Full Metal Jacket

Μια συγνώμη, δεν άντεξα Ελληνάρες, σε ζωντανή παράσταση με πλήρη ορχήστρα και χορωδία, σε ένα sold out σόου στο Metropolitan Theatre του Μεξικό. Το Live αυτό βιντεοσκοπήθηκε, ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε αργότερα μέσω της προηγούμενης εταιρείας της Season of Mist, στις 31 Ιουλίου του 2020 ως το πρώτο επίσημο ζωντανό άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο Infernus Sinfonica MMXIX, τόσο σε μορφή ήχου όσο και σε βίντεο φορμάτ

Septicflesh - Communion (official live video) Infernus Sinfonica MMXIX​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μια συγνώμη, δεν άντεξα Ελληνάρες, σε ζωντανή παράσταση με πλήρη ορχήστρα και χορωδία, σε ένα sold out σόου στο Metropolitan Theatre του Μεξικό. Το Live αυτό βιντεοσκοπήθηκε, ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε αργότερα μέσω της προηγούμενης εταιρείας της Season of Mist, στις 31 Ιουλίου του 2020 ως το πρώτο επίσημο ζωντανό άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο Infernus Sinfonica MMXIX, τόσο σε μορφή ήχου όσο και σε βίντεο φορμάτ

Septicflesh - Communion (official live video) Infernus Sinfonica MMXIX​

Η μοναδική παραφωνία είναι ο Σπύρος..Το παρακάνει..

Μόνο Dead Congregation. 🤫
Can I hear an amen brotha! Χαχαχα

Ορχηστρες και μεταλ η ορχηστρες και ροκ δυσκολο εως ακατορθωτο εγχειρημα για να μην χαρακτηριστει κατι κιτς. Το μονο που καπως τα ταιριαξε και ακουγεται στ αυτια μου ειναι το theli των therion. Τιποτε αλλο...

Ο μικρος σατανιασμενος που χω για γιοκα εχει παρει σβαρνα ολα τα cd και τα χει μη πω τι τα χει κανει, αλλα ο μπαγασας με βαλε στο τριπακι να ξανακουσω το theli. Σατανικη συγκυρια με το ποστ. Του κεντρισε το ενδιαφερον που ναι κιτρινο και εχει μια μυγα/πεταλουδα τυπωμενη και λεει ολο πεταλουδιτσα πεταλουδιτσα και το βαζει στο cd player (δυστυχως το μαθε και αυτο).
Το θεμα ειναι ομως οτι το theli μαλλον γερασε καλα διοτι αν εξαιρεσουμε τα παλιοτερα τρυφερα χρονια του λυκειου οπου το ακουγα με δεος, μετα το παρατησα για πολλλλλλλλλα χρονια και τωρα που βρεθηκε παλι μπροστα μου και το ακουσα ξανα συνειδητοποιησα οτι κατσε καλα μπαρμπα. Μιλαμε για πολυ σωστο δισκο με τις οπερες και τα ορχηστρικα περασματα να δενουν πργματικα με τις μπουκωμενες κιθαρες.

Ο χρονος και αποσταση που μεσολαβει στο ακουσμα ενος δισκου, το ιδιο παει και για ταινιες φυσικα, ειναι αμειλικτος. Και ειδικα αν ακους κατι μετα απο παρα πολλα χρονια και συνεχιζει να σε ιντριγκαρει σημαινει οτι αξιζει και οτι πραγματικα ειναι διαχρονικο. Βεβαια παντα μπαινει και ο συναισθηματισμος μεσα, αλλα θεωρω πως εχω φτασει σε ενα σημειο να μαι αρκετα αντικειμενικος.

Ενιγουει πολλα ειπα.

Therion - cults of the shadow

Να και τα άσχημα..
Όσοι πέρασαν καλά με τις "πενιες" του (όπως εγώ) ,θα νιώθουν ήδη ένα βάρος.
Καλό ταξίδι αδελφέ.
Ήταν εκεί στα καλύτερα χρόνια της μπάντας και στα καλύτερα δικά μας.

Attachments

• Screenshot_2022-01-29-00-28-04-633_com.instagram.android-01.jpeg
    Screenshot_2022-01-29-00-28-04-633_com.instagram.android-01.jpeg
    197.4 KB · Views: 9
  • Sad
Reactions: superfly
Να και τα άσχημα..
Όσοι πέρασαν καλά με τις "πενιες" του (όπως εγώ) ,θα νιώθουν ήδη ένα βάρος.
Καλό ταξίδι αδελφέ.
Ήταν εκεί στα καλύτερα χρόνια της μπάντας και στα καλύτερα δικά μας.
Απο τους αγαπημενους μου.... Τι λες τωρα....νεος ανθρωπος....

