Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Re: Απάντηση: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Καλα το κυκλωνικο μην νομιζεις ειναι τιποτα διαστημικη τεχνολογια. Αν βουλωσει η διοδος προς αυτο, το φιλτρο δεν καμει τιποτα. Απλα η κατασκευη του ειναι τετοια που ο αερας που διερχεται απο αυτο δημιουργει κυκλωνικη κινηση. Αν γιανκαποιο λογω στομωσει η διοδος,μοπως στη περιπτωση σου δεν προκειται να κανει κατι.
Ο αναρροφητηρας του εργαλειου κανει τη δουλεια, που ειναι ακριβως μετα απο το σημειο που βουλωσε.
Βαζω τα ρεστα μου πως η ελλειπης δυναμη αναρροφησης συνεπειας α) ικανοτητας ενσωματωμενου αναρροφητηρα και β) στομωμενου/ μή καθαρου φιλτρου μειωσαν τη παροχη αερα που πιθανων σε συνδιασμο με μαζικη ποσοτητα σκονης ξυλου καποιας υγρασιας δημιουργησαν το φραγμα σκονης. Συνεπεια αυτου ισως ειχαμε ζορισμα του κινητηρα, που το παρατηρησα στο δικο μου οταν δεν δουλευει η σκουπα, με αποτελεσμα υπερθερμανση. Η υπερθερμανση μαλλον υπο συνθηκες μπορει να φερει τα αποτελεσματα αυτα στα καρβουνακια, ειδικα αν η χρηση ειναι συνεχομενη αρκετη ωρα.
Να πω και την μπηχτη μου, κινεζια...:flipout:

Θα πάει στο service, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...

Νεκτάριε είσαι άπαιχτος στην παρουσίαση. Ωραία παρουσίαση με πολύ καλό χιούμορ.

Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Καλα ρε Νικο χωνεις τον Νεκταρ για τις βλαβες των εργαλειων σου???????????
χε χε του πίνει το νέκταρ που λένε χε χε

Ε τι τον έχουμε?
Του κάνω έξτρα εκπτώσεις στα Karcher και τα Husqvarna!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χε χε του πίνει το νέκταρ που λένε χε χε

Και αυτός το δικό μου!!! Χαχαχα

Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Ε τι τον έχουμε?
Του κάνω έξτρα εκπτώσεις στα Karcher και τα Husqvarna!!!!

Και αυτός το δικό μου!!! Χαχαχα

Δεν λεω, εχω μια ευνοικη πολιτικη στις τιμες, αλλα με ξενα κολλυβα κανω και γω μνημοσυνο!:grinning-smiley-043

Ενα δωρακι απο αυτα που φτιαχνει ακομη δεν μου εδωσε, μια κουταλα ρε παιδι μου, ενα ρεσο ενα σελιδοδεικτη βρε να διαβαζω το φορουμ και να το βαζω στη σελιδα που εχω μεινει.:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Δεν λεω, εχω μια ευνοικη πολιτικη στις τιμες, αλλα με ξενα κολλυβα κανω και γω μνημοσυνο!:grinning-smiley-043

Ενα δωρακι απο αυτα που φτιαχνει ακομη δεν μου εδωσε, μια κουταλα ρε παιδι μου, ενα ρεσο ενα σελιδοδεικτη βρε να διαβαζω το φορουμ και να το βαζω στη σελιδα που εχω μεινει.:flipout:

Α πα πα... Τι γλυκούλης που είσαι!
Θα σου πω εγώ την επόμενη που θα ψωνίσεις!!!
Μέχρι πρότεινος είχα τα εργαλεία οφ, οπότε τώρα θα σου φτιάξω κάτι αλλά κανονικά θα πρέπει να τα κάνεις μόνος σου!!

Μη του δωσεις πισω τον ταινιολειαντηρα αν δε σου δωσει!!!

Άλλος ευνοημένος!!!
Προδότες!!!!!!!!!

Ευνοημενος εγω γτ?
Επειδη επισκευαζω μονος μου τα εργαλεια μου???

Χαχαχαχαχαχα!!!!

Κατσε να κοψω την πριζα απο το RYOBI πριν το στειλω....

Μέτρησες καλά τα γυαλόχαρτα μήπως λείπει κανένα?

Το έστειλες τώρα πάει!!!

Ημέρα συντήρησής της πλάνης/ξεχονδριστήρα. Έγινε γενικός καθαρισμός, είχε στομώσει ο πρώτος κύλινδρος που τραβάει το ξύλο με πολύ χοντρά ροκανίδια και άλλαξα και τα μαχαίρια. Την είχαν φάει από μια κρυφή πρόκα. Τώρα βέβαια ελέγχεται η τρύπα με σουβλί πριν μπεί στον ξεχοντριστήρα.
Εδώ έχει καθαριστεί το πολύ...
IMG_20160321_192628.jpg

Και μετά έπιασα την μικρή πλάνη της οποίας τα μαχαίρια την είχαν φάει και αυτά. Πολλές παλέτες γαρ... Αυτής τα μαχαίρια είναι διπλής όψης οπότε τα αντέστρεψα. Καθάρισμα, αλλαγή και ρύθμιση μαχαιριών.

IMG_20160322_123401.jpg
IMG_20160322_122352.jpg
IMG_20160322_123835.jpg
IMG_20160322_123048.jpg
IMG_20160322_190346.jpg
IMG_20160322_190942.jpg

Ωραιος παναγιωτη και μενα εφαγε κατι καρφια η πλανη .ευκολη η αλλαγη;

Εκεί που δείχνει το βέλος, αυτά που μοιάζουν με δόντια, τι είναι Παναγιώτη; Δεν καταλαβαίνω, είναι λίγο θολή η φωτογραφία.