Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
εχθες ηταν βραδια για οσκαρ!!!!! ποτε περασαν τα ρημαδια τα 45 λεπτα ουτε που το καταλαβαμε!!!!!! φυσικα το γελιο που εριξα στο τελος με τον Γουολτερ δε λεγετε!!!!! εγραψε εγραψε!!!!!

Δεν μου αρεσε το 2ο επεισοδιο.Πολυ μετριο σε σχεση με το πρωτο.
Το γαμωτο ειναι οτι η τελευταια σεζον δειχνει να εχει να κανει με την ομαδα vs παρατηρητες και στεναχωριεμαι που δεν θα δω spin off αργοτερα :p

Εμενα μου αρεσε παντως.Συναισθηματικοδραματικο ηταν και ποιο πριν απλα τωρα λιγο περισσοτερο.

Με λιγα λογια η αντιστροφη μετρηση εχει ξεκινησει :music-smiley-005:

Και μένα μου άρεσε. Έχει γίνει αρκετά πιο σκοτεινό σε σημείο μάλιστα οι ατάκες του Walter να με ενοχλούν λίγο επειδή δεν ταιριάζουν με το κλίμα.

O Desmond που είναι ρε παιδιά; Τον φάγανε μπαμπέσικα; Σκωτσέζικη προφορά άκουσα, μύτη δεν είδα.

Είδες; Για να μην έχεις παράπονο σε αυτό το επεισόδιο είχε και μύτη και μάτια και αυτιά.......και κεφάλι 😄
Πάντως, μακάρι να βγω ψεύτης, δε με έχουν ξεσηκώσει τα δύο επεισόδια μέχρι στιγμής. Χώρια που και αυτό το κυνηγητό της χαμένης βίντεο κασέτας πάει να θυμίσει κάτι από 80s μεριά

Είδες; Για να μην έχεις παράπονο σε αυτό το επεισόδιο είχε και μύτη και μάτια και αυτιά.......και κεφάλι 😄
Πάντως, μακάρι να βγω ψεύτης, δε με έχουν ξεσηκώσει τα δύο επεισόδια μέχρι στιγμής. Χώρια που και αυτό το κυνηγητό της χαμένης βίντεο κασέτας πάει να θυμίσει κάτι από 80s μεριά

Κάτι του έλλειπε όμως και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς ;)

Εντάξει, θα μπορούσαν να έχουν περισσότερη δράση τα επεισόδια (κυνηγητά με τους Παρατηρητές κτλ) αλλα μην ξεχνάς οτι ακόμα προσπαθούν να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον.

Χώρια που και αυτό το κυνηγητό της χαμένης βίντεο κασέτας πάει να θυμίσει κάτι από 80s μεριά

Αν κατάλαβα καλά ΔΕΝ τους λέει που θα βρουν την 1η right ???