Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Μπαμπη ειναι δοντια που δεν επιτρεπουν να τραβηξεις το ξυλο προς τα πισω.

Μάλιστα... Ευχαριστώ Κυριάκο...

By the way... Θα ξαναφύγω για χωριό κι ακόμα δεν βρεθήκαμε...

Ωραίος ο Πάνος.
Και εγώ πρέπει να καθαρίσω την μικρή πλάνη και να βάλω τα μαχαίρια της bosch πάνω μπας και δω Φως (έκανα και ρίμα)!!!!

Ναι κυριακο για αρχη θα τα βαλω αναποδα και θα παρω και ενα σετακι να υπαρχει.

Ωραιος παναγιωτη και μενα εφαγε κατι καρφια η πλανη .ευκολη η αλλαγη;

Βασίλη εύκολα με προσοχή. Τις βίδες στήριξης τις βιδώνεις για να χαλαρώσει η θήκη του κάθε μαχαιριού και αφου χαλαρώσει τη βγάζεις συρταρωτά αφού ανασηκωσεις το μαύρο αυτάκι στο πλάι. Όταν το βγάλεις μην πειράξεις τις 2 αλενοβιδες από κάτω.
Πανευκολη Βασιλη!
Παναγιωτη παρε ενα σετακι να εχεις για την επομενη φορα!

Κυριάκο δεν την χρησιμοποιώ πλέον. Ολα στον ξεχονδιστηρα, ευκολία.

Εκεί που δείχνει το βέλος, αυτά που μοιάζουν με δόντια, τι είναι Παναγιώτη; Δεν καταλαβαίνω, είναι λίγο θολή η φωτογραφία.
Μπάμπη είναι δόντια που κρέμονται και αποτρέπουν το kick back. Δες τα εδώ πιο καθαρά:
http://www.manualslib.com/manual/537084/Axminster-Mb9020.html?page=14#manual

Αψογος ο Παναγιώτης,τά μαχαίρια βλέπω τής πλάνης είχαν φθαρεί αρκετά από τίς πρόκες
Αν έχεις Παναγιώτη έναν ανιχνευτή μετάλλων νά τσεκάρεις πρίν πλανίσεις τό ξύλο γιά να αποφεύγεις τίς πρόωρες φθορές.

Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Αψογος ο Παναγιώτης,τά μαχαίρια βλέπω τής πλάνης είχαν φθαρεί αρκετά από τίς πρόκες
Αν έχεις Παναγιώτη έναν ανιχνευτή μετάλλων νά τσεκάρεις πρίν πλανίσεις τό ξύλο γιά να αποφεύγεις τίς πρόωρες φθορές.

Γιαυτό σκεφτόμουν τον ανιχνευτή που έχει αύριο το Lidl αλλά το σκέφτομαι.

Ε, αμα τον προοριζεις για ανιχνευτη καρφιων σε παλετα, δεν υπαρχει κανενα θεμα. Μιλαμε για ανιχνευση μεταλλου στον ενα ποντο μαξ. βαθος.

Re: Απάντηση: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Οπότε μου λες να το πάρω... ευχαριστώ.

Για τετοια χρηση, σαφως! Θα σου κανει την ζωη σου ευκολοτερη και των εργαλειων σου ασφαλεστερη.

Αλλα θα σου ελεγα, αν δεν το πολυβιαζεσαι, να περιμενεις να σου δωσω εγω εναν δικο μου απο το lidl, πολυ ευχαριστως, που δεν τον χρησιμοποιω πλεον καθως εχω παρει αλλον για ρευματα.

Re: Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Γιαυτό σκεφτόμουν τον ανιχνευτή που έχει αύριο το Lidl αλλά το σκέφτομαι.
Περασε πανω απ το ξυλο μαγνητη,κρεμασμενο σε σχοινι και θα στα δειξει τα καρφια!!!

Πριν λιγες μερες ειπα να το καθαρισω, ςξωτερικα και εσωτερικα στη περιοχηντου διακοπτη και κινητηρα.

Αλλα τολμησα να το ανοιξω στη μεση για να δω πως ειναι.
Ιδου πως ειναι ενα κρουστικο πνευματικο δραπανο.
Η κρουση γινεται μεσω ενος πιστονιου και οχι με γραναζια που χοροπηδανε σε ενα πλατο συμπαρασυροντας το τσοκ.

20mb image hosting

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φροντίζουμε τα εργαλεία μας;

Περασε πανω απ το ξυλο μαγνητη,κρεμασμενο σε σχοινι και θα στα δειξει τα καρφια!!!
Είναι και αυτό μια από τις σκέψεις μου. Σε ευχαριστώ.

Αν θελησει να τον ανοιξει καποιος να τονισω οτι ανοιγει απο αυτη τη πλευρα.
Ξεβιδωνουμε τις 7 βιδες που φαινονται και αλλες ΔΥΟ απο την αλλη πλευρα, αυτες που ειναι διπ,α στο μεγαλο κυλινδρο, αν θυμαμαι καλα.

[/QUOTE]

upload image free
Αφου το εσπασα μονος μου το αντικατεστησα με ανταλλακτικο που μου ηρθε μολις σημερα.
3 η αξια του 8 συνολο με τα μεταφορικα απο το σερβις της bosch.

ΥΣ παρατηρω οτι το postimg δεν κραταει τις φωτογραφιες αρκετο καιρο...κριμα...