_tzo_
Banned
Re: New Fuji X-Pro2
Aφού τόσα χρόνια διαβάζουμε ότι τα 16MP της Fuji είναι αρκετά, τώρα άρχισαν τα 24 να κάνουν εντύπωση;
Aφού τόσα χρόνια διαβάζουμε ότι τα 16MP της Fuji είναι αρκετά, τώρα άρχισαν τα 24 να κάνουν εντύπωση;
οδηγιες προς ναυτιλομενους
1ον οταν αγοραζετε sony μηχανη ,να προσεχετε ο φακος να ειναι ...samyang, γιατι τελικα εχει αποδεχτει οτι ο zeiss δεν ειναι ...zeiss!
βρε παιδες πλακα μας κανετε???
Υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε μηχανή του χιλιάρικου με μηχανή των 2000ε, πλάκα κάνουμε μου φαίνεται επείδη βρέθηκε ένας ανώμαλος κ τις σύγκρινε, οι ξένοι ως γνώστο συγκρίνουνε οτι να ναι, είπαμε sony=video, κι εγω έχω sony αλλά την πήρα για το video
Sony=video εσύ το λες, όχι ''είπαμε''. Και κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα παίρνοντας την α5100.
Σωστή και vfm επιλογή για συμπληρωματική μηχανή που ήθελες για βίντεο, αφού της Fuji το βίντεο δεν βλεπόταν μέχρι τώρα, αλλά όχι πως είναι ικανή η εμπειρία χρήσης της α5100 να οδηγήσει στο συνολικά αφοριστικό Sony=video, παίρνοντας παραμάζωμα όλες τις άλλες υλοποιήσεις της εταιρίας, απείρως πιο δυνατές φωτογραφικά από το βενιαμίν μοντέλο α5100.
1ον ο samyang αναφερθηκε γιατι υπαρχει διαθεσιμος κ στα 2 συστηματα οποτε αν θελεις να συγκρινεις αισθητηρα, η χρηση του ιδιου φακου, ειναι πολυ καλυτερη λογικη απο οτι να συγκρινεις αποδοση ενος standart zoom με uwa zoom. Ακριβως με αυτη την λογικη, ο φιλος Skywriter55 συμπερανε κ του εκανε εντυπωση η αποδοση του αισθητηρα της X-Pro 2 σε σχεση με την XT-1.
2ον το οτι ο συγκεκριμενος φακος ειναι αναξιος του σηματος zeiss δεν σημαινει γενικα οτι εχει αποδεχτει οτι ο zeiss δεν ειναι ...zeiss
Δεν ειμαι φαν κανενος συστηματος. Απλα προσπαθω να βγαλω τα συμπερασματα μου με απλη λογικη...
Μάλλον είναι σύγκριση φακών παρά αισθητήρων, οπότε αδικείται η Sony ξεκάθαρα.
...το κύριο πρόβλημα για μένα είναι ότι (στην Ελλάδα Κυρίως) έχει υπερβολική τιμή καθώς τα 1.849 είναι ΠΑΡΑ πολλά...
1.H μηχανή απευθύνεται σε εραστές της φωτογραφίας
2. Η μειωμένη βαθμολογία οφείλεται στην απόδοση της στο βίντεο
3. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε Crop Format στο φωτογραφικό θέμα
4. Η τιμή είναι υψηλή ειδικά για την Ελλάδα
Και στην Ευρώπη 1800 βλέπω είναι η τιμή της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.