Επειδή δε λαμβάνονται δορυφορικά μέσω hotbird (ert world δεν υφίσταται από το κλείσιμο της ΕΡΤ). Απορώ πώς τα εμφανίζει ακόμη στη λίστα. Αλλά είπαμε, pace είναι αυτός...Επίσης σε μένα, στην κατηγορία MAJOR NETWORKS, εμφανίστηκαν το ERT World και το Extra 3, όμως και στα 2 μου βγάζει "Αδύνατος εντοπισμός σήματος".
To ERT World δεν υπήρχε όλο αυτόν τον καιρό στη λίστα, εμφανίστηκε χωρίς να κάνω κάποια σάρωση περίπου πριν 1μιση εβδομάδα.
To Extra 3, αν πρόκειται για το ελληνικό κανάλι, δεν υπήρχε στον Hotbirt, παρά μόνο στον δορυφόρο του ΟΤΕ TV.
Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω. Το γαλλικό arteHD παίζει κανονικά σε εσάς μέσω του δέκτη 831 της nova;
Παρόλο που έχω πιάτο 1.20μ., ενώ στον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασής μου παίζει κανονικά το κανάλι, στο novabox χάνεται το σήμα του μετά το μεσημέρι.
Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς ή του δικού μου pace δεν του αρέσει η κουλτούρα; :guitarist:
Ναι φίλε μου κατεβαίνουν με την σάρωση που κάνει ο δέκτης και δουλεύουν κανονικά.Έχω μια ερώτηση για όσους πήραν την νέα αναβάθμιση κι έχουν ψάξει τα FTA.
Τα κανάλια της RAI κατεβαίνουν κανονικά?
Έχω προσέχει στο site της Nova ότι στο πακέτο έχει και το word fashion το οποίο όμως δεν μου εμφανίζεται στο μπουκέτο Nova. Σας το εμφανίζει ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.