Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

παρτους τηλεφωνο και πες τους εγω εχω ενα αλλο δεκτη να μου δωσετε
μια σωστη καρτα ετσι θα εκανα εγω

Απάντηση: Re: Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

Pira sti niva kai mou eipan oti to kainourio paketo nova2 (dld mixanima+karta) einai "pantremena". Dld i karta paizei MONO sto mixanima (patatasat 1110) pou einai mazi tis sto paketo. Se kanenan allo dekti akoma kai panasat... To pe kai to'kane i skyla! :flipout:

Exεις παρει το πακετο των 12 μηνων που ειναι 6 μηνες τα μισα λεφτα και τους αλλους ολο το ποσο?Αν ναι ετσι ειναι η συμφωνια.

Re: Απάντηση: Re: Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

Exεις παρει το πακετο των 12 μηνων που ειναι 6 μηνες τα μισα λεφτα και τους αλλους ολο το ποσο?Αν ναι ετσι ειναι η συμφωνια.

Exw tin prosfora mexri 31/3 misi timi(29.50) kai meta kanoniki(58). Tha parw na dw mipws ginei kati alla xlwmo to vlepw...

Ρίξε μια ματιά στους Edision αφού

ο 3120cx είναι λίγο κάτω από τα 70 και μπορείς να βλέπεις Nova με την Zeta κάρτα της, απροβλημάτιστα και σε πολύ φιλικό Ελληνικό μενού.

www.edision.de/html/de/produktreceiver3120.htm

και με περίπου 10 επιπλέον μπορείς να επιλέξεις τον καινούργιο Hypnos της Edision που προσφέρει επιπλέον USB θύρα και είναι PVR ready.

http://www.edision.de/html/de/produktreceiverhypnos.htm

Σε Commander 5000 και Topfield 4000 τα χρήματα κυμαίνονται στα 100+
ενώ σε Technomate πάνω από 120 όπως και σε Ηumax IR-free IRDETO.

Σε Opticum ο 7000 είναι κοντά στα 90 και ....

Σε YU-MA-TU δες αν θα βρεις στόκ σε κάποιο κατάστημα γύρω στα 90 , αφού δεν είναι διαθέσιμος αυτή την περίοδο από τον αντιπρόσωπο και ο αντίστοιχος NecoBox MX Saphire είναι λιγάκι ακριβότερος πλησιάζοντας τα 100 .

Ελπίζω να βοήθησα

Κωνσταντίνος

PS edit : Υπ 'οψιν ότι κανένας δέκτης δεν παίζει την Zeta κάρτα που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο της NOVA με τον καινούργιο αποκωδικοποιητή 1110 στα 49 της προσφοράς, αφού ο δέκτης "παντρεύεται" με την κάρτα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

Exw tin prosfora mexri 31/3 misi timi(29.50) kai meta kanoniki(58). Tha parw na dw mipws ginei kati alla xlwmo to vlepw...
Φίλε μου αν έχεις πάρει την προσφορά τους...η κάρτα από όσο ξέρω είναι παντρεμένη με τον δέκτη της....και μάλιστα αν διαβάσεις το συμβόλαιο που έχεις υπογράψεις πρέπει να αναφέρεται και εκεί...διάβασε το και αν αναγράφεται και εκεί δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι....

Ρίξε μια ματιά στους Edision αφού

ο 3120cx είναι λίγο κάτω από τα 70 και μπορείς να βλέπεις Nova με την Zeta κάρτα της, απροβλημάτιστα και σε πολύ φιλικό Ελληνικό μενού.

www.edision.de/html/de/produktreceiver3120.htm

και με περίπου 10 επιπλέον μπορείς να επιλέξεις τον καινούργιο Hypnos της Edision που προσφέρει επιπλέον USB θύρα και είναι PVR ready.

http://www.edision.de/html/de/produktreceiverhypnos.htm

Σε Commander 5000 και Topfield 4000 τα χρήματα κυμαίνονται στα 100+
ενώ σε Technomate πάνω από 120 όπως και σε Ηumax IR-free IRDETO.

Σε Opticum ο 7000 είναι κοντά στα 90 και ....

Σε YU-MA-TU δες αν θα βρεις στόκ σε κάποιο κατάστημα γύρω στα 90 , αφού δεν είναι διαθέσιμος αυτή την περίοδο από τον αντιπρόσωπο και ο αντίστοιχος NecoBox MX Saphire είναι λιγάκι ακριβότερος πλησιάζοντας τα 100 .

