Πάντως με φορεμένο πάνω της τον Helios μοιάζει πολύ με τις ΕΤ, 12 ΧΡ κι ακόμη περισσότερο με τη δική μου τη 19.Παρέλαβα αυτές τις ημέρες διάφορα καλούδια για την x-t20 μου:
- 2 μπαταρίες wasabi (να κάνουν παρέα σε 2 αυθεντικές που ήδη έχω)
- Έναν αντάπτορα M42 της k&F concept
Επιπρόσθετα, ξέιθαψα από το συρτάρι μου έναν helios 58mm τον οποίον αποκτήσαμε οικογενειακά αρχές 90'ς μαζί με μια zenit (όπως και η υπόλοιπη μισή Ελλάδα εκείνη την εποχή):
![]()
Η πρώτη wasabi είναι ήδη μέσα στη μηχανή και δοκιμάζεται, ενώ έχω κάνει και τις πρώτες δοκιμές με τον helios. Εδώ είναι μια δοκιμαστική με f/2 (τέρμα ανοιχτός ο φακός):
http://archphile.org/lab/xt20/DSCF0753.jpg
Η παραπάνω φωτογραφία είναι από RAF επεξεργασμένο στο C1, χωρίς καμία ιδιαίτερη φροντίδα και με ένα τυπικό συντηρητικό sharpness που εφαρμόζω συνήθως στον 35mm f/1.4 που είναι "ξυράφί". Εν ολίγοις με λίγο παραπάνω φροντίδα στο sharpness θεωρώ ότι ο φακός έχει να δώσει πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Παγκόσμια Ημέρα Χορού - Τήνος 2018 by thniakos2001, on FlickrΜε το καλό να τη χαρείς!
Σε ευχαριστώ ...το φαντάστηκα άλλα αφου ρώτησε ο συμφορουμιτης είπα να απαντήσωΜε γειες και από εμένα , όσο για τα ποστ ευκολακι είναι αν σου αρέσει η παρέα μας, μπορείς να ξεκινήσεις λέγοντας μας δυο λόγια για τις διαφορες που είδες με την παλιά σου ΧΤ10. Δυστυχώς μέχρι τοτε ερωτοαπαντησεις για τον φακό που δίνεις μόνο μέσω π.μ., όχι δημόσια γιατί αντιβαίνει τους κανόνες του forum.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.