Full Metal Jacket

Clint Mansell respect στα ost...

Τωρα οσον αφορα τα αλλα για gojira ειναι αναμενομενο να θυμιζει sepultura το κομματι αυτο και σαφως το κανανε πρωτοι. Αλλα δε λεει κατι αυτο απο μονο του. Βραζιλια και κρουστα = sepultura. Οκ δεκτον.

Παντως οι gojira σαν μπαντα εχουν δικο τους ηχο. Κατα δικο τους. Μια ακροαση στην δισκογραφια αρκει για να πεισει. Αλλα οκ γουστα ειναι αυτα....

Συνειρμικα με ολα αυτα μου ρθε η δισκαρα των Ministry...psalm 69....

Just one fix. Τερμα παρακαλω..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: FINIX
Δεν έχω παρακολουθήσει τους Γαλλους.Οπότε δεν μπορώ να μιλήσω παρα μόνο για το δείγμα που όντως θυμίζει πολλά.
Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία...

Τώρα για τον Al Jurgensen δε νομίζω ότι χωράει συζήτηση....4 δίσκοι εκεί στα 90'ς σκότωναν...

Ένας από τους επιδραστικότερους δίσκους στην ιστορία του σύγχρονου ''ανάποδου'' βιομηχανικού ήχου και όχι μόνο, είναι το Streetcleaner (τι τίτλος αν βάλουμε στην εξίσωση και το εξώφυλλο) των Godflesh...Η επιρροή τους είναι εμφανέστατη σε μπάντες όπως τα Γιαπωνέζικα αρρωστάκια που ακούν στο όνομα Zeni Geva,οι Daughters και ένα σωρό άλλοι .
Ο ''φίλος'' που το ανέβασε στο youtube έχει μεριμνήσει ,φτιάχνοντας ένα Παπαδουλικό ποτ πουρί από δυο αχώριστα κομμάτια που φτιάχτηκαν για να σκίζουν τις ακουστικές σάρκες των ανυποψίαστων γειτόνων.
Στην υγειά μας λοιπόν.

Godflesh - Devastator / Mighty Trust Krusher​

Τώρα για τον Al Jurgensen δε νομίζω ότι χωράει συζήτηση....4 δίσκοι εκεί στα 90'ς σκότωναν.
Ασε γιατί το εξώφυλλο του Filth Pig έχει κάτσει στον σβέρκο πολλών rednecks στο land of the free.
Το έβλεπε ο Τραμπάκουλας και του έφευγε η περούκα. :)

Εβαλες godflesh και συνειρμικα μου ρθανε οι Isis στο μυαλο....

Οτι καλυτερο ειχε και εχει να επιδειξει το ποστ μεταλ. Τιτανες του ειδους. Ακομα θυμαμαι στο Ροδον το 2005 την συναυλια μαζι με Jesu και Tim Hecker.
Στα κομματια του panopticon των Isis παιζει και να χα δακρυσει, ηταν εκκλησιαστικο το ολο event...

Επισης και κατι αστειο, φευγοντας εκεινη την ημερα απο το Ροδον μερικοι στην Ομονοια ειχαν στησει πανηγυρι που κερδισαμε την Eurovision με το number one τοτε! Χαχαχχα ιδια ημερομηνια ηταν ακριβως.

Isis - So did we

Μην μου μιλάς για post (rock/metal) γιατί έχω αλλεργία .. (σορρυ ε)...Είχε γεμίσει ο τόπος πριν κάτι χρόνια απο blogs με μπάντες που έπαιζαν σαν τους Mono...Και πάρτε κόσμε rar με το κιλό,δεν μου έμεινε τίποτα.
Ότι γίνεται τώρα με το hardcore δλδ,που παίζει και η κουτσή Μαρία.
Ξέρω,είμαι ιδιότροπος. :)

Trust me δεν εισαι. ΑΚΡΙΒΩΣ σαν εσενα ειμαι στο θεμα ποστ. Το μαμησανε και ψοφησε.

Αλλα isis ειναι αλλου οτι και να λεμε. Εγω μονο αυτους ακουγα, ακουω αντε και λιγο pelican και κατι Ελβετους shora με ενα ep ολο και ολο..

Trust me δεν εισαι. ΑΚΡΙΒΩΣ σαν εσενα ειμαι στο θεμα ποστ. Το μαμησανε και ψοφησε.

Αλλα isis ειναι αλλου οτι και να λεμε. Εγω μονο αυτους ακουγα, ακουω αντε και λιγο pelican και κατι Ελβετους shora με ενα ep ολο και ολο..
Isis άκουγα πριν από αρκετά χρόνια και ήταν ενδιαφέροντες...Αλλά στην πορεία κάπου τους άφησα και δεν κοίταξα πίσω..Μπορεί κάποια στιγμή να επανέλθω αλλά δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μου.

Εγώ το τραίνο του post το εχω χάσει, και απο το progressive κατέβηκα,
όχι οτι υποτιμώ τα είδη αλλά έχω μείνει σε αγαπημένες σκοτεινιές..
Evoken - Antithesis Of Light

Δυνατό Avant Garde/Doom με οικολογικό μήνυμα..
Oxxo Xoox "Lëïth Säë"
Ολοκληρη η Γαλλική μπετονιέρα "Y"
OxxO XOOx "Y" [Full Album - 2019]

King Diamond - Welcome Home LIVE 2015​

"Welcome Home" from the album "THEM"

Μη με αγριεύετε βρε παιδιά με τέτοια.😧

Εγώ σκιάζομαι με πνεύματα,φαντάσματα κλπ.,πόσο μάλλον με αντιχρίστους κλπ.😈
Έχω ακριβώς ότι χρειάζεσαι...

🤘

Και το νέο Testament έχει κάτι τριβόλια μέσα...Θου Κύριε.

Testament-Children Of The Next Level.

Indeed my boy...
Και που σαι σε έψαχνα.. Πηρε το ματ' μου δυο κασετίνες με βινύλια σούπερ..Το πρώτο με επανακυκλοφορίες των Kreator από την εποχή της Noise και το δεύτερο με τα κλασσικά των Venom..Με dvd μέσα ,βιβλία ,επτάιντσα ιδιότροπα,σπλατεριές,ασε...Δεν παίζει μια γμτ...Αργκκκ.

Last edited:
Exodus έχω μέχρι και το Fabulous Disaster,Venom τα δύο πρώτα και ένα Live.Bινύλια από τότε.
Δε θα με χάλαγε βέβαια μια συλλεκτική κασετίνα,ιδιαίτερα των Venom μου τρέχουν τα σάλια....