Και είμαι και Τήνο ώστε να είναι εύκολο να την δώσω σε κάποιον γνώστη τη μηχανή να πει και αυτός τη γνώμη του.
Εμ, ετσι που το ρώτησα φυσικό είναι να μην μπορείς να μου απαντήσεις.:smash:
Λοιπόν διαθέτω περίπου 500-600 ευρώ. Εμπειρία με φωτογραφικές δεν έχω παρά μια superzoom της fuji που είχα πάρει πριν μερικά χρόνια και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος σε σκοτεινές λήψεις. Πιτσιρικάς είχα κάνει 2 μέρες σεμινάριο φωτογραφίας που μάθαμε για κλείστρα, διαφράγματα, αζα κτλ, αλλά πάνε 15 χρόνια από τότε. Η φωτογραφικη που ψάχνω θέλω να μπορεί να με ικανοποιήσει στο auto αλλά και να μου δίνει τη δυνατότητα και το ερέθισμα να κάτσω να διαβάσω και να βελτιωθώ. Επίσης, δεν θέλω να κουβαλώ μια γκουμουτσα μηχανή και 6 κιλά εξοπλισμό για ένα ΣΚ στη Νάξο λες και είμαι επαγγελματίας φωτογράφος, γιατι αν κατι μου είναι δύσχρηστο ξέρω ότι θα το φάει το ράφι ή θα το δούμε πολύ σύντομα στην ενότητα αγγελίες.
Ελπίζω να βοήθησα λιγο :a0210:
Κανε μια καλη πρόταση για μασομπούκα :ernaehrung004: και έρχομαι Σ/Κ να σου φέρω μια Πεν και μια OM-D να τις τεστάρεις και να ανάψω και ένα κεράκι στην Παναγιά.
Αρκεί να φτιάξει και λιγο ο καιρός ....:BDBDG54:
Σ/Κ θα έχει συννεφιά με νοτιάδες άρα 15 βαθμοί ζέστη.
Μπες στο καράβι και έλα.
Έχω χώρο να σε φιλοξενήσω δωρεάν μέχρι 2 άτομα σε διπλό κρεβάτι σε χώρο δίπλα στο σπίτι μου ανεξάρτητο.
Θα πάμε και σε χωριά για τρελά γαστρονομικά και φωτογραφικά γούστα.:ernaehrung004:
Αν ντρέπεσαι θα σου βρω δωμάτιο με 20 ευρώ και αμάξι με 20 ευρώ να έχεις την ελευθερία σου.:2thumb22sup:
Και εδώ το βίντεο που σας έλεγα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.