Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Δεν ξερω αλλά ο 5ος κυκλος ειναι πολυ ξενερωτος...Καμια σχεση με τους προηγουμενους κυκλους. Κλαψα...και παλι κλαψα...

Απάντηση: Re: Fringe

Δεν ξερω αλλά ο 5ος κυκλος ειναι πολυ ξενερωτος...Καμια σχεση με τους προηγουμενους κυκλους. Κλαψα...και παλι κλαψα...

Θα εισηγηθώ πάμπολα bannaρίσματα μου φαίνεται....:smash: Χωρίς υπερβολές όμως αν η 5 Season γυριζόταν σε ταινία θα ήταν Classic. Προσωπικά όλη τη σειρά την βρήκα εκπληκτική και εφάμιλλη και ίσως και καλύτερη με τις καλύτερες του είδους. Κρίμα αλλά έπρεπε να κλείσει είναι η αλήθεια.

Παιδιά πήγα να δω χτες το 9ο και με πήρε ο ύπνος στην μέση...!!! Ειδικά η παρουσία της Τίνκερμπελ... ήταν... τρατζικ για τα δεδομένα της σειράς.

Έχω την εντύπωση ότι αυτά τα "χαλαρά" επεισόδια θα είναι ο προθάλαμος της κλιμάκωσης της σειράς από τη νέα χρονιά και μετά. Μου θυμίζει κάτι από έκθεση το όλο concept.....πρόλογος, κυρίως θέμα και επίλογος (κλάψ). Σίγουρα δεν είναι το fringe που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αλλά κινείται σε υψήλα στάνταρ για άλλη μία φορά.

ΥΓ. Ισως γίνομαι κουραστικός, άλλα θα το πω για άλλη μία φορά. Η μουσική επένδυση του 5ου κύκλου απλά ΔΕΝ παίζεται 😄

αντε να μπαινουμε σιγα σιγα σε γουολτερικους ρυθμους γιατι με τους σπαρτακους κ τα arrow το χουμε χασει λιγο πλεον!!!!!!

Παιδιά πήγα να δω χτες το 9ο και με πήρε ο ύπνος στην μέση...!!! Ειδικά η παρουσία της Τίνκερμπελ... ήταν... τρατζικ για τα δεδομένα της σειράς.

Εμ απο την μεση και μετα απογειωνεται και καταλαβαινεις γιατι ο ρυθμος στην αρχη ηταν αργος....

Ενα ποιημα οπως το τελευταιο επεισοδιο το ακους ολο για να το κρινεις :ADFAD2:

Χαλαρό αυτό το επεισόδιο;; Εγώ θα το έλεγα ΕΠΙΚΟ!

m2

Μιλαμε οτι ειχε στο καπακι 3 υπεροχες σκηνες.....

Μιας της συναντησης με τους δυο γονεις που προστατευαν τον μικρο....

Αμεσως μετα η α λα Μοντι Παιθονς σκηνη του ξεκλειδωματος του ...κωδικου

Τελος η σκηνη που επικρατει (?) επιτελους ο αληθινος Walter μεσα απο το παρελθον του και την νεμεση του.

Τι να λεμε τωρα ειδικα η τελευταια σκηνη ευκολα στεκοταν σε ταινια.....Γενικα οπως προαναφερθηκε η 5η σαιζον θα μπορουσε να αποτελεσει το σεναριο για ενα επικο κινηματογραφικο κλεισιμο (μπορει και ετσι να ηταν....στην περιπτωση που δεν εγκρινοταν αλλη σαιζον...)

Δεν παραπονιεμαι καθολου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Fringe

Εμ απο την μεση και μετα απογειωνεται και καταλαβαινεις γιατι ο ρυθμος στην αρχη ηταν αργος....

Ενα ποιημα οπως το τελευταιο επεισοδιο το ακους ολο για να το κρινεις :ADFAD2:

καλά, εννοείται ότι σήμερα θα το ξαναβάλω...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Αλλη σειρά τα πρώτα δέκα επεισόδια του πρώτου κύκλου ( που ήταν και αδιάφορα), άλλη σειρά από εκεί και ύστερα μέχρι τον τρίτο κύκλο ( που ήταν και ο πιο καλός ) και αλλη σειρα ο τελευταίος κύκλος που μας έχει πάει άλλου .

Τρία σε ένα ( αυτά είναι σαμπουάν )

Πολύ μέτριο επεισοδιο.
Ουτε σασπένς είχε, και ούτε το story προχώρησε ιδιαίτερα.
Το lsd του Walter μας είχε λείψει ειναι αληθεια :p αλλα οχι και έτσι ...

Πολύ μέτριο επεισοδιο.
Ουτε σασπένς είχε, και ούτε το story προχώρησε ιδιαίτερα.
Το lsd του Walter μας είχε λείψει ειναι αληθεια :p αλλα οχι και έτσι ...

ελα ντε ειπαμε παν μετρον αριστον ........ οτι θα πηγαινα για υπνο απτις 11 ποιος να μου το λεγε!!! ξενερα..... παω να βαλω κανα Σπαρτακο να ξυπνησω χαχαχααααα

Δεν περίμενα υπότιτλους και είδα το 10ο επεισόδιο...
Επιτέλους, μαθαίνουμε
ποιος ειναι ο Ντοναλντ

Επίσης σήμερα είδα ότι στο trakt έχει season 6 http://trakt.tv/show/fringe/season/6

Όλο εκπλήξεις αυτο το ΣΚ!:violent-smiley-030:

Kαλο επεισοδιο το 5χ10.
Ωραιο φινάλε για τον χαρακτηρα που "εφυγε" ...
Ειμαστε στα μισα σχεδον της σεζον , οποτε δεν περιμενω ιδιαιτερο χαμο στα επομενα 5 επεισοδια.Το φινάλε ομως λογικα θα ειναι καταιγιστικό ...