φθηνο και καλο Blue Ray?

Το Samsung έχει ενα κλίκ καλύτερη εικόνα απο το PS3 και το βασικότερο αναπαραγάγει ολα τα hi-def format ήχου σε αντίθεση με το PS3.

Re: Απάντηση: φθηνο και καλο Blue Ray?

Το καλυτερο Blu-Ray ειναι το PS3 με διαφορα.Μονο και μονο που ειναι το μοναδικο που σε ολα του τα χαρακτηριστικα αναβαθμιζεται πανευκολα, δεν χρειαζεται τιποτε αλλο. Αυτο το κανει συναμα και το πιο φτηνο, αφου προστατευεται η επενδυση σου στο μελλον. Εμενα το 60αρι ειναι πληρως αθορυβο και ειλικρινα πιστευω οτι ετσι επρεπε να ειναι τα μηχανηματα του μελλοντος. Να κανουν τα παντα με software.
+1 από εμένα άλλωστε η sony έχει ανακοινώσει επίσημα το profile ver 2.0

και το samsung δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ίσως ταιριάζει περισσότερο στο δόγμα καλό και φτηνό, αν σε ενοχλεί η θέα μιας παιχνιδομηχανής στο rack των μηχανημάτων σου. Μην ξεχνάμε πως μακροπρόθεσμα θα υπολογίσεις την αγορά ενός χειριστηρίου για το PS3, οπότε ανεβαίνει το ποσό.

Kαι εγω θα συμφωνήσω ότι σαν over all αγορά το PS3 ειναι το καλυτερο αυτη την στιγμή με τις δυνατότητες που προσφερει αλλά και τις ελλείψεις του (πχ no bit stream out). Παρ' όλα αυτά βρίσκω ότι ειναι λίγο νωρίς για ενα dedicated blu ray player, δεδομένων των συνεχών αναβαθμίσεων και εξελίξεων στο format. Για παραδειγμα δεν υπαρχει κανενα που να υποστηριζει divx (εκτος απο τα αναμενομενα denon που οι πρωτες ενδειξεις τιμων ειναι απαγορευτικές για τον μέσο οικιακο χρηστη). Εγω εχω ps3 αλλά θελω να έχω και desktop player. Θα περιμένω λίγο ακόμα. Εάν στο μεταξύ βγει αναβαθμιση στο ps3 που θα λύνει τα προβληματα και τις ελλείψεις τοτε πάω για άλλο ένα δαγκωτό...!

πάντως οι αναβαθμίσεις στο firmware του PS3 δεν θα γίνονται με την ίδια συχνότητα όπως στο παρελθόν. :(

Μήπως δοκίμασες αναπαραγωγή DivX με το Ps3, εντυπώσεις;

Αν το Panasonic BD-50 σκάσει μύτη με 500 περίπου Ευρώ οπως αναμένεται, για μένα θα είναι το καλύτερο value/money μηχάνημα (ολα τα ηχητικά φορμάτ + BD 2.0)

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την αποδοση.

ps3+panasonic 2000 προβολεας.Μπωρο να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το BLACK HAWK DOWN που ειναι δυσκολη ταινεια οσων αφορα την εικονα,σε σημεια,σε sd η εικονα ηταν πολυ καλη.Σε blu-ray ΑΦΡΙΚΗ ο 2000 ζωγραφισε εκτος καποια πλανα που μαλλον ηταν προβλημα του δισκου και τον 29.97fps και οχι του ps3.Απο ηχο ομως..χμμ.Με την οπτικη περνω D.D6.1 AC3 αλλα το κεντρικο ειναι αρκετα χαμηλα σε σταθμες,μαλλον ειναι το AC3.

πάντως οι αναβαθμίσεις στο firmware του PS3 δεν θα γίνονται με την ίδια συχνότητα όπως στο παρελθόν. :(

Εμενα μου ελυσε τα χερια η αναπαραγωγη Divx απο το Ps3.Σε ενα usb stick 8gb σε fat32 περναω το Dvix που θελω να δω και σε δυο λεπτα ειμαι ετοιμος.Εαν οι υποτιτλοι δεν ειναι ενσωματωμενοι προσθετουμε αλλα δυο λεπτα στην διαδικασια.Το βλεπω και αν αξιζει το μεταφερω στο σκληρο του Ps3 αν οχι σβησιμο και παμε για αλλα!Τρομερα παρακτικο τουλαχιστον για εμενα και επισης κανει και upscale σε 1080p!

Re: Απάντηση: φθηνο και καλο Blue Ray?

Kαι εγω θα συμφωνήσω ότι σαν over all αγορά το PS3 ειναι το καλυτερο αυτη την στιγμή με τις δυνατότητες που προσφερει αλλά και τις ελλείψεις του (πχ no bit stream out). Παρ' όλα αυτά βρίσκω ότι ειναι λίγο νωρίς για ενα dedicated blu ray player, δεδομένων των συνεχών αναβαθμίσεων και εξελίξεων στο format. Για παραδειγμα δεν υπαρχει κανενα που να υποστηριζει divx (εκτος απο τα αναμενομενα denon που οι πρωτες ενδειξεις τιμων ειναι απαγορευτικές για τον μέσο οικιακο χρηστη). Εγω εχω ps3 αλλά θελω να έχω και desktop player. Θα περιμένω λίγο ακόμα. Εάν στο μεταξύ βγει αναβαθμιση στο ps3 που θα λύνει τα προβληματα και τις ελλείψεις τοτε πάω για άλλο ένα δαγκωτό...!

Τι εννοεις με το no bit stream out? υποστηριζει κανονικοτατα bitstream out

η μονη ελλειψη που βλεπω εγω ειναι η μη υποστηριξη των DD HD και DTS HD Master audio τα οποια θα προστεθουν σιγουρα σε μελλοντικα updates καθως και το profile 2.0 ομοιως

Υγ συμφωνω οτι τα updates απο εδω και περα θα ειναι αραιοτερα αφου o πολεμος με το HD_DVD μαλλον εχει κερδηθει

οποτε η Sony θα ριξει βαρος στον τομεα παιχνιδοκονσολα οπου χανει απο την MS

Εμενα μου ελυσε τα χερια η αναπαραγωγη Divx απο το Ps3.Σε ενα usb stick 8gb σε fat32 περναω το Dvix που θελω να δω και σε δυο λεπτα ειμαι ετοιμος.Εαν οι υποτιτλοι δεν ειναι ενσωματωμενοι προσθετουμε αλλα δυο λεπτα στην διαδικασια.Το βλεπω και αν αξιζει το μεταφερω στο σκληρο του Ps3 αν οχι σβησιμο και παμε για αλλα!Τρομερα παρακτικο τουλαχιστον για εμενα και επισης κανει και upscale σε 1080p!

2 λεπτα??? φυσικά μιλάς για re-encode, αλλά πώς τόσο γρήγορα?

οχι δεν ειναι,ειναι εκδοση firmware,η τελευταια που εβγαλε η sony ειναι η 2.10 που βγηκε πριν τα χριστουγγενα και προσθεσε στο ps3 το profile 1.1