Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
αντε παναγια μου τελος και ο τριτος κυκλος μπαινουμε στη τελικη ευθεια!!!! ασε που με χετε τρελανει με το τελευταιο επεισοδιο που απ οτι καταλαβα ειναι απλα θεικο !!!!

μου επιτρεπεται ενα σχολια για τους προηγουμενους 3 κυκλους???

πολλλυυυυυυ συριγγα ρε παιδι μου, πολυ συριγγα παιζει :nurse:

μιλαμε οτι μοντελο και μαρκα κυκλοφορει στην αμερικη και θα κυκλοφορει στα επομενα 30 χρονια την εχουμε δει χαχαχααχααααααα :alberteinstein:

Και εγώ ένα περίμενα αλλα το φινάλε προετοιμάζει για συνέχεια.
Απο το preview στο τέλος του Letters of Transit όμως φαίνεται να επιστρέφουν σε κανονικά επεισόδια.

Ξερετε ποια θαναι η μαματη εξελιξη σε αυτο το σεναριο τωρα εε ?

Να ζει η Ολιβια -ή η μια ή η αλλη -αλλα να εχουν γινει τελειως κακες και μαλιστα να ειναι τα αφεντικα των παρατηρητων....

Αυτο ειναι ενα σεναριο που επαιξε καποτε στους X Men και ανετρεψαν τελειως τους ηρωες και το στατους τους οπως τους ξεραμε και εγινε της τρελλης.

Ξερετε ποια θαναι η μαματη εξελιξη σε αυτο το σεναριο τωρα εε ?

Να ζει η Ολιβια -ή η μια ή η αλλη -αλλα να εχουν γινει τελειως κακες και μαλιστα να ειναι τα αφεντικα των παρατηρητων....

Αυτο ειναι ενα σεναριο που επαιξε καποτε στους X Men και ανετρεψαν τελειως τους ηρωες και το στατους τους οπως τους ξεραμε και εγινε της τρελλης.

Kosh, με αρέσεις διότι έχεις τη marvel όχι μόνο ως πηγή αναφοράς αλλά και σε περίοπτη θέση στη καρδιά σου :)

Δεν εχει spoiler. Απο που άλλωστε, δεν έχουν γυρίσει ακόμα τα επεισόδια (μάλλον ούτε καν τα έχουν σκεφτεί ακόμα :p)

Χμ. Το είδα σήμερα το πρωί. Για πες όμως Κώστα με τους υπότιτλους πως το δουλεύουμε; Όπως τα mkv?

Καλή ερώτηση. Ελπίζω το ts να είναι το αρχείο απ' όπου προέρχονται τα υπόλοιπα και να ταιριάξει κάποιος υπότιτλος.
Θα σου πω το βράδυ.

Απλα σουπερ....

Ξενερωσα αρχικα που δεν ειχαμε συνεχεια του 2036...αλλα το επεισοδιο αυτο εβαλε καποια πραγματα στην θεση τους.

Τα παρε δωσε με την αλλη πλευρα και η....σηραγγα που τα ενωνε με τετοια ευκολια παρακουραζε....Καλως την "εκλεισαν".

Τωρα να δειτε που θα πηγαινοερχεται μονο η Ολιβια εκει περα με την ικανοτητα της .

ΜΟυ αρεσε αρκετα η ...συζητηση των Γουωλτερς αλλα οχι εκεινη των Νταναμ που ηταν καπως...προβλεψιμες και κοριτσιστικες...

Last edited:
Σιγά μην ήταν super...

Άποψή μου...
1) Ο Jones είναι καλός και προσπαθεί να σώσει το κόσμο, "να κερδίσει το πόλεμο" με τους "παρατηρητές"...
2) Τον έχει μυήσει ο Σπόκ, εξ ου και η συμμαχία με την βιονική... ο οποίος με κάποιο τρόπο ήξερε τις προθέσεις των παρατηρητών...
3) Οι σεισμοί χτυπούν το κόσμο των παρατηρητών και όχι το άλλο σύμπαν...

Απορώ μόνο γιατί δεν εξηγεί ο Jones όλα αυτά στο fringe dept... α ναι... για άλλα 13 επεισόδια............. :violent-smiley-008::violent-smiley-011: