Fuji X-M1 είναι εδώ....

Απάντηση: Re: Fuji X-M1 είναι εδώ....

Χ-Α1 μήπως εννοείς Κώστα?

Nαι δεν προλαβα να το διορθώσω, αν σου αρεσει το ασπρομαυρο δοκιμασε : b/w mode , τα S Tone και H Tone στο +2 και μας λες αν σου αρεσει το αποτέλεσμα :BDBDG54:

To έκανα χτες το βράδυ πριν μου το γράψεις και εδώ τα αποτελέσματα.
To +2 που προτείνεις είναι ταιριαστό στο ασπρόμαυρο.
Έτοιμα δραματικά ασπρόμαυρα jpeg έτοιμα προς χρήση σε κάθε συνθήκη και iso.
Με την fuji ανακάλυψα και τα 3200 iso.

f 3.5,iso 3200,noise reduction -1,B/w mode
12218111633_523159aab1_b.jpg

f 9,iso 3200,noise reduction -1,B/w mode
12218514066_804e93512a_b.jpg

f 9,iso 200,noise reduction -1,B/w mode
12218099353_49397093fa_b.jpg

Last edited:
H fuji έριξε το τυράκι της με τις προσφορές για να δείξει στον κόσμο τι μπορεί να κάνει και να προμοτάρει ακριβότερα μοντέλα.
Χτες χάζευα δείγματα από την x100s και έμεινα έκπληκτος.
Νομίζω ότι η fuji x-m1 δεν μπορεί να τραβήξει ένα γάμο ή μία βάφτιση όπως η nikon d7000,αν κάνω λάθος διορθώστε με.

καλά ουτε η d7000 δεν θα έκανε για μυστήρια εδώ που τα λέμε. Νομιζα ομως οτι μιλουσαμε για ερασιτεχνικη χρηση

Εμείς με nikon d3100+nikon 24-70 f2.8 τραβήξαμε τέλεια τα βαφτίσια της 2ης κόρης μας.
Ο send συλλέγει φακούς (που τους δουλεύει σε ότι σύστημα στήνει) εσύ τώρα αρχίζεις να συλλεγεις σώματα (και συστήματα)...

Το κακό είναι ότι μαζεύει συστήματα ασύμβατα μεταξύ τους....

Πάντως τη Φούτζι κι εγώ εάν είχα άτομο, θα την έπαιρνα, μιλάμε για εξαιρετική ευκαιρία, έστω και να την έχεις μόνο με τον 16-50. Πραγματικά εάν την ξαναβγάλει στα 350 όσο περίπου έβγαινε με τις επιστροφές κλπ, την χτυπάω αύριο. Βέβαια έχω ήδη μια βάση manual φακών για να της φορούσα, δεν νομίζω πως θα άρχιζα να χτίζω παράλληλο σύστημα Φούτζι, όσο εξαιρετικοί και να είναι οι φακοί της.

Αξιολογοτατο συστημα, εαν εψαχνα κατι 'ελαφρυ' και ποιοτικο αυτην την εποχη το συστημα θα ηταν η επιλογη μου.
Στο μελλον ισως -και οταν ομαλοποιηθει η τιμη σε πιο λογικα επιπεδα- η ΧΤ1 με τον 18-135 να μου κανει παρεα.
Φιλε Παναγιωτη καλοτραβηχτη η Χ-Μ1

Re: Απάντηση: Fuji X-M1 είναι εδώ....

Το κακό είναι ότι μαζεύει συστήματα ασύμβατα μεταξύ τους....

Γι αυτο λεω οτι "μαζευει συστηματα".
ΕΓΩ θα κρατουσα την Nikon (πως θα μπορουσα να κανω αλλιως αλλωστε...) και την Fuji...

Βλέπω και σημερινές φώτο και μπορώ να πω χωρίς να είμαι υπερβολικός ότι η οξύτητα και ευκρίνεια του φακού πλησιάζει επικίνδυνα τον nikon 24-70 f2.8 που είχα δουλέψει με την nikon D3100.
Όσον αφορά τον tamron που έχω θα μπορούσα να πω στα ίδια εστιακά μήκη ότι ο 16-50 είναι ισοδύναμος και ίσως να τον ξεπερνάει.

Ε μα δίκιο έχει και αυτό το δόλιο, είναι όνομα αυτό για εταιρεία, Νίκον? Εγώ ξέρω υπάρχει Άγιος Νίκων :flipout:

Να τη γράφεις με το ορίτζιναλ. Nippon Kogaku Kogyo να μην μπερδεύεται :p