Fuji X-T1

Re: Απάντηση: Fuji X-T1 ?

To θέμα είναι πώς να σιγουρευτεί κανείς ότι το κομμάτι που θα του έρθει θα είναι τελευταίας παραγωγής.

Καλό είναι να γίνει μια ερώτηση στην purnima πριν την παραγγελία.

Re: Fuji X-T1 ?

Έκανα ερώτηση στο purima πριν μια εβδομάδα και μου έδωσαν τους σειριακούς των x-t1.
42N05326, 42N05327, HC140125499, 41M15719, 41M15720...

Απάντηση: Fuji X-T1 ?

Όντος αν και sonakias ομολογώ πάρα πολύ καλές για τα δικά μου μάτια.
Απλά αυτόν το καιρό τρέχω με την δουλειά και δεν μου μένει καθόλου χρόνος να ασχοληθώ με το χόμπι μας.Ένα φίλτρο θέλω να πάρω για την rx10 και δεν μπορώ.

Το φλερτ με τη Fuji κρατάει χρόνια (βλ. X100). Το απογοητευτικό βίντεο με κρατούσε πάντα.

Έχοντας τώρα GH4 + GM1, από βίντεο είμαι πλέον καλυμμένος, οπότε μια X-T1 + 23 1.4 είναι ό,τι πρέπει.

www.purnimadigital.com/fujifilm-x-t1-boitier-nu.html
Και με τον 18-55.
www.purnimadigital.com/fujifilm-x-t1-18-55-mm.html
Οι τιμές είναι τελικές με μεταφορικά και θα την έχεις στα χέρια σου 7-10 μέρες μετά την παραγγελία.
Καλησπερα , εχεις παρει κατι απο εκει ? ειναι αξιοπιστο και απο που ειναι γερμανικο ? και κατι τελευταιο με paypal ειναι η πληρωμη γιατι εχω μονο χρεωστικη καρτα !
ευχαριστω

Και εγώ έχω πάρει και πολλοί άλλοι και είναι αξιόπιστο.
Οι χαμηλές τιμες είναι γιατί τα εισάγει Μονς του απο ην Κίνα.
Με paypal θα πληρώσεις.

ok ευχαριστω ,ειναι καλυτερα με τον 18-55 η να περιμενω τον αδιαβροχο και ποιο μεγαλο ζοομ ? αλλα δεν ξερουμε ποτε θα βγει..

Last edited:

Πάρε το πακέτο στα 1250 ευρω όπου ο 18-55 σου βγαίνει σε τιμή στα 350 ευρώ.
Ο 18-55 είναι f2.8-4 δοκιμασμενος και αξιοπρεπέστατος και δε θα σε απογοητευσει.
Στο μέλλον δες τι εστιακό μήκος θες και κανεις αγορά τον 18-135.
Και με 300 ευρώ τοτε τον δίνεις τον 18-55.

οκ εξεταζω το νημα με τις αγορες απο εξω γιατι την εχω πατηση με ενα λαπτοπ και θα ενημερωσω !
ωστοσο αυτο που διαβασα ποιο πανω για το σιριαλ ναμπερ παιζει καποιο ρολο στην αναβαθμιση ?

Το serial number είναι για να σιγουρευτείς ότι δεν παίρνεις κομμάτι με τις παιδικές ασθένειες (διαρροή φωτός από το πλαϊνό πορτάκι, πλήκτρα με μαλακή αίσθηση).

Δεν έχεις διαβάσει το νήμα;

ναι οκ το διαβασα μετα το απογευμα αλλα γενικα δεν το ειδα αυτο (διαρροή φωτός από το πλαϊνό πορτάκι, πλήκτρα με μαλακή αίσθηση) καταλαβα οτι υπαρχει καποιο θεμα με το pad αλλα αυτο οχι !
διάβασα ολο το νήμα τις X-T1 αλλά κάποια στιγμή υπήρχανε πολύ διαξιφισμοί ανάμεσα σε dslr και mirorless και το προσπερνούσα και εκει ίσως δεν το είδα !
φανταζομαι πρεπει να ειναι σιριαλ ναμπερ απο τα ποιο πανω που ειδα ? εννοώ το σωστό !

Να γιατί δεν πρέπει να κάνουμε τα νήματα σε dslr vs mirrorless, κάποιοι μπορεί να βαρεθούν και να χάσουν τα σημαντικά που πρέπει να διαβάσουν.

φανταζομαι πρεπει να ειναι σιριαλ ναμπερ απο τα ποιο πανω που ειδα ? εννοώ το σωστό !

Από ένα serial number και πάνω είναι τα πρόσφατης παραγωγής.

Το "flare effect" (θα το βρεις και ως "light leak" στο google), που είναι παλιό θέμα, επηρεάζει τις μηχανές με serial number μικρότερο από 41Μ07801, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της Fuji:
http://www.fujifilm.eu/uk/news/article/news/flare-effect-on-the-x-t1/

Το πιο πρόσφατο θέμα των πλήκτρων (που θα το βρεις ως "mushy d-pad buttons" στο google) διορθώθηκε σιωπηρά από τη Fuji χωρίς ανακοίνωση. Επομένως ψάχνεις πρόσφατες αναφορές χρηστών στο δίκτυο με serial numbers χωρίς πρόβλημα, και συμπεραίνεις ότι νούμερα από εκείνα και πάνω έχουν τα αναβαθμισμένα πλήκτρα.
http://www.dpreview.com/forums/post/53897416

Είχε την χαμηλότερη τιμή στην Ευρώπη και ξεπούλησε.
Στείλε του email να σου πει ποτέ θα ξαναπαραλάβει.

Ευχαριστω tzo θα το εχω υποψιν !
tiniakos αντε να βρω ακρη με τα γαλλικα που δεν ξερω καλα καλα αγγλικα !
για να τους στειλω μαιλ !

Σε ενδιαφέρει πραγματικα να την πάρεις απο αυτους ή απλα κουβέντα κάνουμε;στο λέω για να τους στείλω εγώ ένα μήνυμα.