Φτιαξτε βαλιτσες και παμε διαστημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτιαξτε βαλιτσες και παμε διαστημα.

Συγγνώμη βρε Νικ, αλλά όταν πήγαινες Κατηχητικό (φαντάζομαι γυμνασιόπαις) συζητούσατε με τον κατηχητή σου τη θεολογική ερμηνεία της Γέννεσης????

Πινγκ-πονγκ δεν είχατε στην αίθουσα???:D-bye-

Εγω παντως στο Κατηχητικο που πηγαινα το ριχναμε στο πινγκ πονγκ οταν αρχιζαν αυτες ακριβως οι ερωτησεις οι ζορικες....:D Αρχιζαν οι βηχες , τα ευγενικα χαμογελα αλλα περι ταμπακιερας ....τιποτα.

Τωρα για το αρθρο δεν με ενδιαφερει και πολυ αν ειναι κουτο ή οχι. Αλλωστε ολες οι ανακαλυψεις ερχονται μετα απο μπαραζ αρλουμπων...

Αναρωτιεμαι περα απο ολα αυτα αν βρισκαμε τοσο συντομα εναν τετοιον πλανητη αν θα καναμε το αλμα του εποικισμου.

Δινω ρεστα για να το ζησω αυτο το γεγονος...

Απ' όσο γνωρίζω αυτό δεν είναι εφικτό Ναθ...

Είναι τόσο μακριά αυτοί οι πλανήτες που δεν...

Άσε που θα πρέπει να προηγηθούν μη επανδρωμένες αποστολές, πιθανόν και δείγματα πίσω στη Γή και μετά άλλοι χιλιάδες έλεγχοι...

Νομίζω ότι δεν είναι τόσο απλό... Έχει αέρα και νερό τελειώσαμε...

Και η λύση "θα ζήσουν μέσα στη γυάλα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες βαρύτητας" απλά δεν παίζει...

Δυστυχώς παρ' ότι με εξιτάρει αφάνταστα κάτι τέτοιο πιστεύω ότι δεν θα το προλάβουμε να το δούμε... Αμφιβάλλω αν το ζήσουν και τα παιδιά μας...

Εγώ θυμάμαι την εξίσωση Drake η οποία υπολόγιζε την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αφού παρουσιάστηκε το 1961.

N = R* x fp x ne x fl x fi x fc x L
Όπου:
• R* = Ρυθμός δημιουργίας αστέρων
• fp = Ποσοστό των αστέρων που χαρακτηρίζεται από πλανητικά συστήματα
• ne= Ποσοστό των παραπάνω αστέρων που έχουν πλανήτες όμοιους της Γης
• fl= Ποσοστό των πλανητών στους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί ζωή
• fi= Ποσοστό των πλανητών που έχουν νοήμονα ζωή
• fc= Ποσοστό των πλανητών των οποίων οι πολιτισμοί έχουν αναπτύξει τεχνολογία για διαστρικές επικοινωνίες
• L = Μέσος χρόνος ζωής ενός προηγμένου τεχνολογικά πολιτισμού από τη στιγμή που βρίσκεται σε θέση να επικοινωνήσει με άλλους πολιτισμούς, μέχρι την αυτοκαταστροφή του

N = R* x fp x ne x fl x fi x fc x L

:offtopic:

Αξιότιμε Κε Opsim, μπορείτε να μας πείτε πως καταφέρατε να κάνετε edit σχεδόν 50 μηνύματα από τις 18:34 έως τις 18:34?

Καί αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ καί πρέπει να καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες :grinning-smiley-043:flipout::grinning-smiley-043:flipout:

Απάντηση: Re: Φτιαξτε βαλιτσες και παμε διαστημα.

:offtopic:

Αξιότιμε Κε Opsim, μπορείτε να μας πείτε πως καταφέρατε να κάνετε edit σχεδόν 50 μηνύματα από τις 18:34 έως τις 18:34?

Καί αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ καί πρέπει να καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες :grinning-smiley-043:flipout::grinning-smiley-043:flipout:

Έχει πληκτρολόγιο με ταχύτητα δίνης 10. Το έχει διορθώσει πριν να το γράψεις!!!-bye--bye-

ΧΑΝ Αγ Παρασκευης 1975-76-77 τρελλη μπαλιτσα, τρελλο πινγκ πονγκ και κατηχητικο 0

Sorry ειπα να μην συμμετέχω σε τετοιες κουβεντες
αλλά απο τη στιγμή που εκδηλώθηκε ο larry...:worshippy::worshippy:
(:listen:και δε σου φαινότανε:flipout:)

Ολα αυτα που λετε, καλά ειναι, δε λέω αλλά....εχετε υπόψη σας οτι αυτα που παρατηρούν τα αστεροσκοπία ανηκει στο μακρινό παρελθόν.
Αν το αντιληφθουμε αυτο η κουβεντα θα εχει αλλη τροπή

Και να βρούμε δηλαδη κατι...τι εγινε?
και πεντε αυγα τουρκίας
Που ειναι το πρόβλημα?
Το προβλημα ειναι να μην μας βρούν!!!!:flipout::flipout:

Υ.Γ. ατσα το Βατικανό...

Για να μην παρεξηγηθώ
Αυτά που διαβάζετε γελάτε, απορείτε, διαφωνείτε και κτλ
καποιοι επρεπε να εξαταστούν σε καμια 20αρια μαθηματα για να παρουν το πρωτο τους πτυχίο

Και βλέποντας παρακατω...
οπως και ο Hawking τις προαλλες ετσι ο ο παιχτης στο αρθρο που παραθέσατε ψαχνουν και χρηματοδότες...
η αστροφυσική στις μερες μας...δεν

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτιαξτε βαλιτσες και παμε διαστημα.

Εγω παντως στο Κατηχητικο που πηγαινα το ριχναμε στο πινγκ πονγκ οταν αρχιζαν αυτες ακριβως οι ερωτησεις οι ζορικες....:D Αρχιζαν οι βηχες , τα ευγενικα χαμογελα αλλα περι ταμπακιερας ....τιποτα.

Τωρα για το αρθρο δεν με ενδιαφερει και πολυ αν ειναι κουτο ή οχι. Αλλωστε ολες οι ανακαλυψεις ερχονται μετα απο μπαραζ αρλουμπων...

Αναρωτιεμαι περα απο ολα αυτα αν βρισκαμε τοσο συντομα εναν τετοιον πλανητη αν θα καναμε το αλμα του εποικισμου.

Δινω ρεστα για να το ζησω αυτο το γεγονος...

Νομίζω ότι πάρα πολλοί θα πήγαιναν εθελοντές για νέο εποικισμό!