Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Πάντως δε πιστεύω ότι θα δείξουν πάνω απο 2 σύμπαν, αν και ο παρατηρητής κάτι είπε στον πήτερ όταν έβλεπε τον Γουώλτερ στο εργαστήριο του που μου κακοφάνηκε. Πάνω από 2 time lines αν το κάνουν θα είναι καθαρά για να πάρει παράταση το σήριαλ για κανά δύο σεζόν παραπάνω.

Υγ. Στη τελευταία σκηνή περίμενα να δω deja vu σκηνή με jones split in half αλλά τζίφος :)

H τελευταια ταση-φημη ειναι οτι θα ανανεωσουν αλλα για "κοντη" σαιζον 15 επεισοδιων.

Δεν με χαλαει....με ολα τα scifi να πηγαινουν κατα διαολου...

Αν είναι να διώξουν ηθοποιούς για να ρίξουν το κόστος, καλύτερα να τελειώσει τώρα. Οι δημιουργοί του έχουν πει οτι το φινάλε του 4ου κύκλου μπορεί να λειτουργήσει και ως φινάλε όλης της σειράς.

Aυτες οι διακοπές στεις σειρές του Fox είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Δεν δείχνουν κάτι.
Και ο House διακόπτεται μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Εγώ πάλι δεν "διευκρίνισα" τίποτα. Αρχίζει να θυμίζει επικίνδυνα lost. Πολλά ερωτήματα να γεννούνται σε κάθε επεισόδιο και μηδέν απαντήσεις

Re: Απάντηση: Fringe

Εγώ πάλι δεν "διευκρίνισα" τίποτα. Αρχίζει να θυμίζει επικίνδυνα lost. Πολλά ερωτήματα να γεννούνται σε κάθε επεισόδιο και μηδέν απαντήσεις

Ναι οκ :D

Και μονο που ειχαμε εναν Παρατηρητη να μας κανει μαθημα ηταν οντως κατι που βλεπουμε συνεχεια τα τελευταια 4 χρονια .

Πιστεύω πως το Fringe δικαιούται ακόμα ένα κύκλο,θα είναι κρίμα και άδικο αν ρίξουν φέτος αυλαία.

We love Fringe

Το Fringe σε λίγες γραμμές: Ξεκινήσαμε με 2 σύμπαντα που πάλευαν για το ποιό θα επικρατήσει έναντι του άλλου, βάλαμε μέσα μια σούπερ γυναίκα που ο μπαμπάς του κεντρικού ήρωα την πλάκωσε στα σούπερ-μη-εγκεκριμένα-και-άκρως-απόρρητα φάρμακα που την έκαναν, όποτε κλ@νει μέντες να αλλάζει σύμπαν. Βάλαμε έναν κεντρικό σούπερ-γουάου-ωραίο-αγόρι ήρωα που ΦΥΣΙΚΑ έπαθε την καψούρα του με την γκόμενα, στο τέλος της 3ης σαιζόν θυσιάσαμε το αγόρι το οποίο έφερε τα σύμπαντα σε απόσταση αγκαλίτσας, εξαφανίσαμε το αγόρι από τον χρόνο... μόνο και μόνο για να το ξαναφέρουμε σε ένα άλλο σύμπαν [τρίτο;] και να το κάνουμε τελείως Love story. Μέσα σε όλα αυτά πετάμε και κάτι πολυμορφικούς να μας κάνουν παρέα και φυσικά κάτι σχηματάκια που πρέπει να έχεις κατάλογο για να καταλάβεις τι λένε. Από ουσία και απάντηση ερωτήσεων, από τίποτα εώς καθόλου.
Το μόνο που λείπει πλέον, είναι ο φελλός και κάποιος πεθαμένος που να τα ονειρεύεται όλα αυτά. Μην απορήσετε αν στο τέλος μπερδέψουν τα credits και γράφει Lost 2.
Όσο για Love story, προτιμώ να δώ το My Stepmom is an alien που τουλάχιστον δεν σε κοροϊδεύει πως θα δεις σούπερ ταινία επιστημονικής φαντασίας [όπως το Fringe πασάρεται για σούπερ σειρά]. Καλύτερα να το κλείσουν εδώ καθότι πραγματικά, έχει γίνει ένα μάτσο χάλια αυτή η σειρά -- και πάει για χειρότερα.

