Fuji xt-20

Παρελαβα σημερα στης 13.35' με ACS από eglobal.Η συσκευασια αψογα συσκευασμενη,εφτασε σε 7 ημερες.Πιανοντας την στα χερια μου εξεπλάγην ευχαριστα από την στιβαροτητα του σωματος.Το ενοιωσα (πως να το πω)ποιο γεματο,ποιο συμπαγες απο το αντιστοιχο Sony a6000 που ειχα.Ο δε 18-55 f2,8-4 ασήκωτος για το μέγεθος του.Επειδη ειναι η πρωτη Fuji μηχανή που αποκτω καταλαβαίνετε την χαρα και τις προσδοκίες που εχω.Ο Παναγιωτης(Τηνιακος) που πραγματοποιησε την αγορα,τον οποιον και ευχαριστω πολυ μεσω του νηματος,με τις εικονες που ανεβασε με εσπρωξε στον δρομο της Fuji.Πρεπει να πω επισης οτι το eglobal στην δευτερη αγορα που κανω ειναι ακριβες στον χρονο παραδοσης και τα προιοντα σε πολυ καλη συσκευασια σε κουτες της μαμας εταιρειας.
Υ.Γ.Κανενα μελος δεν προτρεπω αγορες απο το eglobal.Ειναι υποχρεωση μου ομως να σας γραψω για τις εμπειριες μου για το εν λογω καταστημα.

Attachments

• P1020150.jpg
    P1020150.jpg
    100.7 KB · Views: 137
  • P1020167.jpg
    P1020167.jpg
    122.2 KB · Views: 137
  • P1020169.jpg
    P1020169.jpg
    110.7 KB · Views: 137
Last edited:
Καλορίζικη και καλές λήψεις!!, μιας και έχεις εμπειρία και από άλλες μηχανές θα ήταν ενδιαφέρον όταν μάθεις την μηχανή να μας πείς τι σου άρεσε και τι δεν σου άρεσε!!!

Έχω βάλει κόσμο σε έξοδα με τα δείγματα μου.
Καλύτερα να μην ανεβάζω.

χαχα...ναι κόψτο καλύτερα!!! Πλάκα πλάκα με τόσο που βοηθάς σε πωλήσεις της fuji θα έπρεπε να σου δώσουν κανένα δείγμα δωρεάν...δεν το λέω ειρωνικά....

Απάντηση: Re: Fuji xt-20

Καλορίζικη και καλές λήψεις!!, μιας και έχεις εμπειρία και από άλλες μηχανές θα ήταν ενδιαφέρον όταν μάθεις την μηχανή να μας πείς τι σου άρεσε και τι δεν σου άρεσε!!!

Φιλε karamela τι να πω,εχω μεινει αναυδος απο την στιβαροτητα που εκπεμπει.Απο εργονομια και τα λοιπα,τωρα φορτιζω την μπαταρια και βλεπω αργοτερα.

Παρελαβα σημερα στης 13.35' με ACS από eglobal.Η συσκευασια αψογα συσκευασμενη,εφτασε σε 7 ημερες.Πιανοντας την στα χερια μου εξεπλάγην ευχαριστα από την στιβαροτητα του σωματος.Το ενοιωσα (πως να το πω)ποιο γεματο,ποιο συμπαγες απο το αντιστοιχο Sony a6000 που ειχα.Ο δε 18-55 f2,8-4 ασήκωτος για το μέγεθος του.Επειδη ειναι η πρωτη Fuji μηχανή που αποκτω καταλαβαίνετε την χαρα και τις προσδοκίες που εχω.Ο Παναγιωτης(Τηνιακος) που πραγματοποιησε την αγορα,τον οποιον και ευχαριστω πολυ μεσω του νηματος,με τις εικονες που ανεβασε με εσπρωξε στον δρομο της Fuji.Πρεπει να πω επισης οτι το eglobal στην δευτερη αγορα που κανω ειναι ακριβες στον χρονο παραδοσης και τα προιοντα σε πολυ καλη συσκευασια σε κουτες της μαμας εταιρειας.
Υ.Γ.Κανενα μελος δεν προτρεπω αγορες απο το eglobal.Ειναι υποχρεωση μου ομως να σας γραψω για τις εμπειριες μου για το εν λογω καταστημα.
Και εγώ πήρα την ίδια πριν μερικές μέρες. Τώρα σκέφτομαι για αυτον τον φακό
https://www.eglobalcentral.eu/fujif...-r-lm-ois-lens-fujifilm-x-mount-black-en.html
Από που τα στέλνουν τα δέματα και πως;
Πόσα σου βγήκε η μηχανή;