Ελπίζω να βοήθησα

Κωνσταντίνος

PS edit : Υπ 'οψιν ότι κανένας δέκτης δεν παίζει την Zeta κάρτα που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο της NOVA με τον καινούργιο αποκωδικοποιητή 1110 στα 49 της προσφοράς, αφού ο δέκτης "παντρεύεται" με την κάρτα.

τι σχεση εχουν οι δεκτες που εχει το μαγαζι σας με το προβλημα που εχει ο φιλος στον δεκτη που αγορασε
ο φιλος εχει δεκτη μπορειτε νατον φτιαξετε να δουλεψει?
επισις οι τιμες καλες ειναι αλλα εδω το προβλημα ειναι αλλο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

Φίλε μου αν έχεις πάρει την προσφορά τους...η κάρτα από όσο ξέρω είναι παντρεμένη με τον δέκτη της....και μάλιστα αν διαβάσεις το συμβόλαιο που έχεις υπογράψεις πρέπει να αναφέρεται και εκεί...διάβασε το και αν αναγράφεται και εκεί δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι....

Ετσι ειναι.Σωστος φιλε.Αυτο του ειπα και εγω παραπανω.

Με συγχωρείτε αλλά το θέμα που ξεκίνησε το μέλος arkaz είναι άλλο και
οτιδήποτε έχουν γράψει οι ενδιάμεσοι είναι off-topic.
Νομίζω λοιπόν ότι έχω την δυνατότητα να απαντήσω στο θέμα που ξεκίνησε
και ζήτησε το μέλος χωρίς να δέχομαι και κριτικές περί του τι εμπορεύομαι στο κατάστημά μου αφού ούτε καν έχω αναφερθεί επ' αυτού.

Μην γίνεστε λοιπόν επιθετικοί και κακοπροαίρετοι μερικοί χωρίς λόγο.
Όταν απαντάμε τα ακούμε και όταν όχι πάλι δεν συμμετέχουμε στις κατηγορίες που έχουμε την τεχνογνωσία οι επαγγελματίες του κλάδου.

Ευχαριστώ -

γεια σου φιλε εχεις καθε δικαιομα να διαφιμησεις οτι θελεις ισα ισα η ενημερωση μας ενδιαφερει ολους
αλλα θα ηταν καλυτερα οχι αυτη τη στιγμη γιατι καποιο παιδι απο την παρεα μας εχει ενα προβλημα στο δεκτη του
καποιοι απο ολους μας δεν ειμαστε εκατομιριουχοι να αγοραζουμε μια τον ενα δεκτη και μια τον αλλο
το παιδι αυτο εχει κανει μια αγορα καλος η κακος αυτη ειναι
εσεις επειδη εχετε καταστημα μηπως γνωριζετε αν μπορει να επισκεβαστει ο δεκτης ωστε να παιξει την καρτα του
τελος γραφετε οτι δεν θελετε κριτικες
διστιχως αυτο δεν γινετε εδω εινα forum και κριτικες θα εχετε
εφοσον διφημιζετε πραματα αναμεσα σε προβληματα μελων κατι θα ακουσετε κι εσεις(παρεπιπτοντος οι τιμες σας ειναι καλες)
αυτα τα λιγα ευχαριστω πολλυ

@kapa7
Θα σε παρακαλούσα να συμβαδίζεις με το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στο φόρουμ.
Δεν χρειάζονται παρατηρήσεις, ούτε η καλλιέργεια κλίματος για αντιπαραθέσεις.

Οπου κρίνεται απαραίτητο, υπάρχει διαχειριστική παρέμβαση.

δεν το καταλαβα αυτο φιλε μπορεις να μου το εξιγησεις
ειπα εκανα λαθος

Απάντηση: Re: Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

δεν το καταλαβα αυτο φιλε μπορεις να μου το εξιγησεις
ειπα εκανα λαθος
Ακριβώς αυτό το λάθος ήταν άσκοπη παρέμβαση και σε αυτό αναφέρομαι. Είναι κάτι που συμβαίνει κατ' επανάληψη.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι παρατηρήσεις σε άλλα μέλη δεν επιτρέπονται και όταν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνείς με τον συντονιστή, δεν την "πέφτεις" σε μέλος.

Δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις. Η παρέμβαση κλείνει εδώ.

Mou fainetai oti tha parw til. sti nova na mou ta xwrisoun ta paidia gt ta xeria mou einai demena! Gia allo dekti den to syzitaw epi tis parousis. Eyxaristw pantws gia ton xrono sas paides. Na'ste oloi kala. :grinning-smiley-043

Αμα θες να δεις περιπου και τι παιζει στον σπορ εδω παρε εναν 500αρη κλονο και να κανεις την δουλεια σου με ενα emu για την ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!