Και κατι καινουριο απο Σουηδια παλι.

Καθε νεο αλμπουμ meshuggah ειναι ενα σημαντικο γεγονος προσωπικα μιλωντας.

Εξαιρετικο πρωτο δειγμα. Κλασικο οσο σε παει αλλα αψογο.

Meshuggah - The abysmal eyes

• Like
Reactions: superfly
Απο τα διαμάντια της Ελληνικής σκηνής:
Το "Never" των Universe217 ήταν ένα καθηλωτικό doom album, ένας ηχητικός λαβύρινθος,
με μία φωνή που συνθλίβει γούστα..

Mouth

Mark my word

Ολο το experimental album:

Ήταν το τελευταίο άλμπουμ του μακαρίτη Fredrik με τους DT..

Dark Tranquillity - Nether Novas​

• Like
Reactions: vsklav
Ήταν το τελευταίο άλμπουμ του μακαρίτη Fredrik με τους DT..

Dark Tranquillity - Nether Novas​

Τελικά κάτι έχει η Σουηδία και με ελκύει..

Το έγραψα και αλλού,τους συγκεκριμένους τους αγάπησα από την πρώτη στιγμή.

Τότε, το 2004 που τους άκουσα με ακουστικά στο Exposure σε εκείνο το γωνιακό μεγαλοδισκάδικο Πανεπιστημίου και Πατησίων.Δεν μου έρχεται το όνομα μιας και δεν υπάρχει πλέον,ευτυχώς υπάρχουν οι αναμνήσεις αυτές δεν κλείνουν ούτε γκρεμίζονται

Ωραίες εποχές ρε γαμώτο,από την Trance στο Death με απίστευτη ευκολία ...

Υ.Γ. Πολύ στενοχωρέθηκα με τον Frendrik,νέος άνθρωπος ας είναι καλά εκί που πήγε.

• Like
Τελικά κάτι έχει η Σουηδία και με ελκύει..

Το έγραψα και αλλού,τους συγκεκριμένους τους αγάπησα από την πρώτη στιγμή.

Τότε, το 2004 που τους άκουσα με ακουστικά στο Exposure σε εκείνο το γωνιακό μεγαλοδισκάδικο Πανεπιστημίου και Πατησίων.Δεν μου έρχεται το όνομα μιας και δεν υπάρχει πλέον,ευτυχώς υπάρχουν οι αναμνήσεις αυτές δεν κλείνουν ούτε γκρεμίζονται

Ωραίες εποχές ρε γαμώτο,από την Trance στο Death με απίστευτη ευκολία ...

Υ.Γ. Πολύ στενοχωρέθηκα με τον Frendrik,νέος άνθρωπος ας είναι καλά εκί που πήγε.
Δημητρη μέχρι το 2000/2001 (μέχρι και το Haven) οι DT ήταν μια από τις αγαπημένες μου μπάντες και σίγουρα η αγαπημένη μου Σουηδική..Ο λόγος απλός..Οι κιθάρες μου μιλούσαν και μου έλεγαν πολλά..Θες η ψυχοσύνθεση,θες η πρώτη γνωριμία με το Skydancer,θες το The Gallery που ήρθε αργότερα και έψαχνα να βρω αν ήταν αληθινό όλο αυτό,το The Mind's I που το είχα λιώσει,η αλλαγή κατεύθυνσης σε πιο progressive μονοπάτια με το Projector , θες εκείνη η συναυλία στο Woodstock όταν βγήκε το Haven.
Κατόπιν αγόρασα και το επόμενο άλμπουμ και τους παράτησα..Όπως θα παρατούσε κάποιος την αγαπημένη του γκόμενα στο peak της σχέσης τους...Τόσο απλά.
Και ο Fredrik ήταν μέρος αυτής της σχέσης.
Και ναι έφυγε μικρός..Του έριχνα και κάτι μήνες.

• Like
Πανω κατω οπως τα λες ενιωθα αλλα και νιωθω προσωπικα ακομα για τους dark tranquillity.
Η συναυλια woodstock ηταν με haunted σωστα? Η θυμαμαι λαθος? Απο την αυπνια πλεον ισως λεω και μαλακιες...αν ναι τοτε ηταν απο τα καλυτερα live ever...

