Fujifilm X-H1

To γεγονός ότι για να εκμεταλευτείς όλες τις δυνατότητές της πρέπει να της φοράς το battery grip. Αυξάνεται πολύ ο όγκος και το βάρος. Κατά τα λοιπά είναι εξαιρετική σε όλα της

Η Fujifilm X-H1 είναι η μόνη Fuji που θα αγόραζα εύκολα.

Με έχει κερδίσει αυτή η μηχανή από όταν βγήκε.

Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι ότι είναι λίγο μεγάλη σε σχέση με τις άλλες.

Χωρις το εξτρα γκριπ είναι μια χαρά, στιβαρή και πολύ εργονομική, ζυγιάζει άψογα με τους μεγάλους σε όγκο φακούς

Προσωπικά με φοβίζει η Χ-Η1 ,παρόλο που μου αρέσει και αισθητικά και με grip . Στα groups των social media ήταν η μόνη Fuji που διάβαζα πολλά προβλήματα για δυσλειτουργίες,παράπονα και επιστροφή σε service .

Προσωπικά με φοβίζει η Χ-Η1 ,παρόλο που μου αρέσει και αισθητικά και με grip . Στα groups των social media ήταν η μόνη Fuji που διάβαζα πολλά προβλήματα για δυσλειτουργίες,παράπονα και επιστροφή σε service .

Όπως;

Re: Απάντηση: Fujifilm X-H1

Όπως;

Πολλά διαφορετικά προβλήματα ,ίσως επειδή βιάστηκαν να τη βγάλουν πέρσι.Μόνο σε ένα group της Sony είχα δει παρόμοια πολλά posts και τα παρακολουθώ τα group πολύ συχνά ,εκτός από Fuji.Στην καλύτερη περίπτωση κολλούσε σε πολλούς (και βγάζανε την μπαταρία) ,σταμάταγε να γράφει βίντεο(κλπ) ,αλλά είχα διαβάσει πολλά πιο σοβαρά που οδήγησαν σε service.Κάθε μέρα υπήρχαν και 4-5 posts με προβλήματα ,για αρκετό καιρό.Πιθανόν ένας άλλος λόγος που γράφανε είναι ότι ο προηγούμενος επεξεργαστής έφτανε στα όρια του ,αλλά και οι παρτίδες .

Μην ξεχνάμε ότι οι πιο πολλοί γράφουν όταν έχουν κάποιο θέμα.
Πάντως διάβασα ότι με τα Firmware updates φτιάχτηκαν πολλά θέματα.
Δυστυχώς πια όλα και tv και φωτογραφικές και αυτοκίνητα δοκιμάζονται πάνω στον αγοραστή.

Εννοείται, μπορεί να ήταν μικρό ποσοστό, αλλά σε groups της σειράς X-T δεν έβλεπες σε τέτοια συχνότητα προβλήματα. Υπήρχε ένας διάχυτος εκνευρισμός.

Σοβαρός λόγος ανησυχίας η αυξημένη συχνότητα αναφορών προβλημάτων για την X-H1.
Ίσως τελικά δεν είναι και τόσο ευκαιρία τελικά, παρά την τιμή προσφοράς που βγαίνει.
Σαν μεταβατικό μοντέλο το βλέπω στην εξελικτική πορεία των μηχανών της Fuji ίσα για να δοκιμαστεί το IBIS, ενώ δεν πρόλαβε να έχει νέο αισθητήρα κι επεξεργαστή.

Καλύτερα X-T3/X-T30 επομένως μέχρι την έλευση της X-H2 για όποιον θέλει IBIS.

Οι 2 Χ-Τ που έχω δε μου χουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα 3-4 χρόνια αντίστοιχα,αν και οφείλω να ομολογήσω το σώμα της Χ-Η1 είναι σαφώς ανώτερο.

Σε αισθητήρα και Cpu είναι καλύτερη η XT-3 δηλαδή ;

Nαι .Η Χ-Η1 έχει 2 επεξεργαστές όμως ,ο ένας για ibis.

Προσωπικά μου έβγαλε θέμα όταν στο γκριπ είχα βάλει σκέτη 126 και όχι 126s. Eiχα δηλαδή μια S στο σώμα, μια S και μια απλή στο γκριπ. Έκανε τα δικά της, τρελαινόταν κυριολεκτικά. Έβγαλα την απλή και όλα διορθώθηκαν. Έκτοτε όλα δουλεύουν ρολόϊ.

την βλεπω πολύ ζεστα την μηχανή .. τι λετε ?? μαζι με το grip στα 1399 ? κοιταζα και την g9 να σας πω την αληθεια αλλα πολύ ακριβη για 4/3..

Αν είσαι Αθήνα βόρεια προάστια μπορούμε να συναντηθούμε να δοκιμάσεις τη δική μου