Για άλλη μια φορά, καταλαβαίνει κανείς οτι τα 23mm είναι ιδανικά για all around χρήση, κάλη μηχανή αλλά ακριβή, ποιο οικονομικά και με τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα, παίρνεις μια xt20 ή xe3 από εξωτερικό, και κουμπώνεις εναν 23mm,Άντε να πάρετε λίγο τα πάνω σας οι κάτοχοι.
https://www.fujirumors.com/fujifilm-x100f-best-camera-world/
Για άλλη μια φορά, καταλαβαίνει κανείς οτι τα 23mm είναι ιδανικά για all around χρήση, κάλη μηχανή αλλά ακριβή, ποιο οικονομικά και με τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα, παίρνεις μια xt20 ή xe3 από εξωτερικό, και κουμπώνεις εναν 23mm,
άμα το δούμε αλλιώς, γούστα είναι αυτά, και ότι βολεύει τον καθένα
Σωστά και έχεις και 4κ και Touch οθόνη και μάλλον ο 23mmf2 είναι και καλύτερος φακός και στην τελική αλλάζεις και φακούς!! ΑΛΛΑ, δεν έχεις το φοβερό σκόπευτρο της X100F που είναι όλα τα λεφτά, δεν έχεις το μικρό σε βάθος συνδυασμό σώματος/φακό που κάτω από προϋποθέσεις χωράει και σε τσέπη, δεν έχεις το Leaf shutter, το ενσωματομένο ND φίλτρο, το sub-dial για ISO control ενώ συνολικά η κατασκευή του σώματος είναι ποιοτικά αισθητά ανώτερη τουλάχιστον από την X-t20 που έχω δοκιμάσει.
Γενικότερα πάντως η X-T20 Και X-E3 είναι ποιο ενδεδειγμένες λύσεις άλλα προσωπικά δεν μου κάνουν ''κλικ'' καμιά από τις 2 τους όπως μου κάνει η X100!!! Όπως είπες γούστα είναι αυτά!!
DSCF2566 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2568 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2572 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2577 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2582 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2587 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2588 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2602 by thniakos2001, on Flickr
DSCF2604 by thniakos2001, on Flickr
Τριπόταμος by Panos Tiniakos, on Flickr
Νικόλαος Γύζης - Σκλαβοχώρι Τήνου by Panos Tiniakos, on FlickrWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.