Fuji XE-2 !!! ( & XE-2s)

Re: New fuji XE2s

Εχει focus peaking η xe2 για να τη χρησιμοποιησω με manual φακους?
Λειτουργει καλα , και στο βιντεο?

ΥΓ... Απ οτι ειδα εχει fp στη φωτο, δεν ειδα πουθενα για βιντεο, αν ξερει καποιος να μας πει.

Last edited:

Επειδή Χ-Ε2 και Χ-Ε2s είναι ουσιαστικά ίδιες μηχανές, μήπως θα ήταν καλύτερα τα δύο νήματα ο διαχειριστής να τα κάνει ένα?

Εχει focus peaking η xe2 για να τη χρησιμοποιησω με manual φακους?
Λειτουργει καλα , και στο βιντεο?

ΥΓ... Απ οτι ειδα εχει fp στη φωτο, δεν ειδα πουθενα για βιντεο, αν ξερει καποιος να μας πει.

Έχει focus peaking και digital image split. Στο βίντεο δεν γνωρίζω πόσο καλά δουλεύει. Δεν ξέρω πιο το μέτρο σύγκρισης σου, αλλά προσωπικά το θεωρώ ελάχιστα υποδεέστερο αυτού της Sony.

Έχει focus peaking και digital image split. Στο βίντεο δεν γνωρίζω πόσο καλά δουλεύει. Δεν ξέρω πιο το μέτρο σύγκρισης σου, αλλά προσωπικά το θεωρώ ελάχιστα υποδεέστερο αυτού της Sony.

Απο ενα συγκριτικο που ειδα στο youtube, το peaking στη Fuji δεν ηταν τοσο εντονο οσο στη sony, με αποτελεσμα να μην ειναι τοσο ευκολα διακριτο, ακομη κ σε b&w.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Fuji XE-2 !!! ( & XE-2s)

Ψάχνοντας στο site της Fuji fujifilm cameras manuals δεν μπόρεσα να βρω, είχε αγγλικά και κάποιες άλλες
Λαθος μου, δεν διαβασα προσεκτικα τι ρωτουσες, ελληνικο μενου εχει, για οδηγιες δεν θυμαμαι

οι μηχανες φουτζι κατα το 90% που ερχονται στην ελλαδα, ειναι import απο κινα η μαλαισια/ινδονησια... εκει δεν διαβαζουν ελληνικα:flipout:

... δεν λεω τι γινετε με τα vat κ το φπα ...θα με πανε φυλακη
κατα τα αλλα η ελλαδα ειναι η πιο ακριβη χωρα σε προιοντα φουτζι

Βασικά η τιμή είναι πολύ καλή από το eglobalcentral...με το κουπόνι από το newsletter βγαίνει κάτω από 600 ευρώ....δεν ξέρω βέβαια πόσο αξιόπιστο είναι....άλλα στέλνει από Ευρώπη και προσφέρει εγγύηση 2 ετών....από σχόλια που διαβάζω στο site λένε πολύ καλά λόγια....λέω να το δοκιμάσω!!!

Υ.Γ Όταν είχα πρωτοπάρει την x-e2 με τον 18-55 πριν πολύ καιρό είχα δώσει 900+ ευρώ και με είχε απογοητεύσει το AF και την έδωσα γρήγορα, συνολικά μου άρεσε σαν συνδυασμός άλλα όπως είπα το AF δεν με κάλυπτε, τώρα με το νέο firmware μιας και έχει και πολύ καλή τιμή λέω να ξαναδοκιμάσω και ελπίζω αυτή την φορά να μείνει μαζί μου για καιρό!!!

Last edited:
Βασικά η τιμή είναι πολύ καλή από το eglobalcentral...με το κουπόνι από το newsletter βγαίνει κάτω από 600 ευρώ....δεν ξέρω βέβαια πόσο αξιόπιστο είναι....άλλα στέλνει από Ευρώπη και προσφέρει εγγύηση 2 ετών....από σχόλια που διαβάζω στο site λένε πολύ καλά λόγια....λέω να το δοκιμάσω!!!

Υ.Γ Όταν είχα πρωτοπάρει την x-e2 με τον 18-55 πριν πολύ καιρό είχα δώσει 900+ ευρώ και με είχε απογοητεύσει το AF και την έδωσα γρήγορα, συνολικά μου άρεσε σαν συνδυασμός άλλα όπως είπα το AF δεν με κάλυπτε, τώρα με το νέο firmware μιας και έχει και πολύ καλή τιμή λέω να ξαναδοκιμάσω και ελπίζω αυτή την φορά να μείνει μαζί μου για καιρό!!!

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν δεν σε κάλυπτε η απόδση του AF, δύσκολα θα σε καλύψει μετά το update. (εκτός αν μιλάς συγκεκριμένα για tracking)

Από Kίνα στέλνει, με χαμηλή δηλωμένη αξία και ψευδή περιγραφή.

Πολλές οι αρνητικές κριτικές στο trustpilot με αγοραστές που δεν παραλαμβάνουν ποτέ τα προϊόντα και αγωνίζονται να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.
https://www.trustpilot.com/review/eglobalcentral.co.uk

Θα προτιμούσα λίγο ακριβότερα και από purnima.