Σιγουρα η αγαπημενη μου Σουηδικη μπαντα overall. Με διαφορα κιολας

ΑΛΛΑ αγαπημενος δισκος ειναι το slaughter of the soul απο at the gates. Ακομα και οι dark tranquillity μπροστα σε αυτον τον δισκο μοιαζουν σαν να ηχογραφουσαν demo promo κασσετες χαχαχα!

Μεχρι και το haven ειχαν εξαιρετικο track record. Ε μετα οσο να ναι βαλτωσανε δεν αντιλεγω αλλα ποτε δε βγαλανε μαλακια. Τα χω ολα και συχνα πυκνα τα ακουω ολα. Ειδικα το damage done το construction και το τελευταιο τους θεωρω οτι ειναι πολυ πολυ καλα. Μετα μπαινει το character, atoma και αν ξεχναω καποιο.

The gallery και mind's I απλα δεν εχω λογια. Στα ματια/αυτια ειναι σαν την ενατη συμφωνια χαχχαχα τοσο διαχρονικα και καλα.

Ειδικα το mind's I γερναει σαν καλο ουισκι...ειναι απιστευτο...

Για να στην "σπασω" θα βαλω το προτελευταιο κομματι απο την γκομενα που παρατησες το οποιο το χω ακουσει εκατονταδες φορες στην ζωη μου. Ενηλικη η ανηλικη χεχεχε.

Dark tranquillity - white noise/black silence

• Like
Reactions: Haagenti
Πανω κατω οπως τα λες ενιωθα αλλα και νιωθω προσωπικα ακομα για τους dark tranquillity.
Η συναυλια woodstock ηταν με haunted σωστα? Η θυμαμαι λαθος? Απο την αυπνια πλεον ισως λεω και μαλακιες...αν ναι τοτε ηταν απο τα καλυτερα live ever...

Σιγουρα η αγαπημενη μου Σουηδικη μπαντα overall. Με διαφορα κιολας

ΑΛΛΑ αγαπημενος δισκος ειναι το slaughter of the soul απο at the gates. Ακομα και οι dark tranquillity μπροστα σε αυτον τον δισκο μοιαζουν σαν να ηχογραφουσαν demo promo κασσετες χαχαχα!

Μεχρι και το haven ειχαν εξαιρετικο track record. Ε μετα οσο να ναι βαλτωσανε δεν αντιλεγω αλλα ποτε δε βγαλανε μαλακια. Τα χω ολα και συχνα πυκνα τα ακουω ολα. Ειδικα το damage done το construction και το τελευταιο τους θεωρω οτι ειναι πολυ πολυ καλα. Μετα μπαινει το character, atoma και αν ξεχναω καποιο.

The gallery και mind's I απλα δεν εχω λογια. Στα ματια/αυτια ειναι σαν την ενατη συμφωνια χαχχαχα τοσο διαχρονικα και καλα.

Ειδικα το mind's I γερναει σαν καλο ουισκι...ειναι απιστευτο...

Για να στην "σπασω" θα βαλω το προτελευταιο κομματι απο την γκομενα που παρατησες το οποιο το χω ακουσει εκατονταδες φορες στην ζωη μου. Ενηλικη η ανηλικη χεχεχε.

Dark tranquillity - white noise/black silence

Ναι ρε αυτό το έχω..Ήταν το τελευταίο τους άλμπουμ που αγόρασα..Ότι είχα ανέβει Αθήνα..
Ύστερα έμπλεξα με κακές παρέες. 😋

Ναι ρε αυτό το έχω..Ήταν το τελευταίο τους άλμπουμ που αγόρασα..Ότι είχα ανέβει Αθήνα..
Ύστερα έμπλεξα με κακές παρέες. 😋
Αμα μπλεκεις με dead congregation αυτα παθαινεις!

Ασχετο αλλα τα τελευταια χρονια παρακολουθω ξανα τους body count. Ειναι true οσο δε παει και παιζουν το ιδανικο crossover κατ εμε. Ενταξει πρεπει να το παρεις και λιγο στην πλακα ολο αυτο. Δε ξερω αλλα εγω διασκεδαζω παρα πολυ με ολο αυτο το απολυτα unpolitically correct με ολη την σοβαροφανεια που μας κατατρωει.

Βιντεο χαβαλες τελειως το παρακατω. Γροθια στον καθωσπρεπισμο η προσβλητικο. Οπως το παρει κανεις.

Body count - Talk shit, get shot

• Love
Reactions: Kostas P.