Α ρε φύκια για μεταξωτές κορδέλες που πουλιούνται......αλλά αφού βρίσκουν πελατάκια.....
Εγώ πάντως με 4 Van den Hul σε διάφορα μεγέθη, ίδιου τύπου με το δικό σου δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Φοβερή φθορά !!! :chinscratch:
ελπιζω να εχεις καταλαβειArgi ... οχι δεν ακουμπούσε σε τοιχο... αιωρειται σε απόσταση ~15 cm απο τοιχο....
Τάσο... να με συγχωρείς που θα το πω... αλλα δεν περιμενα απο τον admin του φορουμ τετοια προσβλητική
προσφώνηση... "πελατάκια"... Ο οποιοσδήποτε δλδ που αγοραζει ενα επώνυμο καλωδιο είναι "πελατακι" ...? και ετσι
πρεπει να αντιμετωπιζεται απο ενα φορουμ που θελει να συμπαραστεκεται στα προβλήματα των μελων του και να βοηθάει..?
Λιγη προσοχή στις εκφράσεις δεν βλάπτει...
Τα φορουμ συμβάλουν τα μεγιστα στην σωστή πληροφορηση και στην αποτροπή απο την αγορά κακων προϊόντων.
Αν αρχίσουμε να πεταμε τετοιες ατακες εδω μεσα καθε φορά που καποιος εκθετει το προβλημά του... εε τότε...
ολοι μας θα σκεφτόμαστε 10 φορες παραπάνω αν θα εκθεσουμε το προβλημα... γιατι σε κανεναν δεν αρεσει
να του φορανε την τεμπελα του "πελατακι" που στην πράξη σημαινει "βλάκας που την πατησε"...
Ατυχής η δήλωση σου Τάσο...
Δυστυχως δεν ειμαι στην Αθηνα.... Σημερα τους εστειλα ενα ΦΑΞ με φωτο του καλωδιου για να δω τι αντιδραση
θα εχουν... ελπιζω το ΦΑΞ να ηταν το σωστό 210-8211071 Exclusive Audio
To βρηκα απο την σελιδα της VAN DEN HUL γιατι
δικη τους σελιδα δεν εχουν και το ΦΑΞ τους δεν ειναι καταγεγραμμενο σε καταλογο εδω...:AFADF0:
ελπιζω να εχεις καταλαβει
οτι σε οτι συμπαθουμε και μας τα παιρνουμε δεν ειμαστε κοροιδα
αυτο οχι για τον Τασο
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.