Φθηνό 4K HTPC

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φθηνό 4K HTPC

Μιας και αφορά προβολέα τότε καλά έκανες και πήγες σε τέτοια λύση.
Με κανένα κινεζόκουτο, ή ρωσόκουτο οποιασδήποτε τιμής δεν θα είχες τέτοια ποιότητα. Ούτε καν με Xbox.

Το ξέρω, είχα και στο παλιό HTPC MadVR, απλά επειδή ήταν 5ετιας δεν μπορούσε να σηκώσει τα νέα φίλτρα, ειδικά σε 4K content.

Re: Απάντηση: Re: Φθηνό 4K HTPC

Μιας και αφορά προβολέα τότε καλά έκανες και πήγες σε τέτοια λύση.
Με κανένα κινεζόκουτο, ή ρωσόκουτο οποιασδήποτε τιμής δεν θα είχες τέτοια ποιότητα. Ούτε καν με Xbox.

Κράτα μια πισινή ...Το λογισμικό στο Χ ανανεώνεται πικνά συχνά με προβολή και σε πανί στις μεγάλες ίντσες .
Ούτε καν τρέχεις με ρυθμίσεις μιας τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή και η υποστήριξη είναι σε άλλο επίπεδο .

επισης το 4Κ το θελω περισσοτερο για πειραματισμους,αφου για πλειρ εχω το zidoo.
το μεγαλο ερωτημα ειναι εαν γενικα θα παιξει σωστα με τον Intel i5 4570.

Ok τοτε.
Θα σου βγει η πίστη με τους drivers της AMD. Δεν ειναι ακριβώς HTPC friendly.

ati εχω και οντως οι ρυθμισεις της ειναι λαβυρινθος.....

Αν δεν εχει αλλαξει από πριν κανα χρονο που τις ειχα τσεκάρει τελευταία φορά, δεν είναι θεμα ''λαβυρίνθου'' αλλά απλούστατα ελλειψης βασικών ρυθμίσεων (που υπήρχαν σε παλιότερες εκδόσεις - μέχρι που η AMD το ''εριξε'' στα Xbox)

Αν δεν εχει αλλαξει από πριν κανα χρονο που τις ειχα τσεκάρει τελευταία φορά, δεν είναι θεμα ''λαβυρίνθου'' αλλά απλούστατα ελλειψης βασικών ρυθμίσεων (που υπήρχαν σε παλιότερες εκδόσεις - μέχρι που η AMD το ''εριξε'' στα Xbox)

χμμμμ....θα δω παλι τους οδηγους της και θα σου πω...

Re: Απάντηση: Φθηνό 4K HTPC

Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε επιτυχώς (Many Thanks DimDim ο™Œ )
Ψάχνοντας για τις σωστές ρυθμίσεις για MadVR 4K, HDR κλπ, έπεσα σε αυτό τον θησαυρό πληροφοριών (για οποιον ενδιαφέρεται):
[FONT=&]
madVR Set up Guide (for Kodi DSPlayer and Media Player Classic

[/FONT]
How to Configure a Display and GPU for a HTPC

Guide: Building a 4K HTPC for madVR

Καλημέρα έχουμε την ίδια σχεδόν σύνθεση (GTX 1060 σε i7 έχω εγώ) προβολικό μέσο Sony OLED. Στις ρυθμίσεις του madvr χρησιμοποιώ τα high processing του παραπάνω στο scaling algorithm. Τα άλλα τα έχω default. Έχεις μήπως να προτείνεις κάτι διαφορετικό;
Επίσης τι color format, depth και refresh rate δηλώνεις στην nvidia; εγώ για την ώρα την έχω σε 8bit RGB full 60Hz.

2 ζευγαρια Ιδια εταιρια(gskill)ιδιος χρονισμος(1600)ιδια χωρητικοτητα το καθε ντιμακι(4gb)αλλα διαφορετικο cas latency.11 το ενα ζευγαρι 9 το αλλο.οι 2 ειναι το μοντελο aegis και το αλλο ζευγαρι aero.
Θα εχουμε προβλημα?

2 ζευγαρια Ιδια εταιρια(gskill)ιδιος χρονισμος(1600)ιδια χωρητικοτητα το καθε ντιμακι(4gb)αλλα διαφορετικο cas latency.11 το ενα ζευγαρι 9 το αλλο.οι 2 ειναι το μοντελο aegis και το αλλο ζευγαρι aero.
Θα εχουμε προβλημα?

Εκτός απροόπτου, μόνο ψυχολογικό 😋

και τι κανω?
μπαινω bios και κατεβαζω το Latency της 11αρας σε 9?

Οποτε μπαινουν 4 ντιμακια σε μια μητρική, ας ειναι και ιδια, τους φοβους μου τους εχω.
Μην βαλεις manual ρυθμισεις. Δεν εχει καποια αυτοματη ρυθμιση που να μην ειναι επιθετική?
Συνηθως οι μητρικες δινουν τετοιες επιλογες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φθηνό 4K HTPC

Καλημέρα έχουμε την ίδια σχεδόν σύνθεση (GTX 1060 σε i7 έχω εγώ) προβολικό μέσο Sony OLED. Στις ρυθμίσεις του madvr χρησιμοποιώ τα high processing του παραπάνω στο scaling algorithm. Τα άλλα τα έχω default. Έχεις μήπως να προτείνεις κάτι διαφορετικό;
Επίσης τι color format, depth και refresh rate δηλώνεις στην nvidia; εγώ για την ώρα την έχω σε 8bit RGB full 60Hz.

Και εγώ τα ιδια παίζω, λίγο-πολύ.

Εκτός απροόπτου, μόνο ψυχολογικό 😋

Οποτε μπαινουν 4 ντιμακια σε μια μητρική, ας ειναι και ιδια, τους φοβους μου τους εχω.
Μην βαλεις manual ρυθμισεις. Δεν εχει καποια αυτοματη ρυθμιση που να μην ειναι επιθετική?
Συνηθως οι μητρικες δινουν τετοιες επιλογες.

ολα οκ..
βρηκα ακριβως τις ιδιες και τωρα εχω 4x4gb.
Τωρα τι γινεται?χανω το duallchannel?