Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Για πλαστικο τα ξερουμε κυριε....
Για λαδομπογια ειναι το θεμα...

βρήκα στο πατρικό μου κάτι πινέλα από λαδομπογιά, μέσα σε πετρέλαιο, πρέπει να είναι εκεί τουλάχιστον 2.5 χρόνια (όσο έχει πεθάνει ο πατέρας μου), τα πινέλα είναι αρκετά λειτουργικά.

Για πλαστικο τα ξερουμε κυριε....
Για λαδομπογια ειναι το θεμα...
Χαχαχαχαχαχαχα
Λαδομπογιά δεν εχω βάψει ποτε...
Γενικότερα το βάψιμο δεν ειναι στα δυνατά μου σημεία...ΑΝ μπορω να το αποφύγω το αποφεύγω ευχαρίστως...

Σήμερα είχαμε συντήρηση. Το έβαλα στον όρχο καθάρισα και γράσαρα τα ζαντολάστιχα...
Απ´τα πολύ αγαπημένα μου εργαλεία. :grinning-smiley-043

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    107.1 KB · Views: 178

Ε ναι και θα σου χρειαστεί με τα ΜΑΚΙΤΑ που έχεις.....
Χαχαχαχαχα

Για ώρα ανάγκης το συντηρώ, για κανένα φίλο που θα τον αφήσει στη μέση ο "κίτρινος πυρετός" :flipout:

Πλάκα-πλάκα προχθές παραλίγο να το χρειαστώ. Πήγα για μια δουλειά σε φίλο, ακούμπησα το ένα εργαλείο πάνω στην κουζίνα, κι αυτός άνοιξε το μάτι να μου φτιάξει καφέ. :bang:
Αν δεν μύριζε το πλαστικό θα γινόταν φλαμπέ το εργαλείο.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    71.1 KB · Views: 166
Re: Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Για ώρα ανάγκης το συντηρώ, για κανένα φίλο που θα τον αφήσει στη μέση ο "κίτρινος πυρετός" :flipout:

Πλάκα-πλάκα προχθές παραλίγο να το χρειαστώ. Πήγα για μια δουλειά σε φίλο, ακούμπησα το ένα εργαλείο πάνω στην κουζίνα, κι αυτός άνοιξε το μάτι να μου φτιάξει καφέ. :bang:
Αν δεν μύριζε το πλαστικό θα γινόταν φλαμπέ το εργαλείο.

Όχι ρε γμτ...ακριβός ο καφές!

Καλα και αυτος δεν εβλεπε οτι εχει εργαλεια πανω στα ματια της κουζινας?:flipout:

Έλα ντέ... Αυτό του είπα κι εγώ,
-Καλά, άναψες το μάτι κι έφυγες; Χωρίς να βάλεις το μπρίκι πάνω;

photo hosting
Ειπα να φορτισω πληρως τις μπαταριες μου σημερα γιατι αυριο εχω δουλεια σε χωρο χωρις ηλεκτρικο. Ιδιου η συλλογη μου με τα μικρα μπλε στα οποια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προσθεσω ενα μικρο gdr.

- Μου μυρίζει θαύμα γεύση!
- Τι έχουμε στο μενού σήμερα? Makita!
- Πείνασα, δε μου ζεσταίνεις ένα δράπανο να τσιμπήσω?

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρίσκουμε τέτοια με τις ώρες χαχαχα!

photo hosting
Ειπα να φορτισω πληρως τις μπαταριες μου σημερα γιατι αυριο εχω δουλεια σε χωρο χωρις ηλεκτρικο. Ιδιου η συλλογη μου με τα μικρα μπλε στα οποια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προσθεσω ενα μικρο gdr.

Τα μπλεδάκια σου!

Δραπανακια εχεις, τη δουλεια σου την κανεις. Γιατι δεν αγοραζεις καλυτερα ενα πολυεργαλειο (κυριολεκτικα), το δεκαβολτο bosch GRO? H το bosch GOP.

bosch_gro108vli_4.jpg

Kαι εδω το αλλο με τα ολα του

83570.jpg

Aν και ολα ειναι δεκαβολτα, η διαφορα στην ισχυ/ροπη ειναι μεγαλη και εμφανεστατη.

Εννοείς υπέρ του Dremel Μιχάλη? Γιατί νομίζω ότι άνετα 270 watt ισχύς μπορούν να συγκριθούν με την ισχύ ενός 10βολτου...

Εννοείς υπέρ του Dremel Μιχάλη? Γιατί νομίζω ότι άνετα 270 watt ισχύς μπορούν να συγκριθούν με την ισχύ ενός 10βολτου...

Συγκρινω τα δυο 10βολτα Dremel που εχω, με τα αντιστοιχα 10βολτα GRO & GOP της bosch.

Προφανως εσυ Νικο εχεις το πολυεργαλειο ρευματος της Dremel.