sokmav
AVClub Fanatic
- 5 February 2012
- 14,226
Απάντηση: Re: Φθηνό και καλό transport
Έχεις δίκιο.
Και οι ίδιες ακόμα οι κατασκευάστριες εταιρίες των media players αναγνωρίζουν τα οφέλη της αναπαραγωγής όταν χρησιμοποιούνται ελάχιστοι πόροι.
Το θέμα είναι όμως πως όλοι πια ζητάνε το παραπάνω.Και τα 64μπιτα λειτουργικά και players είναι η λύση που έχει βρεθεί για αναπαραγωγή και ταυτόχρονη επεξεργασία χωρίς απώλειες μια και η πληθώρα των παραπάνω bits δίνει αέρα και επιτρέπει την μη-μείωση της ποιότητας.Με κόστος φυσικά την επεξεργαστική ισχύ και την χρήση αυξημένων πόρων.
Πάντως ξαναλέω,συμφωνώ απολύτως,σαν οικονομική λύση είναι ιδανική.
για τα παραπάνω που λέτε και για το όταν ανοίξει η όρεξη, δεν ξέρω.
Για μένα πάντως που ΟΛΗ η μουσική που έχω είναι τα CD μου , τα οποία έχω ριπάρει σε flac, φτάνει και περισσεύει, αφού μάλιστα όταν τα ακούσαμε με συμφορουμίτη δίπλα δίπλα με πολύ γνωστό πρόγραμμα σε καινούριο laptop με windows και τα πήγε παραπάνω από καλά (μάλλον έπαιζε καλύτερα).
Η δοκιμή με τα 24/192 έγινε με δείγματα που δίνουν δωρεάν στο ίντερνετ εταιρείες.
Απλά το αναφέρω γιατί αν κανείς δε θέλει να δώσει 500-1000 ευρώ για computer transport, μπορεί πολύ άνετα να βρει πολύ πολύ φθηνότερες λύσεις και εξίσου καλές αν όχι καλύτερες*
* αναφέρομαι στο ότι μπορεί πχ κάποιος να τρέχει λειτουργικό των 50 ΜΒ που τρέχει μόνο τον music server αντί να παλεύει να καταργήσει 2-3 άντε 10 διεργασίες για να ελαφρύνει ελάχιστα ένα λειτουργικό μαμούθ
η παρακάτω εικόνα είναι παίζοντας δείγμα 24/96 , δείτε Memory, cpu κλπ
![]()
Έχεις δίκιο.
Και οι ίδιες ακόμα οι κατασκευάστριες εταιρίες των media players αναγνωρίζουν τα οφέλη της αναπαραγωγής όταν χρησιμοποιούνται ελάχιστοι πόροι.
Το θέμα είναι όμως πως όλοι πια ζητάνε το παραπάνω.Και τα 64μπιτα λειτουργικά και players είναι η λύση που έχει βρεθεί για αναπαραγωγή και ταυτόχρονη επεξεργασία χωρίς απώλειες μια και η πληθώρα των παραπάνω bits δίνει αέρα και επιτρέπει την μη-μείωση της ποιότητας.Με κόστος φυσικά την επεξεργαστική ισχύ και την χρήση αυξημένων πόρων.
Πάντως ξαναλέω,συμφωνώ απολύτως,σαν οικονομική λύση είναι ιδανική.