Fujifilm X-H1

Στην Αμερική τον περασμένο Οκτώβριο υπήρξαν bundle rebates από bhphotovideo για προπαραγγελία GFX 50R πακέτο με 63 + 45 + 32-64:

a05krX.jpg

Οκ δηλώνω άγνοια και εντυπωσιασμενος.
Αλλά τέτοιες σπάνιες προσφορές θα μπορούσαν να είχαν χαμηλώσει τη τιμή όλων των συστημάτων σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οπότε δε έχει νόημα να συγκρίνεται με κανονικές τιμές άλλων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των apsc fuji

Τετοιες προσφορες λειτουργουν συνηθως ως κραχτες ωστε το πελατειακο κοινο να αρχιζει να αλληθωριζει προς αυτα τα συστηματα γενικως.

Το ποσα κομματια ειχαν διαθεσιμα δεν το γραφουν, μπορει να ηταν λιγα. Ως προωθητικη ενεργεια ειναι συνηθισμενη.

Δεν το έγραψα ως σύγκριση,αλλά ως κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση.Κάτι τέτοιες εκπτώσεις δεν έβλεπα στην Χ σειρά (ίσως και σε άλλες μάρκες ,δεν ξέρω) μέχρι την απότομη βουτιά της Χ-Η1. Έχουν γίνει αρκετές τέτοιες προσφορές στην Αμερική σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα στο GFX σύστημα με αποκορύφωμα την παραπάνω και μερικές Ευρώπη.Όπως στο φυσικό κατάστημα Park Cameras στην Αγγλία την GFX 50S 3400 λίρες.

Re: Απάντηση: Fujifilm X-H1

Ναι στις platinum. Σαν original αναγνωρίζονται και αποδίδουν.
Για διπλό φορτιστή προτιμώ πιο μικρό σε μέγεθος.
Αλλά πρέπει να βρεις πηγή που να στέλνει Ελλάδα.
Με τις μπαταρίες είναι θέμα η αποστολή.

Έχεις καμία πρόταση; Ας είναι και άλλη μάρκα.
Τώρα πρόσεξα ότι δεν στέλνει Ελλάδα..

Βρήκα και αυτές από Ελλάδα με μονό φορτιστή.

Προσωπικά δεν θα πειραματιζόμουν με άλλες μπαταρίες. Θεωρώ μονόδρομο τις Patona Platinum, δοκιμασμένες τόσο ως προς την αναγνώριση από τη μηχανή, όσο και ως προς την απόδοση.

Δύο μπαταρίες Patona Platinum 45 ευρώ + 16 μεταφορικά για Ελλάδα = 61 ευρώ από εδώ.

Διπλός φορτιστής 6,40 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά από εδώ.

Να σου πούμε καλώς να τη δεχτείς την X-H1;

Αλλά βλέπω ρωτάς για μπαταρίες. Δεν την πήρες με το battery grip και τις δύο έξτρα μπαταρίες στα 1399 ?

Είμαι έτοιμος να πατήσω κλικ την κατάλληλη στιγμή..
Ήθελα να δω πόσο κοστίζουν περίπου 2 μπαταρίες και ένας φορτιστής για να αποφασίσω αν αξίζει να πάρω το γκριπ ή όχι.
Δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιήσω πολύ, γι' αυτό το σκέφτομαι.
Αλλάζει κάτι με τον τρόπο φόρτισης αν έχεις το γκριπ;

Χθες το βράδυ την είχε το ιταλικό άμαζον 1.278 με το γκριπ.
Προχθές το ισπανικό 1.176 χωρίς το γκριπ.
Μάλλον έπρεπε να πάρω μία από τις δύο.

Απαραιτήτως με το γκριπ, μην το σκέφτεσαι καν!

100 έχουν μόνο οι δύο έξτρα μπαταρίες. Τζάμπα σου βγαίνει το γκριπ στα 1278 !

Ναι, έχει μεγάλη διαφορά ο τρόπος φόρτισης μπαταριών με το γκριπ.
Το γκριπ συνοδεύεται από AC τροφοδοτικό. Φορτίζει τις δύο μπαταρίες σε δυο ώρες.
Δεν χρειάζεται καν να βγουν από το γκριπ οι μπαταρίες.
Επεκτείνει και τον χρόνο εγγραφής βίντεο. Προσφέρει και έξοδο ακουστικών.

Τι άλλο θέλεις για τζάμπα; Τις δύο έξτρα μπαταρίες να υπολογίσεις φτάνει να προτιμήσεις την έκδοση με γκριπ!
1278 με γκριπ έναντι 1176 χωρίς;
Ούτε κατά διάνοια δεν αξίζει η έκδοση χωρίς γκριπ!

Το έφτιαξανα αυτο με FW?
Long 4K video recordings are split into 2:40 minutes segments (FAT32 4GB limitation)

1300 GBP απο UK. αν αφαιρέσεις κα το ΦΠΑ...
https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B079XCLYH2/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Ναι, το έχουν φτιάξει αυτό.

Πολλά! 1300£ είναι 1500 περίπου.
Πριν 2 μέρες την είχε 1278 .
Τώρα η φθηνότερη τιμή στο amazon είναι 1378 (στο ιταλικό)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Fujifilm X-H1

Προσωπικά δεν θα πειραματιζόμουν με άλλες μπαταρίες. Θεωρώ μονόδρομο τις Patona Platinum, δοκιμασμένες τόσο ως προς την αναγνώριση από τη μηχανή, όσο και ως προς την απόδοση.

Δύο μπαταρίες Patona Platinum 45 ευρώ + 16 μεταφορικά για Ελλάδα = 61 ευρώ από εδώ.

Διπλός φορτιστής 6,40 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά από εδώ.

Τελικά πήρα αυτές.
Τις έστειλα με mailboxde, νομίζω πιο φθηνά θα μου έρθει.
Τι λες;