Καλό θα ήτανε να μην λέμε ανακρίβειες, όσον αφορά την ταχύτητα νομίζω επειδή την έχω δουλέψει ότι είναι ικανοποιήτικη, και νομίζω ότι είναι από τις λίγες αν όχι η μοναδική που παίρνει κάρτες δεύτερης γενιάς με την διπλάσια ταχυτητα εγγραφης, ενοείται ότι δεν θα την συγκρίνουμε με την Nikon D810 που κοστίζει τα διπλάσια λεφτά, στο εξωτερικό βέβαια την χρησιμοποιούν και επαγγελματίες, εμείς εδώ στην Ελλάδα τείνουμε να είμαστε πολύ απαίτητικοί και αυστηροί κρίτες και πολλές φορές επικεντρονόμαστε στις μηχανές και όχι στην φωτογραφία, οι περισσότερες μηχανές μια χαρά φωτογραφίες βγάζουν, η XT1 είναι μια από τις καλύτερες, εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι είχε ψηφιστεί πέρυσι ως η καλύτερη και κατά την γνώμη μου εξακολουθεί να είναι
ναι??
θα συμφωνησω μονο αν αυτο δεν γινετε αποσπασματικα...
ο Γιαννης εκοψε και εραψε- ενταξει ετσι το ειδε
εγω βλεπω πως συνολικα το κειμενο του Skywriter55 ειναι πολυ σωστο, και ισως λιγο παραπανω... ενθουσιωδες
Φίλε μου καλέ, λές ότι είσαι αρχάριος ως ερασιτέχνης και αμέσως θέτεις θέμα επαγγελματικού εξοπλισμού και πώς αυτός μπορεί να απαξιωθεί.
Έχει ξαναγίνει αυτό απο τον ενθουσιασμό νέων μελών, δεν είναι κακό ίσα ίσα, δεν πιανόμαστε όμως ούτε απο τις λέξεις ούτε απο τό savoir vivre.
Σκέψου όμως πως υπάρχουν επαγγελματίες στο φόρουμ που διαβάζουν αυτό το νήμα..
Θα το έθετες ορθότερα εάν έγραφες ότι είναι εξαιρετική επιλογή για την κατηγορία της, εκεί συμφωνούμε!
Φίλε μου καλέ, λές ότι είσαι αρχάριος ως ερασιτέχνης και αμέσως θέτεις θέμα επαγγελματικού εξοπλισμού και πώς αυτός μπορεί να απαξιωθεί.
Έχει ξαναγίνει αυτό απο τον ενθουσιασμό νέων μελών, δεν είναι κακό ίσα ίσα, δεν πιανόμαστε όμως ούτε απο τις λέξεις ούτε απο τό savoir vivre.
Σκέψου όμως πως υπάρχουν επαγγελματίες στο φόρουμ που διαβάζουν αυτό το νήμα..
Θα το έθετες ορθότερα εάν έγραφες ότι είναι εξαιρετική επιλογή για την κατηγορία της, εκεί συμφωνούμε!
Τι να πω ,μην πιάνεστε στις λέξεις και στο savoir vivre ,προσωπική άποψη έγραψα ως αρχάριος και με κάποια παραδείγματα και επιχειρήματα,ενώ ορισμένοι ούτε καν απαντήσανε για ποιο λόγο διαφωνούν για τις υπερβολές. Αν διαβάσετε καλά το κείμενο ,θα καταλάβετε πιστεύω καλύτερα το όλο πνεύμα,συνολικά καλύτερη all around camera σε σχέση με τις ακριβές dslr δεν είναι (και ούτε καν με τις πανάκριβες D4 και 1Dx ,το ανέφερα νομίζω),αλλά σε κάποια σημεία στέκεται δίπλα επάξια.Άραγε ολοι οι επαγγελματίες οδηγοί οδηγούνε aston martin ,ferrari και δεν ξέρω τι άλλο.Θα προσθέσω κάτι ακόμα ,αρκετές φορές βγάζω καλύτερες portrait φωτογραφίες σε σύγκριση με άλλους χρήστες στο internet που κάνουν το ίδιο αντικείμενο επαγγελματικά με μένα με Ferrari d800,d600,markiii ,6d και προβληματίζονται λίγο.
@partisan δεν ξέρω αν έχεις κοιτάξει και αυτόν
http://www.nathanelson.com/
http://blog.nathanelson.com/the-fuji-56mm-apd/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.