ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Πάντως μιάς και άνοιξες το θέμα, θα μας ενδιέφερε (τουλάχιστον εμένα) να μάθουμε την κατάληξη. Ελπίζω και εύχομαι να στο αλλάξουν αφού η ζημιά δεν είναι από δική σου υπαιτιότητα.
Α ρε φύκια για μεταξωτές κορδέλες που πουλιούνται......αλλά αφού βρίσκουν πελατάκια.....
Αυτά δεν γίνονται απο τη μια μερα στην αλλη.Τα 2 αυτα χρονια δεν ειχαν δειξει καποιο σημαδι αστοχιας-φθορας?Μηπως εκτεθηκαν σε θερμοτητα(πχ καλοριφερ)?
Αυτά δεν γίνονται απο τη μια μερα στην αλλη.Τα 2 αυτα χρονια δεν ειχαν δειξει καποιο σημαδι αστοχιας-φθορας?Μηπως εκτεθηκαν σε θερμοτητα(πχ καλοριφερ)?
.....
Ναι Δημήτρη όταν αγοράζουμε ένα προϊόν ΑΚΡΙΒΟ και ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας είτε είναι καλώδιο είτε είναι αυτοκίνητο ναι είμαστε πελατάκια και με bold μάλιστα. Αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς καμία δόση ειρωνείας. Ας βλέπουμε το "δάσος" και όχι το "δέντρο".
Επώνυμα υπάρχουν ένα σωρό που κάνουν άριστα την δουλειά τους. Θέλετε να δώσετε λεφτά; Δώστε τα αλλά να πιάνουν τόπο και όχι για ψυχολογικούς λόγους. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου αφού πολλες φορές τα έχω σκάσει κι εγώ, απλά τελευταία έχω διαλέξει την οδό της απεξαρτισης από κάποια πράγματα.
Μπάς και το αγόρασε ο φίλος από κανά e-bay και είναι καμμιά κινέζικη μαϊμουδιά; Υπάρχουν κινέζικες απομιμήσεις επωνύμων καλωδίων που δεν ξεχωρίζουν με τίποτα από τα original. Ιδιο λογότυπο, ίδιο χρώμα, πάχος κλπ.
Εάν πάντως είναι γνήσιο, είμαι πολύ αισιόδοξος για την όλη τροπή του θέματός σου HAL-9000 !!!
Αγαπητέ φίλε komhst ειναι αγορασμένο απο την Exclusive Audio και ηταν γνησιο στη γνησια συσκευασία.
Τωρα να φτασω να πω οτι αυτοι μου δωσανε μαϊμου .. δεν το κανω... δεν ειναι χθεσινοι... στην πιατσα...
Οι περισσοτεροι απο μας... (και λογικό ειναι ... αυτο είναι το πλεονέκτημα του διαδικτυου)... μπαινουν σε διάφορα
ομοειδή φορουμ για άντληση πληροφοριών και εμπειριών απο πολλους χρήστες. Τότε γίνονται αναπόφευκτα
και οι συγκρίσεις μεταξύ των φόρουμ.
Χαίρομαι που στο AVCLUB συναντάς πάντα προθυμία να ασχοληθούν τα μέλη με το πρόβλημά σου
λέγοντας ιδέες και προτροπές για τη λύση του. Προσωπικά σας ευχαριστω όλους που ασχοληθήκατε
με το μικρό πρόβλημα ενός καλωδίου μου καταναλώνοντας 3 σελίδες μνμ... όταν σε άλλο μεγάλο ομοειδές φόρουμ
είχα μονο 3 μνμ-απαντησεις. Ετσι για να γίνονται και οι συγκρίσεις και να λέμε και τα θετικά όχι μονο να γκρινιάζουμε...![]()
....
Επώνυμα υπάρχουν ένα σωρό που κάνουν άριστα την δουλειά τους. Θέλετε να δώσετε λεφτά; Δώστε τα αλλά να πιάνουν τόπο και όχι για ψυχολογικούς λόγους. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου αφού πολλες φορές τα έχω σκάσει κι εγώ, απλά τελευταία έχω διαλέξει την οδό της απεξαρτισης από κάποια πράγματα.
Μην ξοδευτείς γιά hdmi καλώδιο ειδικά γιά τόσο μικρό.Πάρε ένα οποιοδήποτε του εμπορίου και βάλε στο μυαλό σου ότι είναι το καλύτερο του κόσμου!!!μόλις έρθει η πρώτη εικόνα μέσω αυτού στα μάτια σου,θα μας ευχαριστείς όλους που δεν πέταξες τα χρήματά σου!!!
Εαν πάλι εσύ θέλεις γιά ψυχολογικού ςλόγους να πας σε κάτι επώνυμο, θα σου πρότεινα Ohelbach.
...
Πήρε το "ακριβό" HDMI πλακέ καλώδιο της ProLink με 22 το 1m. Ηταν αδύνατον να κλειδώσει σε οποιοδήποτε mode από το 480i μέχρι το 1080p Το ledάκι του player για το hdmi πότε άναβε, πότε έσβυνε, η τηλεόραση πότε έδειχνε, πότε έγραφε ότι δεν έχει σήμα... Το καλώδιο ήταν ολοκαίνουργιο, σφραγισμένο και τα δύο βύσματα έδειχναν να κουμπώνουν σωστά.
...
Το καλώδιο ανοίχτηκε από την συσκευασία του σφραγισμένο, ολοκαίνουργιο και δεν έπαιξε ποτέ. Θα το δοκιμάσω και σε μιά άλλη τηλεόραση με άλλο Player να το δύμε...
Αντίθετα το δεύτερο έπαιξε από την πρώτη στιγμή σωστά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα δύο είναι του ενός μέτρου οπότε δεν τίθεται θέμα μήκους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.