_tzo_
Banned
Δεν σε κουράζει όμως μετά την εκδρομή να βλέπεις τις φωτογραφίες σου και όλες ανεξαιρέτως να είναι στα 28mm;
Ή τη συνδυάζεις και με χρήση άλλης μηχανής;
Ή τη συνδυάζεις και με χρήση άλλης μηχανής;
Πολύ ωραίες.
Με Velvia είναι;
Ακριβώς όπως το είπες...... Με την x70 νιώθω ότι μπορώ να τα χωρέσω όλα...... Όσο για το οφθαλμοσκοπιο..... η σπάστη οθόνη εν μέρη καλύπτει την απουσία του.....Μια και δεν υπάρχει μικρή μηχανή με prime φακό και σταθεροποίηση, προσπάθησα να στήσω μια μόνος μου. Πήρα μια oly e-m2 και έναν panny 14/2,5, τα πάντρεψα και μια χαρά! Βρίσκομαι όμως πολύ συχνά να της φοράω τον 20/1,7... Τι να κάνουμε, τα 35-45mm είναι πιο κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι - άσχετα αν πολλές φορές θέλουμε να τα χωρέσουμε... όλα! Αυτός είναι ένας από τους λόγους της σχετικά περιορισμένης επιτυχίας της "μικρής" + η έλλειψη του καταπληκτικού οφθαλμοσκόπιου...
Στα 28mm είναι και η Ricoh που αποτελεί best seller.
Ανάλογα τι βολεύει τον καθένα. Εμένα θα με βόλευαν (και με βολεύουν) μια χαρά τα 28mm σε μικρού μεγέθους μηχανή. Όχι όμως πχ η τιμή της για μηχανή χωρίς οφθαλμοσκόπιο. Περί ορέξεως...![]()
Καλά Best seller δεν τι λες την Ricoh, από όσο ξέρω άκλαυτη πήγε και αυτή όπως γενικά όλες οι μηχανές της Ricoh-Pentax. Οπως χάλια είχε πάει και η αντίστοιχη Nikon Coolpix A. Μόνο η X100 πάει καλά σε αυτή την κατηγορία μηχανών.
Έχεις πηγή εύκαιρη ότι η GR (II και ΙΙ) είχε συνολικά χαμηλότερες πωλήσεις από X70;
Πηγή εγώ δεν έχω, αλλά θα υπέθετα το αντίστροφο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.