Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
ετυχε και ειδα 2 επεισοδια σε ενα Ελληνικο καναλι που το παιζει τωρα

Στην αρχη τσιμπισα με τα παραλληλα κλπ

Οσο περναγε η ωρα τοσο και πιο μπουρδελο γινοταν

Εβγαζε μια προχειραντζα και b-movia που θυμιζει lost.

Ε, οταν ειδα στο τελος και το ονομα του JJ στα credits, καταλαβα...:p

ετυχε και ειδα 2 επεισοδια σε ενα Ελληνικο καναλι που το παιζει τωρα

Στην αρχη τσιμπισα με τα παραλληλα κλπ

Οσο περναγε η ωρα τοσο και πιο μπουρδελο γινοταν

Εβγαζε μια προχειραντζα και b-movia που θυμιζει lost.

Ε, οταν ειδα στο τελος και το ονομα του JJ στα credits, καταλαβα...:p

Οπως παντα, απο γούστο εχεις ενα θεματακι ... :p

Δεν εχω δει ακομα κανενα επεισοδιο του 5ου κυκλου.
Μεχρι τα μεσα του 3ου κυκλου ηταν ευχαριστη σειρα.
Μετα κατεληξε προχειρη χαζοσειρα. Σαν να βαριοντουσαν και οι ιδιοι οι ηθοποιοι
Ιδιως ο 4ος κυκλος, παρολο που τον ειδα την προηγουμενη εβδομαδα, περασε και δεν με αγγιξε καθολου.
Ουτε καν που τον θυμαμαι.

Οπως παντα, απο γούστο εχεις ενα θεματακι ... :p
Σ αυτο έχεις δίκιο.

Παρα τις αφίσες του JJ και του Γιωργακη στο υπνοδωμάτιο σου, εξακολουθεις να μου είσαι συμπαθής.

Θα το δουλέψω...

:p

JJ posters δεν ειχα ποτέ ... (και ουτε προκειται)
Απο την άλλη βεβαια ,υπάρχουν δύο πίνακες με Vader & Yoda στο home cinema room ... :p

Ποιος περιμένει τώρα άλλη μια εβδομάδα για το μεγάλο φινάλε... ? :smile: Αρκετά καλό το τελευταίο επεισόδιο με πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Πολύ καλό το επεισόδιο !

Δόθηκαν πάρα πολλές απαντήσεις .
Ο μεγάλος αργηγός δεν με έπεισε .
Ο Windmark ταίριαζε πιο πολύ σε αυτό το ρόλο.Το βλέμα του είναι πιο επιβλητικό .

Δεν μου άρεσε και το "The boy must live" που πήγαινε στον Michael.Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν αφήσει να εννοηθεί και σε άλλα επεισόδια ,ώστε να υπάρχει μια συνέχεια .

Re: Απάντηση: Fringe

Kαλο το επεισοδιο με λιγοτερη δραση αλλα με πολλες και χρησιμες πληροφοριες για τον θεατη προετοιμαζοντας τον για το φιναλε της σειρας.
Διπλο επεισοδιο σε μια βδομαδα που περιμενω με ανυπομονισια.

Re: Απάντηση: Fringe

Πολύ καλό το επεισόδιο !

Δόθηκαν πάρα πολλές απαντήσεις .
Ο μεγάλος αργηγός δεν με έπεισε .
Ο Windmark ταίριαζε πιο πολύ σε αυτό το ρόλο.Το βλέμα του είναι πιο επιβλητικό .

Δεν μου άρεσε και το "The boy must live" που πήγαινε στον Michael.Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν αφήσει να εννοηθεί και σε άλλα επεισόδια ,ώστε να υπάρχει μια συνέχεια .

Και μένα δεν μου άρεσε το Μεγάλο Αφεντικό. Πολύ ανθρώπινος μου φάνηκε.

Ο Cerveris απο την άλλη μεριά, πολύ καλός.

