τι δεν μου άρεσε:
--- την περίμενα πολύ πιο στιβαρή και πιο βαριά συνολικα στο ιδιο μεγεθος
---η υφη , η αισθηση και το πατημα σχεδον ολων των κουμπιων της πλατης , κατι που ειναι αποτελεσμα της αδιαβροχοποιησης της μηχανης αλλά και η θέση μερικών απο αυτά, ειδικα κουμπιων που πρεπει να ειναι ευκολα κατω απο τον αντιχειρα.
---το σκοπευτρο ειναι πολυ κοντα στην οθονη και οταν βαζεις το δεξι ματι σου η μυτη σου ειναι πανω στην οθονη και αν βαζεις το αριστερο δεν περισσευει πολυς χωρος να πατησεις τα δίπλα κουμπια.
--- η αισθηση που εχει κυρίως η πισω κρυφή ροδέλα, προσπαθουσα με αρκετη δυσκολια να την γυρισω μιας και ειναι χωμενη μεσα στο σωμα αλλα μετα απο λιγο εγκατελειπα γιατι η ασθηση που ειχε το δαχτυλο μου με το τριψιμο πανω στο σωμα με ανατριχιζε, χειρότερη ροδελα ever ακόμη και απο αυτη των φθηνων Pαnasonic αυτο λεει πολλά
--- οι δευτεροι επιλογεις κατω απο τα περιστροφικα χειριστήρια, πολυ δυσκολο να χρησιμοποιηθουν ειδικα στις ακραιες θεσεις τους π.χ. ο αριστερος στο πανοραμα ή ο δεξιος στη σποτ φωτομετρηση, μονο γυναικια ντελικατα δαχτυλα μπορουν να τους χειριστουν
--- τα κουμπια FN και βιντεο είναι πολυ κοντα στα ψηλα χειριστήρια των περιστροφικων επιλογεων και δεν μπορουν ευκολα να πατηθουν, πρεπει να κοιταζεις απο πανω την μηχανη και να φερεις με προσοχη τα δαχτυλα σου κοντα τους και να τα πατησεις αν μπορεις π.χ. το δικο μου δαχτυλο (ναι ειναι ευμεγεθες αλλα εχω δει και μεγαλυτερα) δεν μπορουσε ευκολα να πατησει το κουμπι του βιντεο γιατι ειναι πολυ κοντα στο γειτονικο χειριστηριο.
--- μην διανοηθει κανεις να νομίσει οτι μπορει να χειριστει full την μηχανή με γαντια και δεν μιλω για να πατα το κλειστο ουτε να γυριζει τους περιστροφικους διακοπτες , αυτο ισως το καταφερει.
Ολα τα ανωτέρω να αναφέρω ειναι καθαρα προσωπικες μου κρισεις και ο λογος που ειμαι τοσο λεπτομερης με την εργονομια και την χρηστικότητα του σώματος είναι οπως προείπα οτι εχω πολλες απαιτήσεις απο ένα τέτοιας κατηγορίας σώμα.