+1 από εμένα άλλωστε η sony έχει ανακοινώσει επίσημα το profile ver 2.0Το καλυτερο Blu-Ray ειναι το PS3 με διαφορα.Μονο και μονο που ειναι το μοναδικο που σε ολα του τα χαρακτηριστικα αναβαθμιζεται πανευκολα, δεν χρειαζεται τιποτε αλλο. Αυτο το κανει συναμα και το πιο φτηνο, αφου προστατευεται η επενδυση σου στο μελλον. Εμενα το 60αρι ειναι πληρως αθορυβο και ειλικρινα πιστευω οτι ετσι επρεπε να ειναι τα μηχανηματα του μελλοντος. Να κανουν τα παντα με software.
πάντως οι αναβαθμίσεις στο firmware του PS3 δεν θα γίνονται με την ίδια συχνότητα όπως στο παρελθόν.
Μήπως δοκίμασες αναπαραγωγή DivX με το Ps3, εντυπώσεις;
Kαι εγω θα συμφωνήσω ότι σαν over all αγορά το PS3 ειναι το καλυτερο αυτη την στιγμή με τις δυνατότητες που προσφερει αλλά και τις ελλείψεις του (πχ no bit stream out). Παρ' όλα αυτά βρίσκω ότι ειναι λίγο νωρίς για ενα dedicated blu ray player, δεδομένων των συνεχών αναβαθμίσεων και εξελίξεων στο format. Για παραδειγμα δεν υπαρχει κανενα που να υποστηριζει divx (εκτος απο τα αναμενομενα denon που οι πρωτες ενδειξεις τιμων ειναι απαγορευτικές για τον μέσο οικιακο χρηστη). Εγω εχω ps3 αλλά θελω να έχω και desktop player. Θα περιμένω λίγο ακόμα. Εάν στο μεταξύ βγει αναβαθμιση στο ps3 που θα λύνει τα προβληματα και τις ελλείψεις τοτε πάω για άλλο ένα δαγκωτό...!
Εμενα μου ελυσε τα χερια η αναπαραγωγη Divx απο το Ps3.Σε ενα usb stick 8gb σε fat32 περναω το Dvix που θελω να δω και σε δυο λεπτα ειμαι ετοιμος.Εαν οι υποτιτλοι δεν ειναι ενσωματωμενοι προσθετουμε αλλα δυο λεπτα στην διαδικασια.Το βλεπω και αν αξιζει το μεταφερω στο σκληρο του Ps3 αν οχι σβησιμο και παμε για αλλα!Τρομερα παρακτικο τουλαχιστον για εμενα και επισης κανει και upscale σε 1080p!
Το profile 2.0 υπαρχη στο πακετο του ps3,σε compact disc software.Δεν υπηρχε πριν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.