πω πω πω δηλαδη την αλλη βδομαδα εχουμε διπλο επεισοδιακι ???? Πως θα ταντεξω πειτε μου μονο!!!!

Πως θα αντέξεις μετά το διπλό επεισόδιο, αυτό πες μου. Θα σε πιάσει σοβαρό στερητικό σύνδρομο ;)

Πως θα αντέξεις μετά το διπλό επεισόδιο, αυτό πες μου. Θα σε πιάσει σοβαρό στερητικό σύνδρομο ;)

αστα ρε Κωστη χαμπαρι δε πηρα ποτε τελειωσε το επεισοδιο σημερα!!! ειχα κατεβασει κ παλι τιμης ενεκεν χαχχαααα τι καντηλια εριξα σου λεω ασταα......

παμε γερη προετοιμασια για το τελευταιο!!! ουισκακια κ ξηροκαρπια σε ετοιμοτητα σας λεω!!! :ADFADF1:

αστα ρε Κωστη χαμπαρι δε πηρα ποτε τελειωσε το επεισοδιο σημερα!!! ειχα κατεβασει κ παλι τιμης ενεκεν χαχχαααα τι καντηλια εριξα σου λεω ασταα......

παμε γερη προετοιμασια για το τελευταιο!!! ουισκακια κ ξηροκαρπια σε ετοιμοτητα σας λεω!!! :ADFADF1:

Με το μαλακό το αλκοόλ, θα χρειαστείς καθαρό μυαλό για να καταλάβεις τι θα γίνει στο φινάλε ;)

Οντως καλο το 11 επεισοδιο.
Στο τελευταιο θα δουμε και την τσαχπινα Ολιβ:aktion033:

Ναι αυτην.
Φαινεται στο promo
http://www.youtube.com/watch?v=UZmzBhTpkq8

Επίσης και μένα δεν μου άρεσε το οτι το "The boy must live" πήγαινε στον Michael. Εντελως ασχετο. Ολοι το είχαμε δεσει ότι πηγαινε για τον Πητερ, εφόσον αν θυμαμαι καλά το είχαν δέσει μετά από το σωσιμο του απο το πεσιμο στην λιμνη. Τωρα ξαφνικά μας λεει οτι πηγαινε για τον Μιχαλάκη....
Επειδη γουστάρω τα happy end, προβλέπω να μην γινεται τελικα η εκτελεση του σχεδιου οπου θα θυσιαστει ο Ουωλτερ. Επειδη ειναι συναισθηματιας ο Μιχαλακης, τον αγγιξε η ιστορια του Ουωλτερ και για να μην αναγκαστει να θυσιαστει, κατεβηκε απο το τρενο.

Με το μαλακό το αλκοόλ, θα χρειαστείς καθαρό μυαλό για να καταλάβεις τι θα γίνει στο φινάλε ;)

Κωστα μαζι σου!!!! Λεμοναδα φρεσκια λοιπον κ καλα μας ειναι!!!! Θα παρω κ ενα πολυβιταμινουχο το πρωι λογικα θα μαι οκ!!! :flipout:

Ενημερωσα ηδη την γυναικα οτι το Σαββατο στις 3:30 το πρωι θα λειπω απο το κρεββατι για κανα 2ωρο. Δεν σκοπευω να περιμενω. Θα το δω live στο Skyone HD.

Ενημερωσα ηδη την γυναικα οτι το Σαββατο στις 3:30 το πρωι θα λειπω απο το κρεββατι για κανα 2ωρο. Δεν σκοπευω να περιμενω. Θα το δω live στο Skyone HD.

:flipout: :flipout: :flipout: μη ξεχασεις να της πεις οτι θα ειναι για τηλεοπτικους λογους η απουσια το νου σου!!!!

Ώπα! Το Skyone το δείχνει πιο πρώτα από τα κανάλια στην USA;
Αν είναι έτσι να το δω και γω από κει!!