Fuji X-M1 είναι εδώ....

To παράπονο μου είναι ότι τόσο καιρό δεν ανακάλυψα τη σειρά X της fuji.
Και πραγματικά απορώ που στην Ελλάδα δεν έχουν τόση απήχηση αυτές οι εξαιρετικές μηχανές.
..!

Τι απήχηση να έχουν. Πάγωσαν και έστριψαν τους πελάτες του αλλού ( εγώ ακόμη με την f6500 είμαι, μόνο πάγωσα δεν έστριψα .. ) αφού για 4 χρονια δεν έβγαλαν τίποτε καλό, μετά άρχισαν να βγάζουν ωραία πράγματα (Χ100) αλλά περιορισμένης χρηστικότητας και πανάκριβα, μετά αρχισαν να δημιουργούν τις Χ-ΧΧ και να γεμίζει η σειρά αλλά πανάκριβα και πάλι .. γίνεται έτσι ?.

Και εσύ ο ίδιος αν δεν σού 'πεφτε βολική η εξαιρετική Αγγλική προσφορά ουτε θα είχες σκεφτεί για Fuji ..

Δεν έχεις άδικο Ηλία, οι fuji τιμές Ελλάδα είναι τσουχτερές.
Και εγώ ότι αγορά κάνω από εδώ και πέρα μάλλον από το εξωτερικό θα είναι.
Είναι πάρα πολύ μεγάλες οι διαφορές που δεν μπορείς να τις αγνοήσεις.

Έχω πάντως ξεπατωθεί να βγάζω φωτογραφίες με την x-m1.
Πρώτη φορά ο εξοπλισμός με ωθεί να φωτογραφίσω.
Η ευκολία του jpeg είναι μεγάλο δέλεαρ.
Πιο πολύ φτιάχνω τη φωτογραφία πριν τη λήψη μέσα από τη μηχανή παρά μετά.
Πάντως είμαι έτοιμος για αγορά μιας x-e1 ή x-e2 οπότε η x-m1 θα αλλάξει πιθανόν χέρια.
Η X-T1 ακόμη είναι ακριβή και θέλω να την δω από κοντά πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση.

H X-M1 έμεινε η Χ-Ε1 άλλαξε χέρια.
Θα το αναλύσω το θέμα κάποια στιγμή εκτενώς αφού συναντηθώ με τον ψυχαναλυτή μου.:argue:
Σταματώ εδώ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και ελπίζω και παραπάνω.
Με Χ-Μ1 και RX100 θα πορευτώ και ότι βγει.

Απάντηση: Re: Fuji X-M1 είναι εδώ....

H X-M1 έμεινε η Χ-Ε1 άλλαξε χέρια.
Θα το αναλύσω το θέμα κάποια στιγμή εκτενώς αφού συναντηθώ με τον ψυχαναλυτή μου.:argue:
Αν δεν θες να τον πληρώνεις έχεις το τηλεφωνο μου ....:ears:

Τι να τον κάνεις τον ψυχαναλυτή? Μια βόλτα στο νησί σου κάθε 3-4 μέρες και περνάνε όλα...

Έλα ντε. .. Κλαίνε οι χήρες , κλαίνε και οι παντρεμένες ... αντε μην μας δεις όλους μαζί το καλοκαίρι Φαντη Μπαστουνι στο νησί και δεν προλαβαίνεις τα τσίπουρα. .. :)

πάντως να δώσεις τη μηχανή με το οπτικό σκόπευτρο και να κρατήσεις την άλλη με την οθόνη είναι μια απόφαση που δεν τη πολυκαταλαβαίνω..:)

πάντως να δώσεις τη μηχανή με το οπτικό σκόπευτρο και να κρατήσεις την άλλη με την οθόνη είναι μια απόφαση που δεν τη πολυκαταλαβαίνω..:)

Nαι, όντως.. Ειδικά το καλοκαίρι, ο ήλιος στις Κυκλάδες καθιστά σχεδόν απαγορευτική την χρήση οθόνης για framing κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΧΤ1 προ των πυλών μάλλον...