FTA κανάλια που λαμβάνονται με τους δέκτες Pace

Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

η hd εκδοση ηταν στο μπουκετο νοβα στη θεση 701

Ε τώρα άμα σας πω ότι στο μπουκέτο nova στη θέση 701 υπάρχει στους δέκτες μου; Εκτός αν δεν έχουν πάρει κάποια ενημέρωση ακόμα :chinscratch:

Και σε εμένα στην 701 θέση έχει αντικατασταθεί το FashionTV HD με το FashionTV SD που μετονομάστηκαν σε Fashiontv loriginal HD και Fashiontv international αντίστοιχα.
Επίσης σε μένα, στην κατηγορία MAJOR NETWORKS, εμφανίστηκαν το ERT World και το Extra 3, όμως και στα 2 μου βγάζει "Αδύνατος εντοπισμός σήματος".

Last edited:
Σωστός. Έριξα μία ματιά εκ νέου και είναι έτσι. Προφανώς δεν είχαν ενημερωθεί τα μπουκέτα στο δέκτη μου.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο για το MAJOR NETWORKS.

Επίσης σε μένα, στην κατηγορία MAJOR NETWORKS, εμφανίστηκαν το ERT World και το Extra 3, όμως και στα 2 μου βγάζει "Αδύνατος εντοπισμός σήματος".
Επειδή δε λαμβάνονται δορυφορικά μέσω hotbird (ert world δεν υφίσταται από το κλείσιμο της ΕΡΤ). Απορώ πώς τα εμφανίζει ακόμη στη λίστα. Αλλά είπαμε, pace είναι αυτός...

To ERT World δεν υπήρχε όλο αυτόν τον καιρό στη λίστα, εμφανίστηκε χωρίς να κάνω κάποια σάρωση περίπου πριν 1μιση εβδομάδα.
To Extra 3, αν πρόκειται για το ελληνικό κανάλι, δεν υπήρχε στον Hotbirt, παρά μόνο στον δορυφόρο του ΟΤΕ TV.

Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω. Το γαλλικό arteHD παίζει κανονικά σε εσάς μέσω του δέκτη 831 της nova;
Παρόλο που έχω πιάτο 1.20μ., ενώ στον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασής μου παίζει κανονικά το κανάλι, στο novabox χάνεται το σήμα του μετά το μεσημέρι.
Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς ή του δικού μου pace δεν του αρέσει η κουλτούρα; :guitarist:

To ERT World δεν υπήρχε όλο αυτόν τον καιρό στη λίστα, εμφανίστηκε χωρίς να κάνω κάποια σάρωση περίπου πριν 1μιση εβδομάδα.
To Extra 3, αν πρόκειται για το ελληνικό κανάλι, δεν υπήρχε στον Hotbirt, παρά μόνο στον δορυφόρο του ΟΤΕ TV.

Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω. Το γαλλικό arteHD παίζει κανονικά σε εσάς μέσω του δέκτη 831 της nova;
Παρόλο που έχω πιάτο 1.20μ., ενώ στον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασής μου παίζει κανονικά το κανάλι, στο novabox χάνεται το σήμα του μετά το μεσημέρι.
Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς ή του δικού μου pace δεν του αρέσει η κουλτούρα; :guitarist:

To arte HD παίζει κανονικά όλες τις ώρες, τα κανάλια που λες εμφανίστηκαν και σε μένα χωρίς σάρωση, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά, περιοδικά για ανεξήγητο λόγο επανεμφανίζονται, προφανώς κάποιο κόλλημα του PACE με τις λίστες.

Περίεργο επίσης είναι ότο το FASHION TV HD εμφανίζεται πλέον κωδικοποιημένο στα encrypted services με νέα ονομασία (FASHIONTV L'ORIGINALHD), ξέρει κάποιος αν έχει γίνει πλέον με συνδρομή; Αν ναι, ξεφτίλα να μην τα αναμεταδώσει η NOVA, που γύρισε την SD έκδοση στο 701.