Last edited:
Το Fringe σε λίγες γραμμές: Ξεκινήσαμε με 2 σύμπαντα που πάλευαν για το ποιό θα επικρατήσει έναντι του άλλου, βάλαμε μέσα μια σούπερ γυναίκα που ο μπαμπάς του κεντρικού ήρωα την πλάκωσε στα σούπερ-μη-εγκεκριμένα-και-άκρως-απόρρητα φάρμακα που την έκαναν, όποτε κλ@νει μέντες να αλλάζει σύμπαν. Βάλαμε έναν κεντρικό σούπερ-γουάου-ωραίο-αγόρι ήρωα που ΦΥΣΙΚΑ έπαθε την καψούρα του με την γκόμενα, στο τέλος της 3ης σαιζόν θυσιάσαμε το αγόρι το οποίο έφερε τα σύμπαντα σε απόσταση αγκαλίτσας, εξαφανίσαμε το αγόρι από τον χρόνο... μόνο και μόνο για να το ξαναφέρουμε σε ένα άλλο σύμπαν [τρίτο;] και να το κάνουμε τελείως Love story. Μέσα σε όλα αυτά πετάμε και κάτι πολυμορφικούς να μας κάνουν παρέα και φυσικά κάτι σχηματάκια που πρέπει να έχεις κατάλογο για να καταλάβεις τι λένε. Από ουσία και απάντηση ερωτήσεων, από τίποτα εώς καθόλου.
Το μόνο που λείπει πλέον, είναι ο φελλός και κάποιος πεθαμένος που να τα ονειρεύεται όλα αυτά. Μην απορήσετε αν στο τέλος μπερδέψουν τα credits και γράφει Lost 2.
Όσο για Love story, προτιμώ να δώ το My Stepmom is an alien που τουλάχιστον δεν σε κοροϊδεύει πως θα δεις σούπερ ταινία επιστημονικής φαντασίας [όπως το Fringe πασάρεται για σούπερ σειρά]. Καλύτερα να το κλείσουν εδώ καθότι πραγματικά, έχει γίνει ένα μάτσο χάλια αυτή η σειρά -- και πάει για χειρότερα.

Κάτι πάντως που δεν μου αρέσει και το θεωρώ χαζομάρα, δε κάθομαι να το δώ 4 σαιζόν....!
Επιλογή του καθενός είναι να βλέπει ότι θέλει και να κάνει και τις κρίσεις του!
Πάντα υπάρχει η επιλογή να σταματήσεις να το βλέπεις...!
Δεν νομίζω να σε υποχρεώνει κανένας

Κάτι πάντως που δεν μου αρέσει και το θεωρώ χαζομάρα, δε κάθομαι να το δώ 4 σαιζόν....!

Μπορεί να τον υποχρεώνει η γυναίκα, δεν θα είναι και ο πρώτος ;)

Πάντως δεν περίμενα ποτέ να περιγράψει κανείς το Ρeter σαν "σούπερ-γουάου-ωραίο-αγόρι "! Ποιόν, τον παρθένο μπούλη του Dawson Creek!
Όταν τον είδα στη σειρά σκέφτηκα "ωραία, αποκλείεται να έχουμε love story" :flipout:

Πάντως ο Joshua Jackson ήταν για εμένα η ευχάριστη έκπληξη της σειράς, δεδομένου τον πρότερο άτιμο (Dawson creek) βίο.

Με μια διαφορά: Έτσι έγινε το Fringe, η πρώτη σαιζόν και ολίγη από δεύτερη άξιζαν. Αλλά από την στιγμή που το ξεκίνησα θεωρώ σωστό να το τελειώσω και να δω που το πάει.
Μην ξεχνάμε πως στο τέλος της 3ης σαιζόν μας άφησε στη σουπερ-κατεστραμμένη ανθρωπότητα και τελικά ξεκίνησε η τέταρτη σαιζόν και... αυτά.
Όσο για την γυναίκα, αυτή έχει ξεχάσει πλέον πως υπάρχει αυτή η σειρά [ενώ στην αρχή τρελαινόταν].
Εν κατακλείδι, δεν ήξερα πως πρέπει να έχω πιστοποιητικό Fringeοσύνης για να πω απλά την γνώμη μου ...:music-smiley-005:

Last edited:
Πάντως δεν περίμενα ποτέ να περιγράψει κανείς το Ρeter σαν "σούπερ-γουάου-ωραίο-αγόρι "! Ποιόν, τον παρθένο μπούλη του Dawson Creek!
Όταν τον είδα στη σειρά σκέφτηκα "ωραία, αποκλείεται να έχουμε love story" :flipout:

Oντως ρε συ....ο τελευταιος που θα κοιταζε η Ολιβια στην πραγματικοτητα θαταν ο τυπος (ειδικα οταν σεναριακα αλλα και στην πραγματικοτητα ειχε ενα πολυ ωραιον εστω και κοντο γκομενο)

Με αυτο το βλεμμα με τα ματια να κοιτουν σε λιγο αμβλεια γωνια........