Φθορα καλωδιου HDMI

HAL-9000

Senior Member
26 December 2007
377
Παιδια η παρακάτω φωτό ειναι ... το HDMI καλωδιο της VAN DEΝ HUL που εχω στο συστημα μου μετα απο χρηση
2 χρονων παριπου...:tdown:..
141.gif
... Ειναι δυνατόν τετοια επωνυμα καλωδια να καταστρεφονται τοσο γρηγορα..??
Ποια η γνωμη σας...??

Σίγουρα δε σου το έφαγε ο σκύλος;;;; :flipout::flipout::flipout::flipout:

(Πλάκα κάνω , αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως χάλασε έτσι......)

:BXVZCBXZ6:... Oxi Ακη δεν τοφαγε ο σκυλος...:flipout: και να τοθελε δεν θα μπορουσε...:flipout:

Ειναι αδιαννοητο οντως ... κακη παρτιδα απο το ελαστικο περιβλημα... τι να πει κανεις... ελπιζω το καλωδιο να ειναι οκ...
θα φαει μια μονωτικη ταινια απεξω... τι αλλο να κανω..?

Αλλα η επισημη ιστοσελιδα της VAN DEN HUL να μην εχει ενα ε-μαιλ για επικοινωνια... :slapface:.... ειναι απεριγραπτοι

λιγο περιεργα ακουγονται αυτα που λες
και περιεργα
οκ ο βαν λογο οικολογικης ανησυχιας δεν χρησιμοποιει τεφλον η pvc
και βαζει σε ολα του τα καλωδια ενα δικο του οικολογικο και ευθραστο υλικο
αλλα απο καπου πρεπει να γινει μια αρχη
μηπως το καλωδιο ακουμπουσε σε τοιχο?
αν ναι ο ασβεστης και ο γυψος απλα εκαναν τη δουλεια τους
ον οχι κατι ξεκινησε την φθορα

Re: Απάντηση: Φθορα καλωδιου HDMI

Εχω δει παρομοια φθορα σε καλωδιο μικροφωνου. Τουλαχιστον εκεινο ομως το εβλεπε ο ηλιος πολλες ωρες για μερικα χρονια.-bye-

Μπράβο στην εταιρεία αν έχει οικολογική συνείδηση, αλλά κι από την άλλη τι πρέπει οι αγοραστές τους να κάνουν; Να τα έχουν να αιωρούνται σε κενό αέρος; lol

Δημήτρη μήπως το χες μέσα σε καμιά σωλήνα και τραβιόταν μπρος πίσω συνέχεια και το έγδερνε το σκληρό πλαστικό του τελειώματος ειδικά κι αν είχε γρέζι το τελείωμα;

Πάντως αυτό που λέει ο argi για ασβέστη ισχύει αλλά μόνο στην περίπτωση που έχει άμεση επαφή π.χ. να το έχει θάψει κάποιος μέσα σε κανα τοίχο χύμα και όχι μέσα σε σωλήνα. Το να ακουμπάει σε σπατουλαρισμένο τοίχο που έχουμε όλοι στα σπίτια μας και να έχει καταστραφεί από αυτό, το θεωρώ αδύνατο.

Πλάκα πλάκα μήπως σε ανύποπτο χρόνο το τράβηξε κανάς σκύλος και το έγδαρε στο τελείωμα της σωλήνας;

Argi ... οχι δεν ακουμπούσε σε τοιχο... αιωρειται σε απόσταση ~15 cm απο τοιχο....

Τάσο... να με συγχωρείς που θα το πω... αλλα δεν περιμενα απο τον admin του φορουμ τετοια προσβλητική
προσφώνηση... "πελατάκια"... Ο οποιοσδήποτε δλδ που αγοραζει ενα επώνυμο καλωδιο είναι "πελατακι" ...? και ετσι
πρεπει να αντιμετωπιζεται απο ενα φορουμ που θελει να συμπαραστεκεται στα προβλήματα των μελων του και να βοηθάει..?

Λιγη προσοχή στις εκφράσεις δεν βλάπτει...

Τα φορουμ συμβάλουν τα μεγιστα στην σωστή πληροφορηση και στην αποτροπή απο την αγορά κακων προϊόντων.
Αν αρχίσουμε να πεταμε τετοιες ατακες εδω μεσα καθε φορά που καποιος εκθετει το προβλημά του... εε τότε...
ολοι μας θα σκεφτόμαστε 10 φορες παραπάνω αν θα εκθεσουμε το προβλημα... γιατι σε κανεναν δεν αρεσει
να του φορανε την τεμπελα του "πελατακι" που στην πράξη σημαινει "βλάκας που την πατησε"...

Ατυχής η δήλωση σου Τάσο...

Οχι ηταν ελευθερο στον αερα σε θερμοκρασια δωματιου... αυτο μου κανει εντυπωση...

Μαλλον κακη φορμουλα ελαστικου περιβληματος

Οι γνωστες θα ηθελαν να προτεινουν πιο σωστα προιοντα αφου το VAN DEN HUL θεωρηθηκε "φυκια"...
Ακουω προτασεις.... Για τα TRIBUTARIES τι λετε...?

Last edited:
Εγώ πάντως με 4 Van den Hul σε διάφορα μεγέθη, ίδιου τύπου με το δικό σου δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Φοβερή φθορά !!! :chinscratch:

Για κάνε ένα κόπο και πήγαινέ το στην εδώ αντιπροσωπεία !!!

Εμένα δεν έκανε ένα καλή επαφή και μου το αντικατέστησαν με την μία.

Εγώ πάντως με 4 Van den Hul σε διάφορα μεγέθη, ίδιου τύπου με το δικό σου δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Φοβερή φθορά !!! :chinscratch:

και σε μενα Γιαννη φαινεται πολυ παραξενη φθορά....

