Full Metal Jacket

Exodus έχω μέχρι και το Fabulous Disaster,Venom τα δύο πρώτα και ένα Live.Bινύλια από τότε.
Δε θα με χάλαγε βέβαια μια συλλεκτική κασετίνα,ιδιαίτερα των Venom μου τρέχουν τα σάλια....
Των Kreator ήθελα να πω ρε μπερδεύτηκα.. Το διόρθωσα.

Είπα και γώ πότε ήταν οι Εxodus στη Noise...

Δεν ήμουν ποτέ φαν του Mille Σπύρο,τους βαριόμουν τους "Κασάτορ"...

Δημήτρη Ιωάννου να μας συγχωρεις αλλά πρόκειται για ενημερωτικά βίντεο..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απο τις πιο δυναμικές μπάντες της Ελληνικής σκηνής,
μας χαρίζουν καλοπαιγμένο κλασσικό metal, με Χριστιανική σκέψη..
Diviner - Heaven Falls [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

Αυτος δεν ειναι ο παπαροκας;
Λολ..
Όντως να τον εχει ο θεος καλα,με τους Goditha γέλαγα δέκα μερες...Μαζι και κατι φιλοι..Μας εφτιαξε το κεφι.
Χιλιοπαιγμενα κατα τα αλλα...Αλλα περι ορέξεως.

Απο τότε εξελίχθηκε χαχα!..και φωνάρα, και καλό album είναι το Fallen Empires το 1ο των Diviner.
Αυτά βλέπουν τα σατάνια και ανασυντάσονται με ύμνους,
THERION - Theme Of Antichrist (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

και σχέδια "Medusa touch"...
MOONSPELL - In Tremor Dei

Το τελευταιο testament αν και εχει μεγαθηρια τυπου di giorgio και hoglan δε μου πε πολλα...ισως πρεπει να το ξανακουσω...

Τωρα με κατι amazonia απο gojira και sepultura στο μυαλο θυμηθηκα ενα αλλο βραζιλιανικο metal συγκροτημα τους Angra.

Αρχες 90'ς και ο συγκεκριμενος δισκος κυκλοφορησε με επιρροες απο ethnic βραζιλιανικα στοιχεια δειχνοντας οτι το power metal μπορει να ναι και πιο ανοιχτομυαλο. Καθολου φαν του power metal αλλα angra την πρωτη τριαδα δισκων τους την εχω ψηλα...πιο ψηλα το holy land. Ηχογραφημενο 4 μηνες σε μια φαρμα καπου στην Βραζιλια ηταν ενας δισκος που εμελλε να τους καταταξει πολυ ψηλα. Και δικαιως εννοειται.

Δε βγαινουν καθε μερα τετοια αλμπουμς.

Angra - holy land

Το πρόβλημα με εμένα @vsklav είναι ότι όλα αυτά όσο περνούν τα χρόνια,τα αντιλαμβάνομαι σαν την φλύαρη πλευρά της eurovision...Οι μελωδίες μου μοιάζουν παιδικές όπως και τα τραγούδια στο σύνολό τους..Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω..Αν βάλεις πχ το You're Dead του Flying Lotus (άσχετο με το είδος) θα καταλάβεις τι εννοώ..Το Holy Land λοιπόν,ήταν δισκαρα (σε προσωπικό επίπεδο) για την εποχή που το άκουσα..Τώρα δεν θα μου λείψει αν για κάποιο λόγο το χάσω.
Για κάποιον που δεν ξεκόλλησε από το είδος παραμένει από τις τοπ επιλογές..Εγώ ανέκαθεν δεν είχα πολλά πολλά με το power metal οπότε...

Spyros A. να πω οτι δε σε καταλαβαινω θα πω ψεματα...σε καταλαβαινω.

Γενικα ειναι αρκετοι δισκοι που εχουν εντυπωθει μεσα μας επειδη τους ακουσαμε σε τρυφερη ηλικια και εχουν "γραψει" με ανεξιτηλο μαρκαδορο στην καρδια μας.

Και γω πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να ακουω κατι που ειμαι σιγουρος οτι αν δεν το χα ακουσει στα 15 μου δυσκολα θα το επικροτουσα τωρα.

Αλλα η μουσικη δεν ειναι αντικειμενικα κριτηρια...ειναι ψυχη και βιωματα, μυρωδιες και κατασταση μυαλου.

Γενικα μιλωντας παντως εγω ουτε του power αλλα ουτε και metal με την "ελληνικη" εννοια του ορου ειμαι. Νομιζω οτι φαινεται και απ οτι ποσταρω.

Και επειδη λεγαμε για βιωματα κτλ εμαθα οτι οι liquid tension experiment βγαζουν τον τριτο δισκο τους. Σχεδον εκανα τσισα και μονο στην ειδηση αυτη. Ακομα θυμαμαι live dream theater, in flames καπου στο 2000με 2001 που θα ηταν μαζι με Maiden αλλα οι τελευταιοι ακυρωσανε και οι dream theater παιξανε κανα 3ωρο μαζι με διασκευη σε maiden και τα δυο πρωτα λεπτα απο το παρακατω κομματι.

Liquid tension experiment - acid rain

Όντως δισκάρα το Holy Land....
Πολλές τσιρίδες όμως χωρίς το iq του Warrel Dane... :)
Μεταξύ σοβαρού και αστείου και για να σας πικαρω λίγο ακόμα,το Wake Of Magellan των Savatage είναι ανώτερος δίσκος συνολικά.
Αλλάξτε μου τη γνώμη.χεχε

• Like
Reactions: songless_bird
Μιας και ανέφερες τους In Flames,οι κιθάρες στο Whoracle δεν υπάρχουν ούτε στα παραμύθια..Αργότερα τους έχασα ,ασχολήθηκα με άλλα πράγματα. :)

Πάντως μιλώντας για power ούτε και γώ ήμουν κάνας τρελλός φαν.
Iδιαίτερα του φασονατζίδικου ευρωπαικού.
Οι αμερικάνοι τα πήγαν καλύτερα στο συγκεκριμένο είδος,είχαν πολύ περισσότερη προσωπικότητα και δεν κώλωσαν να μπολιάσουν του είδος και με άλλα πράγματα.

Κι αυτοί το ίδιο...
Ναι το διαπίστωσα..Ότι είχα ανέβει Αθήνα και είχα μπει σε δισκάδικο κάπου στον Λόφο Αξιωματικών να πάρω τη δόση μου..Από τα ηχεία έπαιζε το τελευταίο In Flames τότε..Αρχές 2000..Μόλις το άκουσα μου ψιλοπεσαν τ' αυτιά.. Έκτοτε δεν έχω ακούσει ούτε νότα από αυτούς.

Πάντως μιλώντας για power ούτε και γώ ήμουν κάνας τρελλός φαν.
Iδιαίτερα του φασονατζίδικου ευρωπαικού.
Οι αμερικάνοι τα πήγαν καλύτερα στο συγκεκριμένο είδος,είχαν πολύ περισσότερη προσωπικότητα και δεν κώλωσαν να μπολιάσουν του είδος και με άλλα πράγματα.
Δεν άκουγες Edguy και Hammerfall δηλαδή; (Τεράστιο λολ)