουν στα νευρα..... Τους βαρεθηκα κιολας κ χει δεσει το γλυκο!!!

Πάμε γερά! Άλλα έξι επεισόδια έχουν μείνει. Πολύ καλό το επεισόδιο και αυτή την εβδομάδα. :smile:

Re: Απάντηση: Fringe

Πάμε γερά! Άλλα έξι επεισόδια έχουν μείνει. Πολύ καλό το επεισόδιο και αυτή την εβδομάδα. :smile:

Εμένα πάλι μου άρεσε μόνο η εσωτερική πάλη του Walter. Το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν so and so, που λένε και στο χωριό μου.

Ο Peter έχει αποκτήσει ικανότητες cloaking; Πως μπήκε μέσα σε μαγαζί γεμάτο Observers και κανένας δεν πρόσεξε οτι στο μπαρ κάθισε καταζητούμενος;

Τις γιγαντοαφίσες με τη φάτσα της κόρης να καλεί σε αντίσταση γιατί δεν κάνουν τον κόπο να τις κατεβάσουν; Τόσο άνετοι είναι;

ωραιο επεισοδιο ειδικα τωρα που το δα κ σε 1080π......

Καμμια κρεμα για τις ρυτιδες της δεν εχει να βαλει στη μαπα της αυτη η Νινα ρε παιδια???? τοσα βγαζει στο μηνα μια πλαστικουλα ειναι οτι πρεπει!!!

Δεν περίμενα την αυτή την εξέλιξη με το τσιπάκι (μηχανισμο).
Περίμενα ότι θα το εξέταζαν ,τουλάχιστον στη αρχή.

Δεν είχα την υπομονή να το δω βδομάδα με βδομάδα, τα μάζευα ένα-ένα του 5ου κύκλου... φτάσαμε στο εφτά... τσίνησε η γυναίκα, "άντε να το ξεκινήσουμε! με έπρηξες με το warehouse και continuum..." (όντως μέτρια)

Τι να κάνω... το αρχίσαμε...

...και το τελειώσαμε σε δυό μέρες....

Για μένα μια χαρά πάει ο 5ος κύκλος παρ'όλα τα λάθη και τις υπερβολές. Αν μη τι άλλο έχει ροή και στόχο...
Πότε ξαναξεκινάει ρε παιδιά?

υγ Ελπίζω να κάνατε και σεις το συνειρμό με το καθαρτήριο και τον κομπάρσο... :music-smiley-005: Α ρε JJ... αιώνιος βλάκας... :smash:

Last edited:
Ψάχνοντας για να δω κάποια σειρά επιστημονικής φαντασίας ,είπα να συνεχίσω την σειρά (κάποια στιγμή είδα στα γρήγορα,σε μερικές μέρες, όλη την τρίτη σεζόν ,δεν έχω δει όμως ακόμα την τέταρτη).
Δεν έχω όμως ξετρελαθεί με την σειρά.

Ψάχνοντας για να δω κάποια σειρά επιστημονικής φαντασίας ,είπα να συνεχίσω την σειρά (κάποια στιγμή είδα στα γρήγορα,σε μερικές μέρες, όλη την τρίτη σεζόν ,δεν έχω δει όμως ακόμα την τέταρτη).
Δεν έχω όμως ξετρελαθεί με την σειρά.

Ωχ, μη λες τέτοια πράματα σε αυτό το thread....... Κινδυνεύεις με ban από το site 😄

Πολύ καλό το ένατο επεισόδιο !

Το σκηνικό Πήτερ με Γούντμαρκ έμοιζε με παρτίδα σκάκι που ο καθένας προσπαθούσε να προβλέψη την επόμενη κίνηση του άλλου.

Εξαιρετικο επεισοδιο.Το first encounter ηταν εξαιρετικα γυρισμενο.
Περιμενουμε το επομενο να δουμε τι ... θα γινει :p

YΓ.Δεν περιμενα να "γυρναγε" ο Πητερ στο τέλος.Νομιζα οτι θα συνεχιζε έτσι μέχρι τέλους ...

Κι εγω.....η Ολιβια φροντισε να μας ξενερωσει με την σαχλα....

Εκει που πηραμε και εμεις μια φορα στα χερια πυρηνικα μας εβαλε να το .....ξυρισουμε το μουστακι και να αφοπλιστουμε μονομερως....

Αισχος !!

Αν και ειμαι βεβαιος οτι την υστατη στιγμη θα την ξαναφορεσει.......την τεχνολογια για την κινηση ματ. Αν οχι αυτος η Ολιβια......σε συνδυασμο με τις ικανοτητες της θα τους συντριψει.....

υγ

Καλα αλλος πιο supreme Παρατηρητης δεν υπαρχει , αυτος ο μπιφτεκης μονο υπαρχει που παραλιγο να τον κανει του αλατιου ο Nιο ?

εγώ (παρά το καλό επεισόδιο), θα γκρινιάξω για άλλη μια φορά για αυτά τα τεράστια κενά μεταξύ επεισοδίων... μέσα σε 3 βδομάδες χάνω πολύ μεγάλο μέρος από το ενδιαφέρον μου για το τι θα γίνει μετά, και τελικά το ευχαριστιέμαι πολύ λιγότερο όταν το βλέπω...

Aχαριστοι.
Ειδατε την ολιβια να το παιζει μαγκαιβερ, την ειδατε να κανει την νταλικιερησα και ΠΑΝΤΑ με αυτα τα ματια και χειλη που ειναι παντα χαμογελαστα, ακομα κι αν της σερβιρουν ασχημα νεα και παραπονιεστε. ? :laugh:

Εγω παντως πιστευω οτι η μαχη θα δοθει με τη μηχανη που θα φτιαξουν και οχι με το τσιπακι.
Ενδιαφερον βεβαια θα ειχε το τσιπακι να το φορεσει ο ουωλτερ.
Εκει να δεις χαμο, με το iq και τη μουρλια που τον δερνει. Σκεψου να του βαλεις και ενισχυτικο. :flipout:

Last edited:
Πάρα πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο. Ο πήχης έχει σηκωθεί υπερβολικά ψηλά φέτος. :smile: