Fuji xt-20

Στο "post your video" αναφερόμουν! Δεν νομίζω να υπάρχει προς το παρόν απαίτηση για ξεχωριστό νήμα για την XT20, αν και στα χρήματα που κοστίζει είδικά ως πακέτο με τον 18-55...

Λόγω των ημερών θεώρησα... ευτελές να ρωτήσω ρυθμίσεις, σαφώς και ενδιαφέρουν, τα βιντεάκια είναι καλοτραβηγμένα και δίνουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Το ois του 18-55 δείχνει ικανό - φυσικά παίζει ρόλο και η τεχνική - πλην ίσως της γωνιακής σταθεροποίησης όπου ελάχιστοι φακοί καταφέρνουν να σταθεροποιήσουν ικανοποιητικά. Καλορίζικη, αφού "εγκαινιάστηκε" και με λήψεις από την Ανάσταση είμαι σίγουρος θα είναι και καλότυχη.

Παιδιά κοιτάξτε εμένα δε με νοιάζει και πολύ που θα είναι το βίντεο, εννοώ σε πιο νήμα.
Το ζητούμενο είναι να βλέπουμε υλικό από τα μέλη κάτι που είδα ότι τον τελευταίο καιρό απουσιάζει, όπως απουσίαζαν και οι ευχές λόγω των ημερών.
Είμαι εδώ και 20 μέρες κάτοχος της Χ-Τ20 και έβαλα φωτογραφίες και βίντεο στο νήμα της για να δουν και οι υπόλοιποι κάποια δείγματα της μηχανής που είναι πιο ουσιαστικά από λόγια και υποθέσεις.
Ανάλογα τα ποστάρα και στο νήμα που είχα ανοίξει στο παρελθόν για το Πάσχα.
Αν πρέπει να μπουν και στο Post Video ας μπουν αλλά εγώ έκρινα ότι εκεί θα χάνονταν.
Ρυθμίσεις δεν έβαλα αρχικά γιατί δεν ήξερα ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον αν και πια έχω συμπεράνει ότι οι ρυθμίσεις είναι σχετικές.
Κλείνοντας να πω ότι η μηχανή είναι φανταστική σε φωτογραφία και βίντεο και νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά μου.
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.

Χρόνια πολλά Παναγιώτη, ευχές υπήρχαν πολλές - απλά χάθηκαν σε διάφορα νήματα, μια και φέτος δεν ανοίξαμε ειδικό... ευχολόγιο! Τα δείγματα που ανέβασες εντυπωσιακά, καλοκλίκωτο το νέο σου απόκτημα! Τέλος αν θες μπορείς να ανοίξεις ειδικό νήμα "Fuji Xt-20 Video", και να ανεβαίνουν εκεί προς το παρόν.

Όπως αναφέρθηκε και αλλού, όλο το φωτογραφικό/βίντεο κομμάτι του φόρουμ είναι υπό εξέταση - αναδιοργάνωση για την καλύτερη δυνατή λειτουργία και ευκολία πρόσβασης.

Δεν το έχω δοκιμάσει.
Θα το δω και ότι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος να δοκιμάσω ας μου πει.
Απλά μέχρι 26/4 υπάρχει μια πίεση χρόνου για παράδοση ενός βίντεο του σχολείου.
Μετά πιστεύω θα λασκάρω λίγο.

Απάντηση: Re: Fuji xt-20

Καλορίζικια Παναγιώτη, βλέπω "ξυρίζει" το εργαλείο, εύχομαι καλές λήψεις,
Περιμένουμε κ από άλλους κατόχους να μας πούνε εντυπώσεις

Παναγιώτη καλοκλίκωτη ή ολοκαίνουρια μηχανή σου,από τά δείγματα πού ανέβασες μου αρέσει πολύ τό αποτέλεσμα καί ή ποιότητα τού αρχείου πού δίνει ιδιαίτερα τά χρώματα αλλά καί τά βίντεο πού ανέβασες από τήν Ανάσταση τού Κυρίου πού άν καί τραβηγμένα σέ δύσκολες συνθήκες(νύχτα διαφορετικές συνθήκες φωτισμού από κεριά,φλάς, τεχνικός φωτισμός, κτλ)είναι πολύ καλά,εάν θέλεις μπορείς νά μού στείλης πμ γιά τήν τιμή τής μηχανής καί από πού έγινε ή αγορά γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα γιά αγορά μιάς καί ζώ τούς τελευταίους 4 μήνες στό Άγιον Όρος καί μού είναι δύσκολο νά παρακολουθώ καί νά ενημερώνομαι γιά τά κοσμικά λόγω ότι έχουμε άλλο ωράριο(Βυζαντινό).Καλή συνέχεια.Εδώ κυκλοφορούν πολλοί επαγγελματίες φωτογράφοι μέ μεγάλες μηχανές καί μερικοί από αυτούς θέλουν καί επαινούν τή fuji λόγω τού αρχείου πού δίνει σέ εσωτερικούς χώρους,ναούς,κτλ επίσης γιά βίντεο έχει αρκετούς απ,Ρωσία, Γερμανία,Ελβετίας πού έχουν σχεδόν όλοι sony μέ γκρίπ, εξωτερικά μικρόφωνα ,μονόποδα καί φοράνε πολλοί φακούς Canon μέ αντάπτορες,ελπίζω νά βρίσκω χρόνο νά γράφω νέα πιό συχνά.

.

Απάντηση: Re: Fuji xt-20

Ευχομαι τα καλύτερα και σε φωτό και σε βίντεο να την κατευχαριστηθείς.

Enjoy with health :grandpa:,μη γράφω τα ίδια με τους υπόλοιπους.Ήμουν σίγουρος ότι θα την αγόραζες και στο βίντεο μια χαρά φαίνεται .Στον 18-55 έχεις περάσει το τελευταίο firmware;

Πάνο, πες μας μετα απο μερικές εβδομάδες συμβίωση, είσαι ευχαριστημένος?
Ειναι ταχύτερη σε εστίαση απο την Χ-Τ10 ?

ηταν το παραπονο μου με την Χ-Τ1, ήταν αργή σε autofocus σε χαμηλό φωτισμό σε σχέση με την GX80..

Καλημέρα.
Αναμφίβολα οι αλλαγές από την Χ-Τ10 στην Χ-Τ20 είναι πολλές και ουσιαστικές.
Ίσως η πιο πρακτική αλλαγή την οποία χρησιμοποίησα και στην πράξη είναι η δυνατότητα φόρτισης από την θύρα Usb της μηχανής.
Πρόσφατα βρέθηκα θεατής σε έναν αγώνα Ironman στο Roth της Γερμανίας.
Εμπειρία ζωής ακόμη και ως θεατής.
Κάθε στιγμή είχε φωτογραφικό θέμα.
Ώρες ατελείωτες από τις 3,30 το πρωί ξύπνημα και επιστροφή στο ξενοδοχείο στις 1 το βράδυ.
24 ώρες στο πόδι με τη φωτογραφική στην τσάντα κρεμασμένη στον ώμο με μια μπαταρία αυθεντική και μία μέτρια imitation.
Ευτυχώς δεν έχασα τίποτα και δεν ζορίστηκα φωτογραφικά γιατί είχα μαζί μου ένα φορητό powerbank με το οποίο φόρτισα 1,5 φορά τη μπαταρία, την αυθεντική την άλλη δεν την χρησιμοποίησα καθόλου .
Μόλις τελείωσε το κολύμπι και περπατώντας περίπου μία ώρα για να πάω σε ένα λόφο να δω και το ποδήλατο πρόλαβα να φορτίσω +50% τη μπαταρία.
Τελειώνοντας από τη θέαση του ποδηλάτου και με μπαταρία στα τελειώματα είχα την επιστροφή στο αμάξι και μετά τη μετάβαση στην διπλανή πόλη που γίνονταν το τρέξιμο και ο τερματισμός.
Η μηχανή μπήκε στη θήκη με το powerbank να τη φορτίζει και μόλις πήρα θέση στα 10χλμ του τρέξιματος είχα 100% φορτισμένη τη μπαταρία.
Έχω δηλώσει ότι κάθε καινούργια μου μηχανή θέλω να έχει σπαστή οθόνη μάλλον πια θέλω να έχει και φόρτιση απευθείας στη μηχανή με Usb.

Μήπως θα ήταν καλύτερο απλώς να είχε αξιοπρεπή αυτονομία όπως είχαν έχουν οι dslr? Διότι και τώρα ακόμα τις 800 και 1000 λήψεις τις έχουν εύκολα χωρίς καν να φθάνουν στα όριά τους.

800 λήψεις (όχι ριπές) έβγαλα πρόσφατα σε βάφτιση με τη X-t20 και είχα ακόμη 20% μπαταρία.
Με σωστή διαχείριση καλύπτεις με μια μπαταρία ένα γεγονός, στο βίντεο υπάρχει μεγάλη κατανάλωση.

Δε σε καταλαβαίνω Βλάση;

Ευτυχώς δεν έχασα τίποτα και δεν ζορίστηκα φωτογραφικά γιατί είχα μαζί μου ένα φορητό powerbank με το οποίο φόρτισα 1,5 φορά τη μπαταρία, την αυθεντική την άλλη δεν την χρησιμοποίησα καθόλου .

Νόμιζα ότι μιλούσες για φωτογραφική χρήση της μηχανής.