Και εγώ έχω την Olympus em1 (παρόμοια με την em5II που έχεις) και να πω την αλήθεια αν μου έλεγες να διαλέξω ανάμεσα στην em1 και την X-E3 θα κράταγα εύκολα κιόλας την em1....Ibis, σκόπευτρο, εργονομία, αδιαβροχοποίηση, ευκολίες, εστίαση, μπαταρία, κράτημα, εμπειρία χρήσης/φωτογράφησης κλπ. όλα είναι υπερ της Em1....από την άλλη η X-E3 έχει πανέμορφα αρχεία, ανώτερα σαφώς από την Olympus Και 4Κ βίντεο σε ένα μαζεμένο σώμα, αυτά τα 2 είναι τα μεγάλα θετικά της.
Αν κάνεις σύγκριση σε αρχεία θα δεις άμεσα την διαφορά υπερ της Fuji, ο παλιός 16αρης αισθητήρας της Olympus δεν μπορεί να ακολουθήσει. Πρέπει να πας στον 20αρη για να έχεις πραγματική ''κόντρα'' με την Fuji.
Μεταξύ μας αν δεν σε ενδιαφέρει το βίντεο και αφού έχεις και την A7III για κορυφαία ποιότητα φωτογραφίας, θεωρώ καλύτερη πρόταση την Em5II από την X-E3.
Προσωπικά πάντως έχοντας και την em1 και την X-Ε3, η μια συμπληρώνει την άλλη και εκει που χάνει η μία έρχεται η άλλη και συμπληρώνει το κενό....για αυτό τις έχω και τις 2 και δεν βλέπω να πουλάω ούτε την μια ούτε την άλλη σύντομα.