Φθηνό 4K HTPC

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φθηνό 4K HTPC

Εξαιρετικος συνδιασμός... Καλορίζικα!
Τελικα, ειχε προφίλ το madvr?

ειδικά ο επεξεργαστής :p

Thanks, μου τον συνέστησε ένα καλόπαιδο :p
Το ψάχνω ακόμα το madvr, έχει ξεφύγει σε σχέση με την τελευταία φορά που ασχολήθηκα...

Και πάνω που σκέφτηκα "ρε λες τα windows να παίξουν απροβλημάτιστα" 😂😂

Attachments

• IMG_2722.jpg
    IMG_2722.jpg
    57.4 KB · Views: 124
Re: Απάντηση: Φθηνό 4K HTPC

Και πάνω που σκέφτηκα "ρε λες τα windows να παίξουν απροβλημάτιστα" 😂😂

Μεταξύ μας...
Ξέρεις πως όχι μόνο δεν φταίνε τα windows, αλλά ότι θα ταλαιπωρηθείς κιόλας.
Πάρε τηλ τον γνωστό τεχνικό και ταξε του! :p

Απάντηση: Re: Φθηνό 4K HTPC

Αφού έχεις προβλήματα με τα windows γιατί δεν χρησιμοποιείς Mac?

Αχ, πραγματικά μην αρχίσω...
Έχει κολλήσει σε endless loop μετά από update και μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φθηνό 4K HTPC

Μεταξύ μας...
Ξέρεις πως όχι μόνο δεν φταίνε τα windows, αλλά ότι θα ταλαιπωρηθείς κιόλας.
Πάρε τηλ τον γνωστό τεχνικό και ταξε του! :p

Μπα τα win μάλλον είναι, βρήκα σελίδες στο google με το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φθηνό 4K HTPC

Σε φρέσκα windows χλωμό. Εκτός αν πειράξεις τίποτα.
Windows 10 δεν έβαλες?

Ναι, μου το έκανε μετά από update. Αναγκάστηκα να το βγάλω από το ρευμα και τώρα φαίνεται να επανήλθε..
Θα το παρακολουθώ.

Πως και δεν πήρες Apple TV 4k;
Εκτός κ αν το χρησιμοποιήσεις κ για κάτι άλλο το PC νομίζω πολύ κόπος για το τίποτα. Και την κάρτα θα stressαρεις αν πας σε 2160p upscale και ρεύμα άσκοπο θα καταναλώσεις για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα πού στο μάτι δε θα δεις διάφορες.

Πως και δεν πήρες Apple TV 4k;
Εκτός κ αν το χρησιμοποιήσεις κ για κάτι άλλο το PC νομίζω πολύ κόπος για το τίποτα. Και την κάρτα θα stressαρεις αν πας σε 2160p upscale και ρεύμα άσκοπο θα καταναλώσεις για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα πού στο μάτι δε θα δεις διάφορες.
Κάνει τρελή δουλειά το MadVR και σε 2K και σε 4K. Στα λίγα test που έκανα, μου έπεσε το σαγόνι και να φανταστείς ότι ουσιαστικά έχω 2K αλυσίδα (εκτός της oled) όποτε τα 4K γίνονται downscaled σε 2K στο HTPC.
Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Zidoo X-10 (το οποίο είναι αξιοπρεπέστατο).

Re: Απάντηση: Re: Φθηνό 4K HTPC

Κάνει τρελή δουλειά το MadVR και σε 2K και σε 4K. Στα λίγα test που έκανα, μου έπεσε το σαγόνι και να φανταστείς ότι ουσιαστικά έχω 2K αλυσίδα (εκτός της oled) όποτε τα 4K γίνονται downscaled σε 2K στο HTPC.

τι ειναι αυτο το MadVR?

Μπροστα στο madvr δεν μπορει να συγκριθεί κανενα μηχανακι.
Εδω δεν χωράνε οπαδικα :p

Είδα και την πρώτη ταινία (hunter killer) και η εικόνα ήταν εκπληκτική, σαν να αγόρασα νέο προβολέα! MadVR και ξερό ψωμί!

Είδα και την πρώτη ταινία (hunter killer) και η εικόνα ήταν εκπληκτική, σαν να αγόρασα νέο προβολέα! MadVR και ξερό ψωμί!

Μιας και αφορά προβολέα τότε καλά έκανες και πήγες σε τέτοια λύση.
Με κανένα κινεζόκουτο, ή ρωσόκουτο οποιασδήποτε τιμής δεν θα είχες τέτοια ποιότητα. Ούτε καν με Xbox.

Μιας και αφορά προβολέα τότε καλά έκανες και πήγες σε τέτοια λύση.
Με κανένα κινεζόκουτο, ή ρωσόκουτο οποιασδήποτε τιμής δεν θα είχες τέτοια ποιότητα. Ούτε καν με Xbox.

Ούτε με επώνυμο standalone player θα είχε. Εκτός αν ήταν του χιλιαρικου.