Fuji X-T10

Η πάνω φωτογραφία δείχνει να είναι rolling shutter, όχι όμως και αυτή με τη μπάλλα, όπου έχουμε ξεκάθαρα αφύσικη παραμόρφωση

κουνουσες τη μηχανη ενω τραβουσες ?.... αυτο μοιαζει σαν καρε απο βιντεο με rolling shutter.
Δεν το εχω ξαναδει σε φωτο χωρις ηλεκτρονικο κλειστρο.

Πωσ σου φανηκε σε θεμα ταχυτητας εστιασης ?

στην πάνω ναι, στην κάτω όχι. Και σε αυτή που ποστάρω τώρα περπατούσα προς το τέρμα

Attachments

• DSCF9943.jpg
    DSCF9943.jpg
    232 KB · Views: 298
Nικο εχει κι αλλη φωτο απο το ιδιο τερμα??

Θέλεις να το αγοράσεις? :music-smiley-005:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πως δεν βγήκε κάνεις να πει ότι και για αυτό ο Μαρινακης φταίει. :HTEHETH63:

Μα γιατί όλοι ξέρουμε (ότι φταίει) :smash:

μπα, εχω χρονια να ασχοληθω με το συγκεκριμενο σπορ
μου φαινεται παραξενο, το ενα τερμα να ειναι διαφορετικο με το πισω....

Απάντηση: Re: Fuji X-T10

Βρε Νικόλα μήπως είχες ενεργό το εφέ fisheye που εχουν οι Fuji....?:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T10

Βρε Νικόλα μήπως είχες ενεργό το εφέ fisheye που εχουν οι Fuji....?:music-smiley-005:

Κωστα , μπας και εχεις πιασει κατι αλλο ,και οχι fuji???:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T10

Παϊδες μην μου δίνεται σημασία .... Τρολάρω που και που όσους αγαπώ :ADFADF1:

Λοιπόν, όπως καλά καταλάβατε, πήρα κι εγώ μια Χ-Τ10. Έχω μια ντέμο από την αντιπροσωπεία εδώ και καιρό και δύναμαι να πω ότι το αρχείο της είναι όντως εξαιρετικό, τυπικό φούτζι. Μου έκανε βέβαια κάποια "νερά" όταν χρησιμοποίησα τον (επίσης δοσμένο για δοκιμή) 35/2, αλλά μάλλον ήταν θέμα ασυμβατότητας μεταξύ σώματος - φακού προπαραγωγής. Και το λέω αυτό γιατί δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα ούτε όταν τον έβαλα στην Χ-Ε2 μου, ούτε και στην Χ-Pro2 ενός φίλου. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω ένα ταξίδι στη Γαλλία και θα της βγάλω τα μάτια, θα επανέρθω με δείγματα και περισσότερες εντυπώσεις.

Σήμερα τράβηξα σε ένα Γάμο με την Χ-Τ10 και τον 18-55 και έχω ξετρελαθεί κυρίως με το classic chrome.
Ανεβάζοντας +2 το color το προφίλ γίνεται απίστευτα ωραίο στο μάτι.