Pira sti niva kai mou eipan oti to kainourio paketo nova2 (dld mixanima+karta) einai "pantremena". Dld i karta paizei MONO sto mixanima (patatasat 1110) pou einai mazi tis sto paketo. Se kanenan allo dekti akoma kai panasat... To pe kai to'kane i skyla!![]()
Exεις παρει το πακετο των 12 μηνων που ειναι 6 μηνες τα μισα λεφτα και τους αλλους ολο το ποσο?Αν ναι ετσι ειναι η συμφωνια.
Φίλε μου αν έχεις πάρει την προσφορά τους...η κάρτα από όσο ξέρω είναι παντρεμένη με τον δέκτη της....και μάλιστα αν διαβάσεις το συμβόλαιο που έχεις υπογράψεις πρέπει να αναφέρεται και εκεί...διάβασε το και αν αναγράφεται και εκεί δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι....Exw tin prosfora mexri 31/3 misi timi(29.50) kai meta kanoniki(58). Tha parw na dw mipws ginei kati alla xlwmo to vlepw...
Ρίξε μια ματιά στους Edision αφού
ο 3120cx είναι λίγο κάτω από τα 70 και μπορείς να βλέπεις Nova με την Zeta κάρτα της, απροβλημάτιστα και σε πολύ φιλικό Ελληνικό μενού.
www.edision.de/html/de/produktreceiver3120.htm
και με περίπου 10 επιπλέον μπορείς να επιλέξεις τον καινούργιο Hypnos της Edision που προσφέρει επιπλέον USB θύρα και είναι PVR ready.
http://www.edision.de/html/de/produktreceiverhypnos.htm
Σε Commander 5000 και Topfield 4000 τα χρήματα κυμαίνονται στα 100+
ενώ σε Technomate πάνω από 120 όπως και σε Ηumax IR-free IRDETO.
Σε Opticum ο 7000 είναι κοντά στα 90 και ....
Σε YU-MA-TU δες αν θα βρεις στόκ σε κάποιο κατάστημα γύρω στα 90 , αφού δεν είναι διαθέσιμος αυτή την περίοδο από τον αντιπρόσωπο και ο αντίστοιχος NecoBox MX Saphire είναι λιγάκι ακριβότερος πλησιάζοντας τα 100 .
Ελπίζω να βοήθησα
Κωνσταντίνος
PS edit : Υπ 'οψιν ότι κανένας δέκτης δεν παίζει την Zeta κάρτα που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο της NOVA με τον καινούργιο αποκωδικοποιητή 1110 στα 49 της προσφοράς, αφού ο δέκτης "παντρεύεται" με την κάρτα.
Φίλε μου αν έχεις πάρει την προσφορά τους...η κάρτα από όσο ξέρω είναι παντρεμένη με τον δέκτη της....και μάλιστα αν διαβάσεις το συμβόλαιο που έχεις υπογράψεις πρέπει να αναφέρεται και εκεί...διάβασε το και αν αναγράφεται και εκεί δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι....
Ακριβώς αυτό το λάθος ήταν άσκοπη παρέμβαση και σε αυτό αναφέρομαι. Είναι κάτι που συμβαίνει κατ' επανάληψη.δεν το καταλαβα αυτο φιλε μπορεις να μου το εξιγησεις
ειπα εκανα λαθος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.