Full Metal Jacket

Αμα μπλεκεις με dead congregation αυτα παθαινεις!

Ασχετο αλλα τα τελευταια χρονια παρακολουθω ξανα τους body count. Ειναι true οσο δε παει και παιζουν το ιδανικο crossover κατ εμε. Ενταξει πρεπει να το παρεις και λιγο στην πλακα ολο αυτο. Δε ξερω αλλα εγω διασκεδαζω παρα πολυ με ολο αυτο το απολυτα unpolitically correct με ολη την σοβαροφανεια που μας κατατρωει.

Βιντεο χαβαλες τελειως το παρακατω. Γροθια στον καθωσπρεπισμο η προσβλητικο. Οπως το παρει κανεις.

Body count - Talk shit, get shot

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Εντάξει,η αγάπη για τους Incantation προϋπήρχε,δεν πήγα κατευθείαν στους Dead Congregation.
Επίσης "γαλουχηθηκα" με Ice T και Body Count..Τον Ice T τον ακολουθούσα από το Power του 80φευγα.. Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (Body Count).
Μπορεί στους περισσότερους να φαίνονται ακραία τα εγχειρήματα του αλλά όλες του οι δουλειές έχουν διττό χαρακτήρα,αρκεί να είσαι πρόθυμος να τον ανακαλύψεις.

• Like
Reactions: superfly and FINIX
Δακρυα, συγκινηση, μυρμηγκιασμα σε ολο το κορμι, γαργαλητο σε ολη την σπονδυλικη στηλη.

Ακουμπαει και ξεπερναει αραγε; τα κλασικα παλια maiden..

Δε ξερω...τα παλια δυσκολευομαι πια να τα απολαυσω οπως οταν ημουν εφηβος αλλα με δαυτο σχεδον δακρυζω απο χαρα οποτε το ακουω.

Love in anger - life in danger
Lost in anger - life in danger

Iron maiden - hell on earth

Φρέσκο κλιπ από το επερχόμενο άλμπουμ του συμπαθή Mille με το χαρακτηριστικό "γάβγισμα" στη φωνή...

KREATOR - Hate Über Alles​

Θυμάμαι πόσο φρέσκοι ακούγονταν όταν είχε πάει ο Kiske και τους ανέβασε επίπεδο. Ο Hansen ήταν ο βασικός συνθέτης και καλός κιθαρίστας αλλά στη φωνή προτιμώ τον Kiske ακόμα και στα προγενέστερα κομμάτια.

Helloween - How Many Tears​

• Like
Reactions: superfly and vsklav

Εξόριστοι - Μαραθώνας​

Το 2006 το ελληνικό Ροκ συγκρότημα "Εξόριστοι" με ιδρυτή τον Δημήτρη Κατή δημιούργησε το πρώτο ξένο album "Wrath of Zeus" με επιρροές από τον Αρχαίο ελληνικό πολιτισμό (όπως έκαναν πάντα), o Κατής ξαναφτιάχνει τους "Εξόριστους" με τους οποίους κυκλοφορεί το '06 το cd "Wrath of Zeus" από την ελληνική "Cult Metal Classics". Η πολυεθνική σύνθεσή τους πλέον είναι Stuart Cook φωνή, Χάρης Γερουλάκης μπάσο, Βασος Βασιλείου πλήκτρα και Masa Mizunuma τύμπανα. Το '10 η σύνθεση της μπάντα αλλάζει πάλι και είναι εκτός του Κατή οι Χρήστος Αβράμης φωνή, Μπάμπης Λεοντιάδης τύμπανα, Φίλιππος Μοδινός μπάσο, Θανάσης Ζουρνής πλήκτρα και Θανάσης Παπαβασιλείου κιθάρα.

• Like
Reactions: ihodemon
Στονεροκατάσταση απο την Φιλανδία
Craneium - Beyond The Pale (Official Video) | Ripple Music - 2019
CRANEIUM - A SECRET GARDEN (Official Video)

• Like
Reactions: Simos.I
Φρεσκο πραγμα. Απο το ομώνυμο album Zeal & Ardor . Δυο κομματια που ισως μπερδεψουν καποιους που δεν ξερουν την μπαντα , οτι ειναι στο ιδιο album...

• Like
Reactions: Simos.I and FINIX
Μεγάλη αγάπη ο King Diamond.
Το Abigail ήταν το πρώτο αμιγώς metal άλμπουμ που άκουσα μαζί με Non Servían από Rotting Christ & Show no Mercy των Slayer.
Μέχρι τότε τα ακούσματα μου ήταν hit ροκάκια & μπαλάντες.
Μετά από εκείνη την κασέτα (είπαμε παλιά), κατάλαβα πως ήμουν για άλλες διαδρομές...

• Like
Reactions: superfly and vsklav
Μεγάλη αγάπη ο King Diamond.
Το Abigail ήταν το πρώτο αμιγώς metal άλμπουμ που άκουσα μαζί με Non Servían από Rotting Christ & Show no Mercy των Slayer.
Μέχρι τότε τα ακούσματα μου ήταν hit ροκάκια & μπαλάντες.
Μετά από εκείνη την κασέτα (είπαμε παλιά), κατάλαβα πως ήμουν για άλλες διαδρομές...
Καλημέρα @lentozo, παλιότερα είχα κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον κύριο Kim Bendix Petersen, εάν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά

• Like
Reactions: lentozo
Και αφού τον αναφέραμε, χωρίς να κάνουμε κατάχρηση του χώρου ελπίζω, ας θυμηθούμε και αυτό:
Καμμία κατάχρηση δεν γίνεται.

Είναι χαρά μας να συμμετέχουν νέα πρόσωπα στην Κατηγορία μας.

Γι αυτό άλλωστε άνοιξα αυτό το νήμα,για όλους εσας τους "ανήσυχους"που θαυμάζω (εγώ είμαι άλλης σχολής:)) και που μαθαίνω τόσα πολλά.

Οπότε ποστάρετε αβέρτα.!

• Like
Reactions: lentozo
Καμμία κατάχρηση δεν γίνεται.

Είναι χαρά μας να συμμετέχουν νέα πρόσωπα στην Κατηγορία μας.

Γι αυτό άλλωστε άνοιξα αυτό το νήμα,για όλους εσας τους "ανήσυχους"που θαυμάζω (εγώ είμαι άλλης σχολής:)) και που μαθαίνω τόσα πολλά.

Οπότε ποστάρετε αβέρτα.!
ακριβώς το αίμα βράζει έστω και στα 56🕵️‍♂️

Iron Maiden - Die With Your Boots On​