Δλδ η οικολογικη επιστρωση του καλωδιου αντι για PVC + Teflon ... ηταν κακεκτυπο κατα την παραγωγικη διαδικασια..?
Μαλλον... γιατι σημερα η χημεία εχει προοδευσει... νομιζω...

Δυστυχως δεν ειμαι στην Αθηνα.... Σημερα τους εστειλα ενα ΦΑΞ με φωτο του καλωδιου για να δω τι αντιδραση
θα εχουν... ελπιζω το ΦΑΞ να ηταν το σωστό 210-8211071 Exclusive Audio
To βρηκα απο την σελιδα της VAN DEN HUL γιατι
δικη τους σελιδα δεν εχουν και το ΦΑΞ τους δεν ειναι καταγεγραμμενο σε καταλογο εδω...:AFADF0:

Απάντηση: Re: Φθορα καλωδιου HDMI

Argi ... οχι δεν ακουμπούσε σε τοιχο... αιωρειται σε απόσταση ~15 cm απο τοιχο....

Τάσο... να με συγχωρείς που θα το πω... αλλα δεν περιμενα απο τον admin του φορουμ τετοια προσβλητική
προσφώνηση... "πελατάκια"... Ο οποιοσδήποτε δλδ που αγοραζει ενα επώνυμο καλωδιο είναι "πελατακι" ...? και ετσι
πρεπει να αντιμετωπιζεται απο ενα φορουμ που θελει να συμπαραστεκεται στα προβλήματα των μελων του και να βοηθάει..?

Λιγη προσοχή στις εκφράσεις δεν βλάπτει...

Τα φορουμ συμβάλουν τα μεγιστα στην σωστή πληροφορηση και στην αποτροπή απο την αγορά κακων προϊόντων.
Αν αρχίσουμε να πεταμε τετοιες ατακες εδω μεσα καθε φορά που καποιος εκθετει το προβλημά του... εε τότε...
ολοι μας θα σκεφτόμαστε 10 φορες παραπάνω αν θα εκθεσουμε το προβλημα... γιατι σε κανεναν δεν αρεσει
να του φορανε την τεμπελα του "πελατακι" που στην πράξη σημαινει "βλάκας που την πατησε"...

Ατυχής η δήλωση σου Τάσο...
ελπιζω να εχεις καταλαβει
οτι σε οτι συμπαθουμε και μας τα παιρνουμε δεν ειμαστε κοροιδα
αυτο οχι για τον Τασο
αλλα γενικα για το κλιμα που επικρατει
οσο για τα καλωδια
επειδη ειναι ειδος μισητο δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι
παντως εμενα και καλωδια με τεφλον που ειχε λαχει να ακουμπησουν τον τοιχο απλα κολλαγε πανω τους ο σοβας

Απάντηση: Re: Φθορα καλωδιου HDMI

Δυστυχως δεν ειμαι στην Αθηνα.... Σημερα τους εστειλα ενα ΦΑΞ με φωτο του καλωδιου για να δω τι αντιδραση
θα εχουν... ελπιζω το ΦΑΞ να ηταν το σωστό 210-8211071 Exclusive Audio
To βρηκα απο την σελιδα της VAN DEN HUL γιατι
δικη τους σελιδα δεν εχουν και το ΦΑΞ τους δεν ειναι καταγεγραμμενο σε καταλογο εδω...:AFADF0:

σου ευχομαι καλη τυχη
εγω πριν χρονια ειχα μια επαφη με αρχικη ειρωνια
αλλα επειδη στο επαγγελμα ειμαι μαστορειτορ τελικα βρηκα το δικιο μου
απο τοτε ολα μελι γαλα
ξερεις οπως οι εκτος χαι εντ κλιματος ειρωνευονται το χαι εντ
καπως ετσι κανουν και οι χαιενταδες στους κοινους θνητους

Re: Απάντηση: Re: Φθορα καλωδιου HDMI

ελπιζω να εχεις καταλαβει
οτι σε οτι συμπαθουμε και μας τα παιρνουμε δεν ειμαστε κοροιδα
αυτο οχι για τον Τασο
...

Argi... προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις... αλλα δεν...:chinscratch: Αλλα δεν εχει σημασια ... το σχολιο μου δεν το εκανα
για να κοντραριστω... απλα επειδη ειμαι σε Συντονιστικη ομαδα αλλου φορουμ ασχετου με του εδω... εχω μια ευαισθησια
στις εκφρασεις και στις παρεξηγησεις.. Το θεμα εληξε...

Σημερα ειχα μια θετικη επικοινωνια με την exclusive... μου ειπαν οτι πρωτη φορά αντιμετωπιζουν τετοιο φαινομενο
θα ενημερωθει ο κατασκευαστης που θα ειναι κιολας στην εκθεση κατω σε σας και θα μου απαντησουν απο Τριτη...
Για να δουμε ....

Ναι Δημήτρη όταν αγοράζουμε ένα προϊόν ΑΚΡΙΒΟ και ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας είτε είναι καλώδιο είτε είναι αυτοκίνητο ναι είμαστε πελατάκια και με bold μάλιστα. Αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς καμία δόση ειρωνείας. Ας βλέπουμε το "δάσος" και όχι το "δέντρο".
Επώνυμα υπάρχουν ένα σωρό που κάνουν άριστα την δουλειά τους. Θέλετε να δώσετε λεφτά; Δώστε τα αλλά να πιάνουν τόπο και όχι για ψυχολογικούς λόγους. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου αφού πολλες φορές τα έχω σκάσει κι εγώ, απλά τελευταία έχω διαλέξει την οδό της απεξαρτισης από κάποια πράγματα.