Fuji XT-2 φωτογραφία

Εχει δοκιμασει κανεις την χτ2 με samyang φακους να μας πει πως τα παει με το manual focus?

Πρώτη βόλτα με την χτ-2 & self portrait

31003613104_15aa60449e_b.jpg
[/URL]_DSF0022 by miltos, on Flickr[/IMG]

Last edited:
Μιλτο εισαι κορυφη, και πρωτη μουρη στο AVCLUB!!!!
καλοκλικοτη, και με υγεια να την χαρεις!:ernaehrung004:

Πάντως εγώ που το ξέρω από εχτές χάρηκα πάρα πολύ. Σαν να την πήρα ο ίδιος.
Το είπα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι έχω πρόβλημα.
Εσείς τι λέτε;

Πάντως εγώ που το ξέρω από εχτές χάρηκα πάρα πολύ. Σαν να την πήρα ο ίδιος.
Το είπα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι έχω πρόβλημα.
Εσείς τι λέτε;

:flipout::flipout::flipout: Μια χαρα εισαι!! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Fuji XT-2 φωτογραφία

Μϊλτο σοϋπερ επιλογή, πήρες μϊα απο τις καλϋτερες μηχανές που κυκλοφοροϋν, εϊμαι σϊγουρος ότι θα σου χαρίσει μοναδικές φωτογραφϊες.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Σας ευχαριστώ για τι ευχές.
Κάποιες πρώτες εντυπώσεις.Μικροδιαφορές εξωτερικά αλλά η μικρή αύξηση στο μέγεθος βελτιώνει αισθητά το κράτημα.
Μεγάλη προσθήκη το grip booster. Πιο άνετο το πιάσιμο του 50-140 και πολύ καλύτερο το auto focus. Αύριο ευελπιστώ να τον δοκιμάσω και σε συναυλία κάτω από πιο απαιτητικές συνθήκες. Χωρίς grip βελτιωμένη και η συμπεριφορά του xf 35 f1.4 με τον οποία την δοκίμασα σήμερα.
Δεν ξέρω αν είναι εντύπωση μου αλλά και το evf μου φαίνεται ελαφρώς καθαρότερο, πιο smooth να πω.
Κάποια πρώτα δείγματα έχω ανεβάσει στο flickr
https://www.flickr.com/photos/milaber22/

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Σας ευχαριστώ για τι ευχές.
Κάποιες πρώτες εντυπώσεις.Μικροδιαφορές εξωτερικά αλλά η μικρή αύξηση στο μέγεθος βελτιώνει αισθητά το κράτημα.
Μεγάλη προσθήκη το grip booster. Πιο άνετο το πιάσιμο του 50-140 και πολύ καλύτερο το auto focus. Αύριο ευελπιστώ να τον δοκιμάσω και σε συναυλία κάτω από πιο απαιτητικές συνθήκες. Χωρίς grip βελτιωμένη και η συμπεριφορά του xf 35 f1.4 με τον οποία την δοκίμασα σήμερα.
Δεν ξέρω αν είναι εντύπωση μου αλλά και το evf μου φαίνεται ελαφρώς καθαρότερο, πιο smooth να πω.
Κάποια πρώτα δείγματα έχω ανεβάσει στο flickr
https://www.flickr.com/photos/milaber22/

πολυ ωραιες οι photo σου και καλοριζικη και η μηχανη!!!, ειμαι σε αναζητηση σωματος και ειμαι αναμεσα σε sony a7mk2 και fuji xt2, στις νυχτερινες ληψεις - συναυλιες που εχεις τραβηξει το grain των φωτο ηταν ωραια απλωμενο αλλα μου φανηκε πολυ.. με την 6d δεν ειχα τοσο σε 3200-6400 iso σε αυτο τον τομεα μηπως ειναι καλυτερη η sony?

Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω καθώς με sony δεν έχω ασχοληθεί.
Με την xt-1 είναι οι συναυλιακές φωτογραφίες που έχω ανεβάσει.

Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω καθώς με sony δεν έχω ασχοληθεί.
Με την xt-1 είναι οι συναυλιακές φωτογραφίες που έχω ανεβάσει.

ωχ δεν το προσεξα, καταπληκτικες παντως για την xt1.. θα ειχε ιδιαιτερο ενδιαφερον να βλεπαμε παρομοιες με την xt2!! Παντως για του λογου το αληθες οσο βλεπω photo xt2 vs a7mk2 της xt2 ειναι πιο φυσικες. λιγοτερο artificial ισως..