Fuji XT-3 φωτογραφία

Νομίζω ότι μου έχουν ρίξει την καταρα του θολωμένου viewfinder. Αυτή τη φορά στην ΧΤ3 με wr φακό και +10 βαθμούς κελσιου..

20190209_140150_zpsd8bqpbk3.jpg

Απάντηση: Re: Fuji XT-3 φωτογραφία

Δεν εισαι πλεον καθόλου αξιόπιστος για τεστ με τέτοια καντεμιά και στους 15αρηδες ειμαι σίγουρος ψώνισες απο σβέρκο :music-smiley-005:

πρέπει να με βάλουν στο τέλος της γραμμής παραγωγής να πιάνω τα ελαττωματικά κομμάτια. πλάκα πλάκα στο φαγητό αν έχει τρίχα, κόκκαλο, βόλι, σε μένα θα πέσει.

Πάντως και εμένα μου έχει τύχει να έχω θολωμένο Viewfinder, αυτό μου συμβαίνει όταν από κάπου σε κρύο βάζω την μηχανή απότομα κάπου σε ζέστη, συνήθως θολώνει ο φακός και κάποιες φορές και το σκόπευτρο εσωτερικά.

Υ.Γ. Από γκαντεμιά να σου πω ότι πριν χρόνια σε m4/3 μου είχαν χαλάσει μέσα σε διάστημα ενός μήνα τα εξής: Panasonic g6 (δεν εστίαζε), Panasonic 25mmf1,4 (επίσης δεν εστίαζε), Panasonic 25mmf1,7 (θολές φώτος), Panasonic 12-60 (error όταν την έβαζες στην μηχανή), Olympus 9-18 (κόπηκε μέσα ένα καλώδιο και χάλασε ο φακός), Olympus fl600r flash (κάηκε η πλακέτα, 2 φορές μάλιστα, την μια δυστυχώς εκτός εγγύησης)...δεν κάνω πλάκα όλα αυτά μου έγιναν μέσα σε ένα μήνα, τα περισσότερα τα άλλαξα μέσω εγγύησης άλλα εκνευρίστηκα τόσο που έφυγα για ένα διάστημα από το m4/3. Κυριολεκτικά μουτζομένος!!!

Πάντως έχοντας για καιρό την OLYMPUS Em5ii και μεταβαίνοντας στην Fujifilm XT-3 θα ήθελα να πω ότι σε software menu είναι πολύ ποιο εξελιγμένη η Fuji ,μάλιστα προχτές που έκανα μια σύνδεση για να κατεβάσω κάποιες φωτό στο Iphone μου ζήτησε αν θέλω να κάνω update firmware το ποιο τελευταίο αν δεν κανω λάθος το 2.10 , μέσω smartphone δλδ , και το έκανε , αυτά δεν τα είχε η OLYMPUS πάντως .. φαίνεται να είναι ένα ίσως και ποιο πολλά κλικ σαυτο η fujifilm και σε συχνά firmware update ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Επιτελους εκανε την εμφανιση του το νεο Firmware της X-T3 Ver 3.00.
Πραγματικα το AF ειναι σε αλλο επιπεδο !

Αυτά είναι τα ωραία.
Αναμένουμε υλικό και γνώση.
Έχει καύσωνα σήμερα βλέπω στη. Αθήνα μπορεί να γίνει και τεστ για υπερθέρμανση.