Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

paИ-baL;1057094209 said:
Η επόμενη φουρνιά θα είναι αυτή που θα σε κάνει να αλλάξεις στρατόπεδο.με βελτιωμένο CAF Δεν θα μείνει τίποτα που θα σε κάνει να παραμείνεις στις χοντρές και στις άσχημες.

Τώρα που γλυκαθηκα στο FF πρέπει να μου δώσει αρκετά περισσότερα η νέα "γκομενα" για να με τραβήξει, περα από το πιο μικρο της μεγεθος ;)

Αγνοούν το ρητό: "τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρό μπουκάλι"... :flipout:

"Disclaimer or not, biased or not, this is advertisement. Call it whatever you want, introduce it however you want, it is advertisement. Smart move from Fuji to lend these cameras for free to bloggers with a firm grasp on audience, not so smart from bloggers at this point not to take money from them, because they're working for them anyway, and for free. Apart from this, at least they can make nice cameras"

Σταματησα να διαβαζω στο σημειο οπου γραφει : I found when I had the 23mm f/1.4 lens paired with the X-T1 slung around my neck for long periods of time it hurt my neck.

Σβερκος κυκνου. Ρε αντε γεια

Αυτος ο Γαλλος ειναι αξιοπιστος; Και την x100s την εχει 790ε...

Έχω πάρει εγώ x-e1,έχει πάρει ενας φίλος φακό fuji και ένας άλλος nikon d5200 με 2 φακούς.
Όλα τέλεια και ολοκαίνουργια σε 7-10 μέρες το πολύ είναι Ελλάδα.
Την επόμενη fuji μου απο αυτον θα την πάρω.
Οι τιμες που βλέπεις είναι τελικές.

2 τελευταιες ερωτησεις. Μεταφορικα ποσο χρεωνει και σε περιπτωση dead on arrival τι πολιτικη ακολουθει;

Οι τιμές που βλέπεις είναι τελικές με μεταφορικά.
Δύσκολο να στη στειλουν χαλασμένη γιατί τα ελέγχουν όλα πριν τα στείλουν για να το αποφύγουν αυτό το ενδεχόμενη και την ταλαιπωρία της επιστροφής.