paИ-baL;1057103490 said:παραδεχομαι οποιον μπορει να κανει street photography στο κεντρο της Αθηνας με το ματι στο σκοπευτρο...
from the hip, σκοπευση απο την οθονη και πολυ μου ειναι στην ηλικια μας...
Το θέμα με την Fuji είναι να καταλάβεις την ιδιαιτερότητα της στο ότι εστιάζει μέσα από το φακό με κλειστό διάφραγμα... p
Το θέμα με την Fuji είναι να καταλάβεις την ιδιαιτερότητα της στο ότι εστιάζει μέσα από το φακό με κλειστό διάφραγμα... Πρακτικά, αν υποεκθέτεις, απλά δεν πρόκειται να εστιάσει. Όταν η ρυθμίσεις σου είναι οκ, τότε εστιάζει και σε πιο δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι σαν τις DSLR που εστιάζουν με τέρμα ανοιχτό διάφραγμα και το κλείνουν όταν πατήσεις το πληκτρο για να βγάλεις τη φωτό.
Eνα ενα μας τα λετε.... :ears:
Το αλλο που εγραφε ο στηβ χαφ οτι με το οπτικο σκοπευτρο ενεργοποιημενο, εστιαζει οπου να ναι σε κοντινα, ισχυει?
Πες μου οτι εχει shutter shock και αυτη... ???
http://www.colinnichollsphotography...with-the-fuji-x100-cardiff-street-photography
Για δες εδώ,αυτές οι φωτογραφίες είναι ατόφια jpeg άραγε ή τα πέρασαν φίλτρα,εμένα πάντως δε με τρελαίνουν οι συγκεκριμένες.
Παντως εγω που την εχω και την συγκρινω με φωτο που εχω τραβηξει με αλλες prenium compact που ειχα οχι 5αετιας αλλα 2ετιας η διαφορα ειναι χαωδης......και ακομα δεν την εχω μαθει καλα καλα.......Εχω την εντυπωση οτι η μηχανη σε μαθαινει φωτογραφια και σε προκαλει να φωτογραφιζεις ασταματητα!Δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΕ στις παραπανω φωτος που να δειχνουν οτι τραβηχτηκαν απο μια υπεργ@matη compact των 1000+ ευρω. Ελικρινα τιποτε
Θα μπορουσαν καλιστα και με μια compact 5ετιας. Ανετα. Αρκει να ηταν ο ιδιος που τις τραβηξε...
pepper πάντως οι φωτογραφίες σου από το Άγιο Όρος με την x100s είναι λόγος αγοράς.
Εντοπίζεις κάτι στις φωτό που είναι θέμα φωτογραφικής?
Βλέπω κι εγώ θέματα αλλά είναι μάλλον θέματα αισθητικής ή εκτέλεσης και όχι ελλατωματος ή αδυναμίας της μηχανής.
Παντως εγω που την εχω και την συγκρινω με φωτο που εχω τραβηξει με αλλες prenium compact που ειχα οχι 5αετιας αλλα 2ετιας η διαφορα ειναι χαωδης......και ακομα δεν την εχω μαθει καλα καλα.......Εχω την εντυπωση οτι η μηχανη σε μαθαινει φωτογραφια και σε προκαλει να φωτογραφιζεις ασταματητα!
pepper πάντως οι φωτογραφίες σου από το Άγιο Όρος με την x100s είναι λόγος αγοράς.
Με δυο λογια εννοω πως δεν βλεπω καποια φωτο που να πω "ουαου, φοβερη η fuji"
Προφανως και θα ειναι πολυ καλυτερη.
Το σχολιο μου πηγαινε για τις φωτος του παραπανω λινκ που εβαλε ο φιλος Πανγιωτης (συμφωνω μαζι του)
πολυ ωραιες φωτο Νικο !
Φορτίζω τη μπαταρία τώρα και θα ρηπορτάρω![]()
πολυ ωραιες φωτο Νικο !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.