Και εγώ πήρα την ίδια πριν μερικές μέρες. Τώρα σκέφτομαι για αυτον τον φακό
https://www.eglobalcentral.eu/fujif...-r-lm-ois-lens-fujifilm-x-mount-black-en.html
Από που τα στέλνουν τα δέματα και πως;
Πόσα σου βγήκε η μηχανή;

Γεια σου φιλε Νικο.Αυτον τον φακο σκεφτομαι και εγω τωρα μολις την μαθω + τον SAMYANG 12mm f2,8 για ευρυγωνιο.Η μηχανη με τον φακο 18-55mm f2,8-4 + extra μπαταρια 400 λιγοτερο απο εδω.

Καλορίζικη .Το καλό με eglobal και λοιπά grey markets είναι ότι τις μηχανές τις δέχονται στη Fuji Hellas .Επίσης καλό είναι ότι οι Fuji είναι μηχανές με καλή κατασκευη και δύσκολα χαλάνε ,η X-T1 είναι ακόμα σαν καινούργια .Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό στο μέλλον ,μιας και τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις κατακόρυφα παγκοσμίως
και από μικρομάγαζο στις φωτογραφικές πάει να λάβει μεγάλο μερίδιο της αγοράς στις ακάθρεφτες.

Last edited:
Το καλό με eglobal και λοιπά grey markets είναι ότι τη δέχονται στη Fuji Hellas .Επίσης καλό είναι ότι οι Fuji είναι μηχανές με καλή κατασκευη καιδύσκολα χαλάνε ,η X-T1 είναι ακόμα σαν καινούργια.

Η καλη κατασκευη των Fuji ειναι γνωστο. Το οτι δεχεται η Fuji Hellas τις grey markets ειναι πολυ σημαντικο! Δεν το ηξερα. χαχα μπορει να τις δεχεται επειδη ξερει οτι δυσκολα θα βγαλουν προβλημα :p

Επίσης μου είχε αρέσει η τηλεφωνική αντιμετώπιση τόσο με την εταιρεία όσο και με το service .Ελπίζω να μην έχει αλλάξει αυτό.

Γεια σου φιλε Νικο.Αυτον τον φακο σκεφτομαι και εγω τωρα μολις την μαθω + τον SAMYANG 12mm f2,8 για ευρυγωνιο.Η μηχανη με τον φακο 18-55mm f2,8-4 + extra μπαταρια 400 λιγοτερο απο εδω.
Δεν μου είπες όμως από που τα στέλνουν τα δέματα και πως;

Τόσο έχει ,ειδικά ως κιτ .Αν και έχω σταματήσει να αγοράζω από grey , το χω μετανοιώσει που δεν είχα πάρει τον 27αρη με 167 ευρώ ,όπου με χρήση κουπονιού ερχοταν καμια 150αρα από eglobal

Τόσο έχει ,ειδικά ως κιτ .Αν και έχω σταματήσει να αγοράζω από grey , το χω μετανοιώσει που δεν είχα πάρει τον 27αρη με 167 ευρώ ,όπου με χρήση κουπονιού ερχοταν καμια 150αρα από eglobal

Καλος φακος ο 27mm?