Παρ' ότι έχω 15-20 χρόνια διαδίκτυο είναι η πρώτη φορά που γράφω κάπου. Δεν ξέρω που και πως θα εμφανιστεί το κείμενο. :)
Το θέμα μου είναι το εξής: Εδώ και 15 μέρες έχω χάσει τη MEDIASET (Italia 1, Rete 4, Canale 5).
Για κάνα μήνα -πριν συμβεί αυτό- τα 3 κανάλια είχαν στον τίτλο τους τη λέξη provvisorio (προσωρινό).
Κάνω κάθε μέρα σάρωση. Τίποτα...
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στέλιος

Έχει δίκιο ο φίλος,Σεραφείμ.Έτσι ακριβώς εμφανίζονται.Και δεν φταίει ο δέκτης.Εμφανίζεται μάλιστα και μήνυμα για το καλώδιο σήματος.Να προσθέσω ότι στον 831,με τη νέα αναβάθμιση που έχουν μειωθεί κατά πολύ τα ελεύθερα κανάλια που κατεβάζει ο δέκτης,αυτά τα ιταλικά κανάλια (παρόλο που εμφανίζονται στη λίστα) όταν επιλεγούν εμφανίζεται επίσης μήνυμα για το καλώδιο σήματος.

αλλαξαν συχνοτητα αυτα
βγαινανε στην 11373Η και φυγανε απο εκει και πηγαν στην 11919V 29900 5/6 που επαιζαν παλιοτερα απο εκει. κανε ενα reset να κανει σαρωση δικτυων ο δεκτης να τα ξαναβρει αλλα θα πρεπει και η νοβα να εχει περασει στο πινακα συχνοτητων την νεα συχνοτητα για να κατεβουν τα καναλια με την νεα σαρωση

Έχω μια ερώτηση για όσους πήραν την νέα αναβάθμιση κι έχουν ψάξει τα FTA.
Τα κανάλια της RAI κατεβαίνουν κανονικά?

στον pace που εχω (τον εχω παρει απο φιλο που εχει κοψει την νοβα και εβαζα κωδικο απο το πρωτο θεμα και εβλεπα το νβασπορ 1) που δεν εχει αναβαθμηστει υπηρχαν τα καναλια της mediaset μεσα αλλα με την παλια συχνοτητα 11373Η τα οποια δεν δουλευουν γιατι σταματησαν απο εκει. εκανα σαρωση δικτυων αλλα δεν τα κατεβασε απο την νεα συχνοτητα γιατι η νοβα δεν την εχει περασει στο ΝΙΤ και ετσι δεν κατεβαινουν. Ο pace εχει το κακο οτι του βαζεις μονο μια συχνοτητα και κανει σαρωση την 11823Η της νοβα και κατεαζει απο το δορυφορο οτι εχουν συνδεδεμενη με αυτη. Οι παλιοι πανασατ μπορουσες να δωσεις και αλλες συχνοτητες και ετσι εβαζες και αλλα καναλια μεσα οπως εκανα σε ενα φιλο μου να βλεπει τα αθλητικα καναλια του αραβα στην 11747Η και 10873V τις οποιες δεν κατεβαζει ο pace.

με την σαρωση που εκανα κατεβηκαν ολα τα καναλια της RAI οπως και πριν. Για αυτο ηθελα να δω αν παιρνει την νεα αναβαθμηση και να δω τι παιρνει και τι δεν παιρνει με αυτη την αναβαθμηση

Απάντηση: Re: FTA κανάλια που λαμβάνονται με τους δέκτες Pace

Έχω μια ερώτηση για όσους πήραν την νέα αναβάθμιση κι έχουν ψάξει τα FTA.
Τα κανάλια της RAI κατεβαίνουν κανονικά?
Ναι φίλε μου κατεβαίνουν με την σάρωση που κάνει ο δέκτης και δουλεύουν κανονικά.

Έχω προσέχει στο site της Nova ότι στο πακέτο έχει και το word fashion το οποίο όμως δεν μου εμφανίζεται στο μπουκέτο Nova. Σας το εμφανίζει ;

Last edited by a moderator:
Έχω προσέχει στο site της Nova ότι στο πακέτο έχει και το word fashion το οποίο όμως δεν μου εμφανίζεται στο μπουκέτο Nova. Σας το εμφανίζει ;

Απ' ότι βλέπω, δεν υπάρχει ούτε σε εμένα στο μπουκέτο της Nova. Επειδή όμως είμαι με την αναβάθμιση, το βρήκα στο μπουκέτο "Entertainment" και μάλιστα σε HD. Αν είσαι με το παλιό λογισμικό, ψάξε σε κάποιο άλλο μπουκέτο, πολύ πιθανό να το βρεις.

Last edited by a moderator: