Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

Κοιτα 790ε λεει τωρα, για 3 καλη τιμη θαταν 700ε.
Ειδικα αν περιλαμβανει και μεταφορικα!
Κ στην Ελλαδα πιστευω την παιρνεις με 900...

Του έστειλα μόλις email και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.
(Το http://www.eglobalcentral.eu/l μου απάντησε ότι δεν στέλνει στην Ελλάδα αλλά έχω άκρη στην Ιταλία και έχω μπει σε πειρασμό).

Μπορεις να προσθέσεις και έναν 35αρη...;

Είμαι μέσα και εγω για μια χ100s σε καλή τιμή. Τι στο καλό, και μόνο για τον φακό και τον sync speed της, αξίζει.

Υ.γ. Οι φωτογραφίες του Άγ. Όρους ειναι απλά μαγικες.

Hi,

thanks for your convenience !
Our margin are very small because we propose the best price to all of our customers (primary and regular) and we are unable to reduce our prices, only if you will buy several items together. In this case we could calculate a promotional coupon (because in this case we could reduce the shipping fees).
Thanks for your understanding.
Best regards,
Olivier
H απάντηση που έλαβα μόλις από το Γάλλο.

Απο τον πρωτο που την εχει 999. Βασικα δε ξερω οντως τι περιθωριο κερδους εχει, να πω 950ε 100%.

Ο Γαλλος μονο τα μεταφορικα ε; Δλδ για 4 ποσο, κανα 770ε; Σφιχτο τον βρισκω! Xaxa

O πρώτος adorama είναι παραεισαγωγή αν δεν κάνω λάθος οπότε το πολύ να πάει στα 970 αφού την έχει και 200 ευρώ κάτω από τους άλλους.

Καταλαβα... Προσωπικα και 900 να το πηγαινε δε μου λεει κατι, το θεμα ηταν νακανε τπτ ο Γαλλος! Anyway θα τον εχουμε στο νου μας, ισως πεσει κιαλλο η τιμη!

Πόσα θα έδινες δηλαδή για την x100s?
Να προσθέσω ξανά ότι και η μηχανή και η fuji σαν εταιρία είναι ιδιαίτερες πρέπει να ξέρει κανείς τι αγοράζει πριν την πάρει.

Στη φαση που ειμαι μεχρι 700, πουλωντας και την xz2.

Η αληθεια ειναι πως δε γνωριζω ακριβως την ιδιαιτεροτητα της, αλλα διαβαζω τοοοσα πολλα θετικα για την x100s (και βλεπω!) που σε συνδιασμο με την εμφανιση της (ειμαι κ της εμφανισης, θελω να μου καθεται στο ματι :P) να επαιρνα το ρισκο με τη πιθανοτητα να μη μου κανει (μικρη).

Αλλα ενταξει, μπορω να περιμενω.

Μπερδεψαμε τα νήματα. .. Anyway είσαι σίγουρος atari4 ότι μπορείς να δουλέψεις ΜΟΝΟ με μια εστιακή απόσταση ;

Οχι. Και καλυτερα ισως που ο Γαλλος δε την εχει 700ε μεχρι να χορτασω την xz2 και να αποφασισω το επομενο βημα.

Τι έχει η FUJI και γίνεται πανικός στο forum Τελευταία? Έχει όντως όμορφες μηχανές και πολύ ωραία χρώματα αλλά μου φαίνεται ότι το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να πάρουμε και από άλλες.κάνω λάθος?

Πάντως η ταχύτητα της απάντησης και το περιεχόμενό της μόνο θετικές εντυπώσεις μου δημιουργεί. Αν σας έλεγε ότι ναι θα το αφήσω όσο θέλετε, ή βάλτε μου τόσα χρήματα σε Χ λογαριασμό, τότε θα γινόμουν πολύ σκεπτικός. Η επιφύλαξή του να υποσχεθεί οτιδήποτε σε έναν -ήδη- πελάτη του που του φέρνει μια ακόμη παραγγελία ομαδική αυτή τη φορά και όχι ατομική, δείχνει ότι το μαγαζί του είναι κανονικό μαγαζί που λειτουργεί με κανόνες.

Έστειλα μήνυμα στο Γάλλο για έκπτωση για 3 μηχανές fuji x100s σε μία παραγγελία.(790Χ3 =2370 ευρώ)
Η απάντηση του:
if you buy these 3 items together we could make 100 EUR of discount with this promotional code
Το συμπέρασμα είναι ότι στην κάθε μία κερδίζουμε 33 ευρώ άρα τελική τιμή στα 757 ευρώ η καθεμία.
Νομίζω είναι καλή τιμή.
Πιθανόν να ισχύει και για 3 φακούς ή άλλες μηχανές στα ίδια χρήματα.

Η τιμή είναι παρα πολύ καλη.

Αν δεν είχα πάρει πρόσφατα την RX100II θα την έπαιρνα την x100s, όχι τώρα όμως ...

Σίγουρα θα ισχύει η έκπτωση σε όλα τα προϊόντα. Με την προϋπόθεση φυσικά να είναι ένας ο παραλήπτης.

Αν του πεις για 4 στα 2900 λες να πει οχι; Τι στο καλο τοσο μικρο κερδος εχει;

Anyway εγω ειμαι ακομη αναποφασιστος αν κ ψηνομαι πολυ. Σε σχεση με την xz2 τι μειονεκτηματα παιζει ναχει;

Οι τιμές είναι ήδη χαμηλά.
4 μηχανές σημαίνουν 4 τα άτομα που θέλουν την x100s με εμπιστοσύνη μεταξύ τους και έναν από αυτούς να πληρώσει 3000 ευρώ κοντά με paypal!